55

"Мустафа"

преди 7 години

Всички Аяти ,които се цитират се изваждат извън контекста или не се чете целия Аят,или не се знае за времето,мястото и причината за низпослание.Всички Аяти които се цитират се отнасят по време на война и пак във войната си има правила.Всичко се манипулира.Гласност за истината не се дава.Жалко е!

54

Додо

преди 7 години

До до66: Как така да се гръмне?! Защо това пожелаваш? Нали бяхте уж "мирни хорица, молещи се по цял ден и изповядащи религията на мира"?!?! Как така се вместват гърмежите във вашата религия, нали е мирна?

53

до66

преди 7 години

Къв си *** то цялата ви рода като са християнчени по умни ли стават,простотията българска граници няма гръмни се и толкова

52

Анонимен

преди 7 години

Какво толкова,само поздравил евреохристияните ама те недоволници

51

Анонимен

преди 7 години

До КНСБ - А ти откъде знаеш , Местан може да е по - българин от тебе ( за генетика намеквам) .

50

Дориан

преди 7 години

До "Мустафа" Мустафа, жал ми е за теб, защото не си лош човек, а и вероятно рода ти е насила поислямчен, но то в крайна сметка няма никой приел сатанинския култ доволно и доброволно. "Религията" на "мира" навсякъде си проправя път със зверски кланета и реки от кръв! Благодаря ти за поздравите, но все пак да се приемат великденски поздрави от човек защитаващ "религия", обявяваща немюсюлманите за "неверници" и зовяща да бъдат ислямизирани или изклани а храмовете им изгорени е малко двулично!!

49

Ислямовед

преди 7 години

Таккия, таккия, таккия!**бел. авт. Таккия (с ударение на Я): по предписанията на корана - "свещенна" (халал) лъжа, изречена от правоверен към неверник (гяyp, гявyp, каффур, куфАр) с цел някаква заблуда, с която в крайна сметка се допринася за пълната доминация на исляма над целия свят- ДаууА (Da'wah) и мисията на това постигане - Ислямски Джихад!

48

11

преди 7 години

Е, по-нагъл кюнец от тоя шалвар няма...

47

КНСБ

преди 7 години

От гробокопач като теб,,Местане,Не желаем поздрави! Какви братя и сестри поздравяваш, ти изменнико и отстъпнико,когато нищо в теб не е българско?! Ние няма да ти се разсърдим, ако отидеш там,където ще ти е най-добре,повярвай ни-така ще по-добре и за теб и за нас!Тис си онзи,който настройваш у нас християни и мюсюлмани едни срещу други,ти си онзи, който защитаваш чужди интереси - не ни трябваш!!! Отивай си!!!

46

nedovolen ....

преди 7 години

idi da lije6 Gaza na ERDOGAN gaden ***

45

Анонимен

преди 7 години

Лицемер! А що се кланяш на Ердоган и прокарваш намесата му във вътрешните работи на България?

44

наблюдател

преди 7 години

Много е вярна поговорката " Интереса клати феса", та и неговата работа същата.

43

Анонимен

преди 7 години

Кеф брат ми е този ***?

42

IC XC

преди 7 години

Това е мю(юлманско/турско лицемерие, днеска ти е брат, утре те е погребал....

41

"Мустафа"

преди 7 години

Чести Ви празник!Наистина и мусюлмани и християни живеем добре,вижте малките градове и села,всички се познаваме и си честитим празниците,и сме заедно на масата,и заедно скърбим.

40

Мишо

преди 7 години

не се подмазвй

39

Анонимен

преди 7 години

Поне поздрави българите за Великден... За разлика от Плевела.

38

Гешо

преди 7 години

Тоя пък откога има сърце ??? Да бяга в турското посолство ,

37

Анонимен

преди 7 години

Не мога да разбера защо давате трибуна на това дьомне и кой го е грижа какво е казал.ДГД

36

risk assessor.

преди 7 години

Утре ще получа много поздравления от приятели от Турция за Великден, както всяка година и както аз ги поздравявам за Байряма!Да стискаме палци за модерните и светски турци за референдума !Дано да успеят!