129

кръвожаден веган

преди 7 години

Тези фотографски етюди, могат да носят името:"Тримата *** дърпат тиква".Сумарно IQ на хероите- под 83.

128

Анонимен

преди 7 години

Радостно е, че засега нещата отиват към финал с правителство. Давещите се в злоба по-долу дежурни бсп-активисти защо не се напънахте да спечели износената ви секта?! Ми защото за тази отрова никой друг, освен вас, не иска да знае.

127

***********

преди 7 години

Българският гласоподавател е като Хипнотизирано животно , гласува за който му кажат , после що сте ги избрали

126

Анонимен

преди 7 години

Защо бе хора гласувайте за Тиквата? Малко ли бяха лъжите и обидте, подигравките и униженията, грабенето и бедността в която натика България? Какво очаквате пт един извратен човек, загубил отдавна представа за живота ни, категорично ненавиждаше българина и предаващ България при всеки един повод. И с четиримата продажника които ще захрани за да го слушкат, ще сме още по-бедни и намаляващи. Колко извратен трябва да си за да върнеш Банкянския глиган отново, или безмозъчен. Спасил ни от комунистите??

125

Паметлив

преди 7 години

Първият път-3г и половина,втория-2г и половина,третия-колко?Като оная приказка:Един път стомна за вода,втори път стомна за вода и на третия се счупила.Само че сега дано не се счупи държавата,както е тръгнало...

124

Анонимен

преди 7 години

Българинът трети път гласува за откровен мафиот. Мафиотът е бивш бодигард на правешки сви.нар, който управлява десетилетия.Гениално :DМисля, че определено сме умни.

123

ПРОДАЖНИЦИ

преди 7 години

Абе теа викаха блъскаха хора сега нещо млъкнаха , за пари и майка си са готови да продадат

122

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 139Викаш свободен е да си простее българина. Евала.."простеенето" и "умнеенето" са субективни понятия.аз да кажа ли, че не ми се виждат много умни швабите, които има трябва "инструкция", за да си смени крушката, но иначе "ефекта на тълпата" им е силен и всичко като зомбита са насядали на "октобер фект" - рупайки гмо-вурста под звуците на шлагерите "ой-ла-ри-пи"...****анари са и хамериканците, щом минаха от трън та на глог, гласувайки за холивудски Хахо, който е фалирал 5 пъти

121

Анонимен

преди 7 години

Е тоя изби рибата, в САЩ щели да го глобят, ако си хвърли дъвката на улицата и това било ужасно.Какво да коментираме повече.

120

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНа границата пази и следи за вятъра накъде ще лъхне,Чък Норис не се побира в кожата,че Карата пази всички граници пеша,е добре с Динко мобил

119

KICK-BOX

преди 7 години

Теа кога ли ша се изпокарат и вероятно сбият помежду си , нека да видим какво ще стане през следващите 4 години

118

socialen

преди 7 години

Недъгавата 5главова, безпринципна Ламя (ПП ГЕРБ, Сидеров, Телевизия СКАТ, ВМРО и Марешки), незнайно защо наречена от някой "правителство", ще има много къс живот.

117

Анонимен

преди 7 години

Викаш свободен е да си простее българина. Евала.

116

Анонимен

преди 7 години

А къде е Красимир Каракачанов?

115

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 125И защо като сме толкова "умни" след 27 години живеем все по-зле, и сме най-бедни в ЕС?.защото не се пречупваме лесно, а и "живеенето зле" е доста субективно понятие. Дупе знае 2 и 200... Нивото са собственост е едно от най-високите в европа, а в същото време смея да твърдя, че българина е по-свободен и от германеца, и от хамериканеца. Мога да си хвърля дъвката на улицата и няма да бъда глобен, което би било смешно,..но в германия и саш - веднага ше изскочи ченгето с фиша..

114

тих великан 681

преди 7 години

Това е добър ход и тайно се надявам единомислено да укрепят Страната ни от сегашните проблеми.Все пак с надежда гласувах с доверие към Бойко.Разбира се в миг на око едва ли стават нещата,но поне е добра посока и верен пътя.Желая им успех,мъдрост и решителност,ако дойдат тежки времена със съседите.Бог с нас!

113

Анонимен

преди 7 години

Половината нация не може да пише, начело с лидера си, но иначе сме на едно с немците :D

112

ее плека..

преди 7 години

чак пък до 21-ва год? Наесен сте пътнико свиден....

111

ОБЕДИНЕНИ ИДИОТИ 300

преди 7 години

ЗАКОН ЗА ПРЕД-ИЗБОРНИ ОБЕЩАНИЯ !!КОЙТО ФЮРЕР И ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР , И КОЯТО ПАРТИЯ ИЗЛЪЖЕ --- ВЛИЗА ЗА 5 ГОДИНИ В ЗАТВОРА ВЕДНАГАААА !!

110

Анонимен

преди 7 години

Е то защото българинът е индивидуалист, та затова сме на тоя хал."Аз да съм добре, на другото майната му!".Няма що.