103

Анонимен

преди 7 години

Ми то САЩ са нация от чужденци- емигранти.Важното е, че са център на технологичните иновации.

102

104 Чучхе

преди 7 години

До Анонимен 119, Чучхе е поредната iдиотия, сътворена от другаря ким 1. С тази свещенна простотия беше изпратен отборът им по футбол на световното с поръчение да спечелят турнира. Както се видя хората играха колкото могат, но и чучхе не им помогна срещу Португалия. За награда тренера в урановите мини, на играчите съдбата е неизвестна.

101

Анонимен

преди 7 години

Дам, Хитлер е бил -национал- социалист.И за какво го хвалите?Или не го хвалите?Объркана работа.

100

Анонимен

преди 7 години

Дрън, дрън. Много глупости по комертарите днес Сигурно умните са на работа. Аз съм почивка. Я кажете, запасихте ли се с храна и вода за 10 дни, както препоръча немското министерство?

99

старши лейтенант

преди 7 години

До 129 АнонименСтава дума за превъзходство на социализма. Не само в КНДР се хвали народа и в Русия и в Монголия е така и във Виетнам . Това че руския , монголския , северно корейския народи са постигнали превъзходство над долния капитализъм е истина , боли ви ама е така - калпавите американци пак ще се давят. Ха ха ха

98

история

преди 7 години

Войната я почва Сев Корея ,която минава в настъпление 1950 по идея на Мао Джедун току що стъпил на власт и победил в Гр.Война в Китай.Чан Кай Ши се оттегля на остров Тайван . Сталин приема доводите на Мао ,че САЩ няма да се намесят и подкрепя тайно Китай и корейските комунисти.Те минават в настъпление завземат Сеул ,но Макакртър ги изгонва с блестящ десант в гръб .Впоследствие КНР се намесва след като Макартър не се окопава при р.Ялу . Така е спасена Сев Корея.

97

Анонимен

преди 7 години

Китай е основният източник...-----------Основният източник на технологии са САЩ. Китай ги купува/краде/копира от тях и ги препраща на кимчухче.

96

старши лейтенант

преди 7 години

До БобиНе КНДР , а САЩ започнаха войната да си мерят онез работи със СССР и Монголия след като японските войски които бяха три пъти по добре въоръжени от американските през 1950г бяха разгромени от Съветската и монголската армия. Монголците натриха японците два пъти 1939 и 1945г а СССР им помагаше обаче беше факт че монголската армия съюзна на СССР разби имперските японци а американците ги заби комплекса за малоценност - да не би СССР и Монголия да ги победят. Те пак победиха .

95

Анонимен

преди 7 години

Е, не хвалите хитлер, ама хвалите "чистотата" на корейската нация-не по врат, ами по шия.Нали заради "чистотата" на арийската нация е изтрепал толкова народ?

94

старши лейтенант

преди 7 години

До 122 Ти си явно щизоиден манипулатор на хапчета. Макартър така са го драли в корейската война от КНДР частите на Ким Ир Сен че накрая бе изритан от поста му.Да не говорим какво щеше да се получи ако СССР и Монголия се намесеха във войната щяха да прегазят Макартър за една стотна. И съветските и монголските войски смачкаха фасона на японската Квантунска армия и то два пъти 1939 при Халхин Гол и 1945 в Китай при това японците бяха по силни от САЩ тогава.Явно от военни въпроси не разбираш

93

Батакис

преди 7 години

Безкрайно развитото Чук Че ще победи гнилия световен империализъм и фараонът Ким III ще приема парада на Победата на Ким стрийт във Кимингтон!

92

старши лейтенант

преди 7 години

До 111 АнонименНикой не хвали Хитлер а във ВСВ победихме и ние българите сражавайки се при Драва и руснаците като му го наритаха на фюрера лошо , а КНДР няма нищо общо с Хитлер обратно САЩ са Хитлер сега а КНДР ще им го набута , може и да не се стигне тя сама да го прави а ще го направят от разтояние Русия и Монголия които сега правят военно учение . Да видим като Путин и монголците потопят няколко американски кораба как САЩ гледа - еми уплашено. САЩ ще свършат като Хитлер.

91

119идиот

преди 7 години

До Анонименпоредния тролей чел историята наобратно. Я виж пак другарю, ама не в опорките а в учебниците как ген. Макартър яко е ритал корейски ком.*** чак до Китай.

90

Другарят

преди 7 години

До дядо глухчоДа , дедо глухчо нашите са там ще ги бием американците и то може КНДР въобще да не се намеси като има зад гърба си руската и монголската ракетна мощ. Американците няма да разберат откъде е дошъл изтрела защото границата на Русия и Монглоия където има ракетно учение на двете армии наименувано с кодовото "Дархан 2017 " е добре прикрита. В него участват ракетни системи "Искандер" на Русия и ЗРК С 300 на Монголия и Русия и С 400 на Русия. Ще се издавят американците в морето .

89

Анонимен

преди 7 години

До историяПълни глупости, САЩ бяха тези които 50те напандаха Корея и изядоха боя.

88

история

преди 7 години

През 1950 г Сев Корея нападна Южна Корея следствие на което САЩ се намесила ,а след тях и КНР на Мао .Водеха се 3 г бойни действия ,а ген Маккартър е молил Трумън да хвърли ядрени бомби над Китай . Това е щяло да доведе до ТСВ ,още тогава.Да я бяха водили ,поне онези бомби не бяха така мощни и унищожителни за света.

87

Евроатлантик

преди 7 години

България е мулти-етническа и мулти-културна евроатлантическа държава членка на ЕС и НАТО!

86

Военния Другар

преди 7 години

Тъй че с други думи КНДР ще си направи ядрените опити , а какво ще ги сполети САЩ ако стрелят по нея ще разберат след като намиращите се в момента на ракетни учения войски на руската армия на Забайкалски военен окръг и монголската армия в този случай изтрелят по американските кораби ракети със среден обсег , като само пет руски и три монголски ракети са достатъчни за потопяването и на "Карл Винсънт" и на групата американски кораби.А американците ще си вземат и двете пари щото е лошо за тях

85

Анонимен

преди 7 години

Е как може леви да харесват тоя нацизъм,м?ВСВ хвалят, хитлер громят, оообаче ким им е любим!

84

Анонимен

преди 7 години

Двама криминално проявени младежи на 17 и 20 години разбиха вратата на 70-годишна жена в Стара Загора и я убиха, за да откраднат от портмонето й 60 лева.