8

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 8Да, ама ти не си Тръмп ами си някакво пенделче в някаква скапана панелка. Тъй че ще ми видиш оная работа.

7

тцтцтц

преди 7 години

Аман вече от циркаджии навсякъде, куцо и сакато постановки стъкмява за така или иначе безсмисленото гражданско общество!

6

Анонимен

преди 7 години

7, и ти не ме кефиш. Скоро ще те видим в някоя канавка.

5

Анонимен

преди 7 години

Щом Тръмп каза, че Асадката не го кефи, май Асад ще го вадят скоро от някоя канавка. Да пускат тюлените и за една седмица край с Асад.

4

Анонимен

преди 7 години

Дончо, не знам руснаците дали са знаели за химическата атака, но твоите копои със сигурност са знаели, даже са я подготвили. Разбирам, че искаш да се представиш добре пред вътрешните врагове, но бъди сигурен, че сега ти се присмиват тайничко и ти гледат сеира. Много ниско ниво си. Касапина си ти, а наричаш друг човек касапин. Крадеца вика, дръжте крадеца. Не познаваш Русия наивнико. Чети какво е писал Бисмарк и чакай много нежен отговор. Ще бъдеш хързулнат, те знаят как.

3

Хм

преди 7 години

Какво да му е различното на Тръмп и може ли въобще да прави нещо друго?Определено-НЕ!Има си решения на Синедриона и те трябва да се изпълняват!Кой ще е президентът е без значение,сменя се само стила на управление.И да кажем,някои персони.Примерно,сега влиянието на Со.рос намаля,но просто защото се направи на прекалено велик и Големите(Рокфелер и Ротшилд) го скастриха-вътрешно евре.йска работа.Впрочем,имаше на времето един,дето мислеше че може сам да управлява САЩ!Занулиха го в ДАЛАС същите тия.

2

Анонимен

преди 7 години

Ако Обама беше мамуна, Тръмп е луда мамуна с картечница.

1

Анонимен

преди 7 години

Само Путин и Асад ще решават съдбата на Сирия. Останалите ще питат може или не да вземат думата.