106

VELIK SULTAN ERDOGAN

преди 7 години

IDVA VELIKA OSMANSKA ERDOGANSKA IMPERIYE DAVAM JIVOTASI ZA ERDOGAN

105

Анонимен

преди 7 години

За какво му е?

104

Evet

преди 7 години

Не на евролевичарите, да на султана

103

Анонимен

преди 7 години

Не се заблюждавайте. Турците си харесват Ергодан,както и руснаците-Путин. И двамата,печелят изборите горе-долу честно. Турците и руснаците са по-изостанали в еволюционно отношение народи. Те имат нужда от Бащицата-Цар. Някой, който да им казва какво да правят,да ги наставлява и закриля. Някой, който да обожествяват и да му се кланят,като на същество със свръхестетвени способнсоти.

102

турска филология

преди 7 години

До ТурчинаНяма нужда да пишеш с турски бикви ,получават се йероглифи ! Напиши превода с български букви ,аз ще те разбера !

101

бен тююк ба

преди 7 години

Да живее Ердоган !

100

СЛАВА НА ЕРДОГАН

преди 7 години

УСПЕХ КОМШУ В БОРБАТА С ***--ТЕРОРИСТИ ОТ ПКК И ЕВРОЛЕВИЧАРИТЕ!ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ --КАК НА ВРЪХ ВЕЛИКДЕН , КОМУНИСТИТЕ ВЗРИВИХА ЦЪРКВАТА СВ.НЕДЕЛЯ 1925г.ПРОКЛЕТИ ДА СА...!!!АЛЛАХ И ГОСПОД ---СА ЕДНО И СЪЩО НЕЩО!!ПОБЕДА КОМШУ!!!!!!!!!

99

Анонимен

преди 7 години

Турция е разпадаща се държава... Лошо за нас, че сме им съседи.

98

Do turska fialogiq

преди 7 години

Nie bg turcite otlichno se spravqme sas rodnq si ezik makarche ne sme uchili turski a q kaji vashite balgari ot sofiyskite sela i po bansko kakav nerazberuem balgarski govorqt makarche sa bili v bg shkola

97

До НИЕ БГ ТУРЦИТЕ

преди 7 години

Това да не ти е село Люляково. Айде комунисте(ДПС), на великден хубави пари изкара от тролене, никога няма да успеете да ни направите българи.

96

турска филология

преди 7 години

До НИЕ БГ ТУРЦИТЕс гидеерим - гелеерим турчин не се става ! Такъв диалект няма в Турция ,няма ло е и през османската империя !Така говорят турчеещите се от делиормана / Лудогорието / , Кърдали и други райони !

95

Анонимен

преди 7 години

Ердоган получава всичко, което поиска-за огромен ужас!

94

турска филология

преди 7 години

До НИЕ БГ ТУРЦИТЕИ това ли ви е така наречиният османко-турски език ,който уж само вие сте съхранили !? Демек уж така се е говорело по време на османската империя -гидеерим-гелеепим !

93

тек ташак

преди 7 години

Абе булгари изберете си и вие велик президент, стига сте избрали МЕКИ МАРИИ,дето не стават и за ***.

92

ДА НЕ ЗАБРАВИШ

преди 7 години

До до турска филологияДепесаре, не се напъвай, колкото и да се опитваш да ни изкараш от оня гнусен бугарски етнос, ние не сме такива. Язък за похарчените пари за ***, откраднати от парите на данъкоплатците, както вие си знаете. В общината в Кърджали много крадете, ДА НЕ ЗАБРАВИШ ДА СЕ ОБАДИШ НА РОДНИНИТЕ СИ В ТУРЦИЯ И ДА ИМ НАПОМНИШ КАТО ГЛАСУВАТ ДА ОТБЕЛЕЖАТ БЮЛЕНТИНАТА КАКТО СА ИМ КАЗАЛИ ХОРАТА НА ЕРДОГАН !

91

французин от Италия

преди 7 години

Много разбира брат ти османски език та дори да му се посочи някакъв документ.Османският е арабска азбука с три персийски букви - "п", "ч" и "ж", защото в арабският ги няма. Отделно граматиката е съвсем друга. А лексиката е предимно арабска и персийска. Разбира се османският, който се е говорил сред турците в България е бил по-турцизиран, по близък до народа и поради съвремието и модернизацията на езика. И не е бил онзи османски от едно време, който реално е бил само от арабски и персийски думи.

90

тек ташак

преди 7 години

ДА ЖИВЕЕ СИЛНА И ВЕЛИКА ТУРЦИЯ, ДНЕС Е ВЕЛИК ДЕН ЗА СИЛНА ТУРЦИЯ.

89

Анонимен

преди 7 години

Хайде стига с тази Турция и турските им простотии, как не сме съседи с чехи или австрийци, със словенци а с ***, които където са минали трева не е поникнала!

88

до турска филология

преди 7 години

Депесаре, не се напъвай, колкото и да се опитваш да ни изкараш от оня гнусен бугарски етнос, ние не сме такива. Язък за похарчените пари за ***, откраднати от парите на данъкоплатците, както вие си знаете. В общината в Кърджали много крадете, много

87

не си добре

преди 7 години

До АнонименПред Ердоган и Гюлен избирам Ердоган. Той е по-малкото зло.Дано днес да спечели.ти наистина не си добре ! гюлен е в сащ ,няма нищо общо нито с политиката в турция ,нито с управлението на турция ,нито пък се е кандидатирал за президент на турция ! От къде ти хрумна идеята да сравняваш гюлен и ердухан ?! Те и двамата не са стока ,ама сравненията ти са нелогични ! Бъди сигурен ,че от утре турция ще тръгне от зле на по-зле ,ако спечели ердухан ! ДАНО ЕРДУХАН ДА СПЕЧЕЛИ !