11

Боза

преди 7 години

Тоя нали много се заканшаве на Бойко , нищо не направи

10

Призив

преди 7 години

На 04.05.2017 г. във всички хипермаркети в страната ще пуснат ДРЪВЦА ЗА ГРИЗАНЕ. Всички недоволни, червени, русофили и прочие, нека дружно да се съберем на опашка, за да си купим ДРЪВЦА ЗА ГРИЗАНЕ. Да се запасим за много години, защото ще ни трябват!

9

Aнонимен

преди 7 години

Национален ПРОТЕСТ срещу безобразиата в България 04.05.2017 г.Пред Парламента!Ти Решаваш!

8

Браво!

преди 7 години

Браво!Достойни български правителства, които гарантират приемственост едно от друго, а с това и стабилност и сигурност в страната!Така както Бойко Борисов, когато си подаде оставката, осигури приемственост за служебния кабинет, така сега и обратното.Браво!

7

Анонимен

преди 7 години

Жалък !

6

Бате Бойко :

преди 7 години

Герджик, айде като минат дъждовете по едно тенисче да ударим ... Ще почерпя с някое милионче за добре свършената работа ...

5

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Абсолютно несъстоятелен и неадекватен като премиер. Той по принцип не е за такъв висок пост. Възможностите му са най-много за чиновник в някоя областна управа. Главен виновник за завръщането на ГЕРБ на власт. Осигури им служебна победа с действията и бездействията си по определени въпроси.НЕ РАЗСЛЕДВА НИТО ЕДИН БИВШ МИНИСТЪР НА ГЕРБ !Обратното - даде на прокурор всички министри на Реформаторския блок и резултата на изборите за реформаторите беше трагичен. Да върви по дяволите този плъх !

4

Анонимен

преди 7 години

Само като му чуя гласеца и ме напушва на смях!

3

6 от 49

преди 7 години

Толкова смешен мишок рядко се среща!

2

Анонимен

преди 7 години

Съд за Герджиков и неговите калинки в правителството на Радев!

1

Анонимен

преди 7 години

С кое си горд, бе, ***? Че 2 пъти се заканваше на Тиквата като пуделче пред немска овчарка? Ти си по-смешен и от Росенчо, бе!