68

Анонимен

преди 7 години

До81За тия които пишеш от 26г.Са същите от преди

67

Довечера

преди 7 години

Блаженни са вярващите.....а другите?????

66

За вярата

преди 7 години

Всеки вярва в нещо. Едни вярват в комунизма. Други вярват в Господ. Трети- че америакнците не са стъпвали на Луната.И пр. Аз пък вярвам в следното:Господ е сътрудник на ДС. Под псевдоним Христос. И , разбира се, доносничел е за благото, но не на България, а за това на Вселената. Един ден Господ си играел с едни пиратки. И изведнаж...БУМ!. Станал Големият Взрив. Появили се Млечният път, Слънчевата систем и други подобни глупости. Та тва е истината... Кво друго?

65

Анонимен

преди 7 години

Господ седи и чака да дойде момента да запали огъня, за да може народа да се радва. Иначе е създал безбройните звезди и планети, за да имаме какво да гледаме и изследваме. Декор! Двадесет и първи век сме .. срамно е..

64

Еретик

преди 7 години

Народа избяга от държавата а тия се правят на улави. Да ви еbа и евроценностите ви и гейския ви съюз. За 26 години свършихте това което враговете ни за 1300 години не успяха.l

63

пешо

преди 7 години

Коледа и Великден не са религиозни празници. Съответните религиозни празници са рождество христово и възкресение христово. Според църквата Христос се е родил точно на Коледа и е възкръснал точно на Великден. Сигурно е някакво съвпадение :)

62

Анонимен

преди 7 години

Гробаря, от последния ти пост лъха на когнитивен дисонанс. Обърни внимание на здравето си.

61

Анонимен

преди 7 години

Некакъв не вярва в Христос. Е в какво вярва тогава???.Цели колективи вярваха в Марксизма-Ленинизма..Ама се отказаха бързо бързо. ДРУГИ верваха в БКП.

60

Анонимен

преди 7 години

Ало махни православни. Тя не идва от москва. И огънат е за всички.. Не се подмазвайте на Путин. Господ е един и на други не се кланяи.

59

До православен

преди 7 години

Да бе, да ми направи някой пожар...

58

Гробаря

преди 7 години

Анонимните и про-негативните да се прекръстят на "приятно ми е 546 или р-2"и да не ходят на кино... Лъжа е! Да не казват" обичам те"лъжа е! Просто искат да топнат чушлето или да изкарат материална облага... Никакви чорапчета на коледа, боядисани яйца! В алма-матер в Симеоново и на ул. Позитано се четат само "опорни точки"... Честит Великден, пичове!

57

Православен

преди 7 години

Слава на Бога, нека Неговата светлина да влезе във всеки дом и всяко сърце, и всички да станем поне мъничко по-добри.

56

Гробаря

преди 7 години

Хората имат нужда от вяра,любов и надежда...Тези колеги усмиващи днешния празник сега да кажат, че няма дядо коледа или дядо мраз, елфи, пепеляшка да открият топлата вода с познанията си по химия и физика, която започва и свършва тук, после излизат самотни от форума... Честит великден, пичове!

55

Венера

преди 7 години

Довечера благоговеещите като си изпозапалят косите, докато се блъскат със свещите в черквите си в пироманско-религиозен транс, ще има още благодатни огньове. Ех, глупост човешка... поне да знаеха на какво в действителност са символ яйцата и зайците, че да не се излагат така с измишльотините си за дърводелеца...

54

На оня свят

преди 7 години

Ами поп Николай тука ли е почна да разпитва той Мъничкото ангелче. Кой Поп Николай от малката черква, дето ни даваше пари с лихва... Срам ме е да го срещна. Имаше да му давам, па той умря и дългът му умря. Поп Николай е в катрана, дядо. Стой не думай! Честна дума! Ами нали беше, божем, поп свещеник! Се едно... Тук не бръснат никого всекиму според делата му. Поп бил, ама грешил. Владиката, че е владика, па и той е в пъклото.

53

Анонимен

преди 7 години

Който не е ходил на училище "благоговее" пред "чудото" благодатен огън. Хахаха

52

Кака СиСи

преди 7 години

До ПенчоПенчо 'Кака СиСи' е съкратеното име на лъжливите корумпирани обединени патриоти-Каракачанов,Сидеров,Симеонов,ако не знаеш вече знаеш ,а ника е пародиен бре Пенчо!

51

До 67

преди 7 години

Прав си !!! Но минусите които получи ме отчайват ! Продадохме вяра род и родина !!!!

50

Анонимен

преди 7 години

То вече и мутрите и милиционерите станаха много набожни.Дори и Бойко Борисов се кръсти, което е повече от смешно.Всеки употребява религията за лични цели.Превърна се в престиж да влизаш в църква,въпреки че въобще не си вярващ и преяждаш и препиваш редовно.Отнася се най-вече за тлъстите депутати и политици.Не може да крадеш народа си, а да претендираш за християнски ценности.Това са несъвместими неща.Всичко е фалш и показ за съжаление.Истински вярващите не е нужно да демонстрират вярата

49

До 60

преди 7 години

Сам даде отговора !!! Никоя религия не проповядва да убиваме ! Но някои хитреци го правят !!!