30

Наблюдател

преди 7 години

"Освен това около 37% от бежанците са мъже" - и още 37% "деца" от мъжки пол от над 16години.

29

до 66

преди 7 години

Е не, черни ли сме?!Бели европейци сме си, разбира се.Дайте ни скандинавци, англосакси и славяни, ще се смесим за подобрение.Може и италианци, холандци, французи.Аз съм "за".

28

странна критика

преди 7 години

И какво като са минали много народи от тук ? Нима другите не са мешани ? Нужно ли е да коментираме руснаци, американци, турци и прочие колко брутално са мешани ? Или просто хейтиш всичко българско с някакви идеи от времената на втората световна ?

27

Анонимен

преди 7 години

Домъкнати на конско седло от степите на Азия, смес от кутригури, оногондури, всякакви чукундури и конски фашкии,редовно и продължително опрашвани от гърци, кумани, хуни, татари, черкези, турци, сърби, унгарци, франкии кой ли не, минал от тук,и имаме претенции за бели европейци!!!Сълза и смях!

26

Анонимен

преди 7 години

Tрябва да ви напомня, че сме изчезващ нород, в демографска катастрофа.И не е ни най-малко моментът да се правим на "елфи" и "снежанки", защото най-малкото сме "opkи".И бидейки "застрашен вид" трябва да интегрираме и да се смесваме с всички чужденци, особено по-качесвени от нас, като тези бежанци. Най-малкото за да облагородим пркажените си гени, плод на смесване на всякакви ориенталски такива за 1300-те ни полуробски години.

25

Анонимен

преди 7 години

А, че се сетих- на топ банкерите и СЕО-тата на големите корпорации и акционерите им бащите и майките им преобладаващо какви са ? И те ли са смесени или се подбират специално?

24

Ей

преди 7 години

СПРЯХА ШОУТО НА СЛАВИ !!!!!!!!!! и нито дума тук !!!dnes.bg Вие не сте журналисти !!!

23

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 53Умен си като празно канче за сополи!Либералните поплювковци още не могат да боядисат това което Бай Тошо построи! А приятелите на Бойко Борисов още крадат жици и арматура!

22

Анонимен

преди 7 години

Долен народ, като нас, не заслужава нищо по-добро от претопяване и заличаване.Светът няма да загуби нищо от липсата на едно долно, крадливо, мрсно и ялово племе като нас.

21

Анонимен

преди 7 години

В момента в Африка фондациите на Бил Гейтс работят по финансово поробване на африканците в самите племенни общности. Представяте ли си - хора живеещи в колиби без ток, които вече имат племенни банкови акаунти и агенти-лихвари ходят по селата предлагащи кредити за да могат да си купят генератори. И който не може да си изплаща кредита, лихваря спира кредитите на цялото племе и племето вътрешно принуждава нещастника да си плаща лихвите. Няма дъно мерзостта западно-еврейска. Очаквайте много мигранти

20

Анонимен

преди 7 години

Народи и държави, които бяха къде по-назад от нас, сега не можем и пушека им да дишаме.Още през комунизма правешкият каскет ни баламосваше, че Румъния е по-назад - идете сега да видите.По-долни сме и от най-долните.

19

Анонимен

преди 7 години

Не го понасям, но (Слави) искам да видя и друга гледна точка.

18

Статия

преди 7 години

Има страхотна статия в BBC днес, прометете е. Упадака на запада и как умира. Всичко се нарежда като пъзел. Римската империя не е изчезнала за един ден, западната вече стремглаво е тръгнала надолу. В средата на 2025-2030 нещата ще се влошат още повече и 2050 обрата ще е непоправим. Довиждане Европа, довиждане западна култура, идват маймуните и индианците.

17

една българка

преди 7 години

Ами 32, това е доста крайно.Има си у нас една "ядка" дето е много на ниво.Дори само заради нея да е,няма да изчезнем.По-свестен от умен, добър, почтен българин не съм срещала.Българите са много будни, а българките сме много хубави.Не ни давайте на чужденците, бе.:)

16

Анонимен

преди 7 години

Поредния бълвоч тип много са готини главорезите от африка и близкия изток. В случая статистиката е напасната така че да прикрие расовите разлики ...

15

Анонимен

преди 7 години

Тиквата пак спря учиндолския! Колко трябва да си *** за направиш подобна глупост???

14

Анонимен

преди 7 години

Смесвали са се народите, но в прилични пропорции.И това трябва да става доброволно, а не насила.

13

Анонимен

преди 7 години

До една българка до 21"Българи" вече отдавна няма,тази биомаса, населяваща територията, наречена България,няма нищо общо с българите в онзи идиалистичен смисъл.Тази въпросна биомаса е реално ***, полуцгани, полутурци и страхливи, конформистки помиияри,търсещи на кого да се продадат.Срам ме е, че съм българин.

12

Анонимен

преди 7 години

Аз не виждам нищо лошо в това, стига бежанците да искат да работят и да се интегрират.В крайна сметка народите винаги са се смесвали, и чисти народи няма.

11

Анонимен

преди 7 години

Пожелавам на всеки бежанец да се ожени за хубаво, бяло и русо, българско момиче и да имат много деца.Единствената адекватна и трезва реакция на българите в настоящото ни положение,би била промяна на отношението ни към чужденците, интегрирането им, смесването ни с тях с оглед на неизбежното ни изчезване.Съжалявам, но друг начин няма.