24

имигрант

преди 7 години

пълни глупости.няма терористи и ид..всичко е на америка продукта.четете в днешни медии открито пише следващото място където ще си ги мерят с русия е балканския полуостров.по голяма печалба от производство на оръжие няма.

23

Анонимен

преди 7 години

"Имаме пропуски с тероризма!"Това е като да родиш и да установиш: "Аз май съм била бременна."

22

Анонимен

преди 7 години

До 21Това са просто актове на "културни различия", нищо сериозно.

21

Анонимен

преди 7 години

Все повече ресурси за издръжка на размножаващите се като зайци паразитиращи мигранти, все повече ресурси за тайните служби и полицията. Тия хора явно имат много излишни пари - можеха просто да ни ги пращат насам ...Ще дойде време, когато данъкоплатците и държавата няма да могат да издържат цялата тази нарастваща финансова тежест.

20

Дик

преди 7 години

Не ги разбирам тези западни либерали, от една страна мюслитата ги изнасилват и трепят като мухи а от друга същите тези трепаните, ги канят у тях,хранят ги,дават им къщи и по 1000евро за това. Боже боже какво става с този свят.

19

Ай стига бе

преди 7 години

Ама тя сериозно ли? Не мога да повярвам че вярва на изнасилвания, кражби, терористични актове и според мен някой се опитва да е завлече.Всичко е чудесно в Германия, нося си розовите очила.

18

аман от терористи

преди 7 години

Масовите убиици нападнаха Либия ЕГипет Сирия и други управлявани от 100% отговорни лидери..Западните страни от Нато и техните съседи обаче се пазят защото там терористите провеждат нагло престъпна политика през управляващите подкрепяни от 100% безотговорни парламенти..Трилиони долари и евра харчат за да ни погубят със все по гадно мощни оръжия з а масово унищожение

17

анонимен

преди 7 години

подаи си оставката и се махаи ти зи заплаха за германия и европа

16

От 1933 новости

преди 7 години

В милиони лични и банкови карти има вградени тежко терористични съоръжения вкл обезпечаващи масови убииства или насилие. Извънземни терористи произвеждат милиони лични карти чрез обемно проникващо холограмно обсебване. с едно натискане на бутона на техни екрани може да подпалят райстага без необходимост да пращат духове да обсебват Вандер Льобе..

15

Анонимен

преди 7 години

пропуски - какви ? че вие вкарахте туак терористите, подкрепяте ги, храните ги, подслонявате ги .. са изведнъж ще гарантирате сигурност ?! това е абсолютно лицемерие

14

Меркел призна: Имаме

преди 7 години

След като си признаваш,Оставка!И, без претенции за четвърти мандат.

13

Berlin възмутен

преди 7 години

Страшни пропускиТерорисtите ползват министерства и ведомства и внедряват все по нагло престъпна тежко терористична техника вкл в лични банкови документи в книги,телефони,,телевизори..От време на време правят по някое показно НАГЛО РЕКЛАМИРано мероприятие с цел да принудят Меркел и други да закупят нова още по опасна терористична техника за трайно увреждане на земята

12

luckyman

преди 7 години

Че Меркел носи огромна вина е безспорно, но и без нея нещата ще вървят по същия начин!Коренът на злото е в пагубната идеология, която превзе Християнския свят преди десетилетия! Докато не я преборим и възстановим Християнските ценности, нашата цивилизация ще страда и може да бъде унищожена!

11

England / Essex

преди 7 години

Някой смятал ли е колко са убитите на сметката на тая от снимката (без да смятаме изнасилванията, кражбите и побоищата)?

10

ГАДОРЯН

преди 7 години

АлоуууМеркел! След 100 години кьорав шваба няма да населява тази територия. Ще е някъв турско арабски тюрлюгювеч

9

Циник до 9

преди 7 години

***...***...всички ти вярваме!Я кажи къде съм те ритал, че така се разквича?Пхахаха

8

ивчо

преди 7 години

как я траят още тез шваби, толкова ли им омекнаха китките....то ценности ама да ти бъркат под полата на улицата, кое му е ценното...

7

Циник до 6

преди 7 години

Мда....ментак...при това кух!

6

Циник

преди 7 години

Защо ми изтрихте коментара?Изтрийте всичките!От всичките лъха преголяма...ПРЕОСНОВАТЕЛНА ОМРАЗА - КЪМ ТАЗИ НЕМСКА ЮДА...С РЪЦЕ ДО РАМЕНАТА ОПЛЕСКАНА С КРЪВ НА БЕЗГЛАСНИТЕ ЖЕРТВИ!

5

Анонимен

преди 7 години

"Никога няма да отстъпим пред терора", каза Меркел."Лесно е да се правиш на смел и да говориш от името на всички, докато те защитават службите.