39

Gasker

преди 7 години

V bg ima goliam republikanski bg problem. Razpredelenieto na publichnite bg republikanski narodni financi, levove, resurci e nespravedlivo.Idva vatreshna bg voina. Bg narodat ste pobedi bg feodalnata administracia.

38

Анонимен

преди 7 години

Технологията (ако изобщо това може да се нарече "технология") е на хищници, разделящи си плячка. Отвращава ме общество, въздигащо подобни индивиди да го газят.

37

Окраден силно

преди 7 години

Защото комунистите не са те крали,затова ли?

36

Анонимен

преди 7 години

Гледам европейските лидери-слаби,фини,елегентни.Гледам нашите-все по-охранени,ще започнат да се търкалят вече.Че не уважават нас,това е ясно,но защо не уважават себе си?Например Борисов и Каракачанов с голям успех могат да изиграят ролята на Големанов или на бай ***.

35

душевно болен

преди 7 години

Нищо ново под слънцето. Посредствени актьори , с променен грим , други маски и с други дрехи излизат на политическата сцена да играят отново една до болка позната ни политическа пиеса. Играна, преигравана и гледана , та чак втръснала вече. Сюжетът, ролите, действието на пиесата е без промяна, ето защо и поуката от нея е до болка познат на зрителя.

34

Анонимен

преди 7 години

Не е луд тоя,който яде баницата,а тоя,който му я дава.Ние им дадохме баницата,а сега подсмърчаме,че ни дават само трохите от нея.

33

Гробокопач

преди 7 години

До АнонименТака е. Тиква воскрсе, "Борисов 3" донесе! Въпреки, това, че обсадим Парламата и че ги бутнем. Винаги има за какво.

32

Бай Кольо – технолог

преди 7 години

Технология за ограбване.

31

Анонимен

преди 7 години

Това,че са направили кабинет на компромиса не е най-лошото.Най-лошото е,че няма кой да ги измете.

30

Анонимен

преди 7 години

Ха-ха!Каква Шекспирова драма!"Технологията на компромиса"....!!!Така ли се нарича,за пред оФФФцете,технологията на интереса,технологията на кокала,който ти е ПАДНАЛ,СЕГА!!!Нима,оФФФчия мат'рял, си въобразява,че някой се е борил за "идеи" и още повече,за "идеи в иметро на народа"?!!!Ех,мат'ряле,мат'ряле!Отличен пластелин,или по-точно,качествено л***йно,от което политическите скарабеи вече 27 години си извайват топчета!!!

29

Хитър Петър

преди 7 години

Кабинет с Борисов не е добър за България, нито с БСП и ДПС. Новите избори също не са добри, защото ще върнат статуквото.

28

Анонимен

преди 7 години

Между другото всичко важно, за което наистина има някакъв смисъл да се гласува всъщност не подлежи на гласуване.Нямаше гласуване за присъединяването ни към ЕС, към НАТО, за затварянето на на АЕЦ-а, за конституцията, за български войници зад граница, за реформите в здравеопазването, в пенсионната система, за данъците, за учебната система Въобще нищо важно не подлежи дори на дискусия, та камоли на гласуване. Гласуване само за нов овчар, като избора обикновено е измежду старите овчари

27

Анонимен

преди 7 години

Важното е,че така наречените патриоти предадоха избирателите си и клекнаха пред чичко паричко,който се оказа,че може да купи всеки и всичко.

26

ВЪПРОС

преди 7 години

КЪДЕ СА СЕГА "КРАСИВИТЕ ПРОТЕСТИРАЩИ" СРЕЩУ "ЗЛАТНИЯ ПРЪСТ" НА ВОЛЕН? КЪДЕ СА ? КЪДЕ СА ДА ИЗЛЯЗАТ С НЕГОВИ ПЛАКАТИ "ПРЕДАТЕЛ". СЕГА ПАК Е ЗЛАТЕН ПРЪСТ,НО ЯВНО ХУБАВ ЗЛАТЕН ПРЪСТ А ТОГАВА Е БИЛ ЛОШ. АКО НЕ БЕ ТОЛКОВА ТРАГИЧНО,БИ БИЛО КОМИЧНО.

25

Анонимен

преди 7 години

Сега Ердоган, като вземе цялата власт май няма нужда да наричат кабинет това, което сформират. По-скоро Васали!

24

анонимен

преди 7 години

Всички виждаме колко време , бойко се чисти от скрити лимонки , и в сегашния кабинет ще има , това е труден процес , за ктб , той си каза +нея и още една са подготвяли :) кой ръководител ще си компрометира по този начин управлението :) логически , целия му живот е преминал сред пожарната , милиционери и крими - контингент , знае как действат механизмите в тези среди и че там са лостовете за оправяне на държавата :) не се впрягайте излишно :) :) :)

23

от белия автобус

преди 7 години

2013 бях лош, златния пръст ми викайте. Къде сте сега красиви протестиращи?

22

Бай Корлеоне

преди 7 години

Очакваме КАТАСТРОФАЛЕН ПРОВАЛ за правителство ТИКВИТЕ 3, защото е съставено от най-големите КРАДЦИ и неграмотни КАЛИНКИ. Народът ще ги ИЗМЕТЕ след 7 месеца , както направихме с провалените шайка ТИКВИТЕ 1 и ТИКВИТЕ 2! Господ да пази България до този момент..

21

Анонимен

преди 7 години

Трябва ли да сме благодарни, че бай .*й, че е направил компромис? Т.е, подхвърлил трохи от държавната софра на "патриотите", за да се състави правителство, което да ни краде законно.

20

КОШМАРА-АТАКА

преди 7 години

Волен Сидеров преди час публикувал снимка със сина и семейството си и написал под нея-Преди 3 години за простолюдието бях луд защото исках високи доходи и престъпниците в затвора. Сега когато приех предложението на Борисов и приех дарението от 82 млн.лв. народни пари още ли за вас населението съм луд или вече станах нормален?. Здраво го наби на бедняците Сидера.Сега народа трябва да изкорми Боко дето раздава народните пари а те теглят с 500-600 лв.и гласуват за него ха-ха-ха