49

Анонимен

преди 7 години

От Видин съм мой приятел работи в София от 2 години и взема 900 лева с средно образование е и ми вика пич 350 лева ми е квартирата 300 лева храната и бензина 200 лева 50 лева ми оставят за жени,деца,апартамент и почивка в чужбина... е как да се живее в тази държава"наречена България??

48

СПОКО ,БЕ....другари

преди 7 години

ГЛУПОСТТА И ПРОСТОТИЯТА ....НИКОГА НЕ ИЗЧЕЗВАТ , НИТО НАМАЛЯВАТ в БЪЛГАРИЯ.НЯМА ДА ИЗЧЕЗНЕТЕ И ВИЕ!!!!!!!

47

Анонимен

преди 7 години

Mеркел е виновна......по принцип.

46

Aнонимен

преди 7 години

Не намаляваме, а просто отиваме в друга държава. Писнало ни е от политически терор, всеки говори за другия и после всички заедно. Превърнаха ни в просяци в собствената ни държава. Не искаме да ни управляват хора, на които не им пука за народа, смятаме че това е геноцид срещу правата на човека. Принудиха ни да напуснем родината си, а това е много много лошо. Още по лошо е че няма светлина в тунела.

45

12096

преди 7 години

За българи и българки ли става дума или за български граждани?Статистиката се отнася за всички или хомосексуалисите са извън това борене. Ако се отнася до всимки лица от мъжки пол, то положението на жените е доста плачевно, защото броят на младите хомосексуалисти нараства пред очите ни. Инаме казано - на една жена са пада мъж без нещо.

44

варненец

преди 7 години

Незнам , тука във Варна гъмжи от майки с колички по тротоари и градинки ! От друга страна , наистина много от наборите ми си останаха ергени , познавам и много стари моми . Много наркомани има , те също едва ли ще се оженят , ама е ви демокрация , нали това искахте ?

43

аноним

преди 7 години

Такава СТЪКМИСТИКА нямаше и при социализЪма.Само от НСИ може би си вярват за 7 млн. жители в България през 2017 г.При отрицателен прираст около 50 хиляди годишно за времето от 1989 г . до сега са преминали в небитието към 1,5 млн. ,според полуофициалната статистика между 2 и 3 млн. са се изнесли от страната. Затова колкото и да се опитват да иззкарат 7 млн., реално жителите са има-няма 5 млн.

42

Соцялно слаб депутат

преди 7 години

Голям праз,ще внасяме талибани

41

Анонимен

преди 7 години

Стар виц от соц-а (през 80-те) имаше преброяване и тогава резултатите бяха подобни:На мъж се падало по жена и нещо, На жена се падало по мъж без нещо... Нищо ново за 30 години....

40

Анонимен

преди 7 години

Е за тва, 59 ще станат вибраторки и ще поръчват по нощните ТВ-шопове.

39

маде ин Булгари

преди 7 години

От тези 1000 мъже, 500 са гейове. Така, че на 500 истински български мъже се падат 1059 жени.

38

Питам

преди 7 години

Що не кажат статистиците как за 8 години управление (геноцид)на Борисов почти 1 000 000 българи напуснаха страната и станахме световни лидери по смъртност?

37

Bayazitz

преди 7 години

Kolkoto po barzo ,tolkova po dobre ,biya4i na babi4ki,taka vi se pada

36

мари

преди 7 години

това няма значение , важното е да мразим Русия и да възхваляваме запада и америка

35

Сандо

преди 7 години

ако на мене ми се падат поне 5 тогава има 4 гейове или кво ?

34

СОЛОМОН КОЕН

преди 7 години

НАМАЛЯВАМЕ, ЗАСТАРЯВАМЕ, ИЗЧЕЗВАМЕ

33

ДО 28-Анонимен

преди 7 години

Образовай се.Никъде няма да те вземат .Когато някой действително е Т.Ъ.П. ,това няма как да му бъде обяснено.

32

До16-Запознат

преди 7 години

Какъв Бойко те е патил бе пубере.Беше ли роден по време на голямото преселение От 89-90 като отвориха границите само за 2-3 години ,,излетяха " 350-400 хиляди души.За тебе България съществува от миналата година.Несретни недорасляци и безхаберни л.и.г.л.ьо.вци.Какво си дал на тази държава освен ,,мъдрият си мързел"Запознат бил,..д.р.и.с.л.ьо

31

nkavrakov

преди 7 години

Всеки иска да живее добре.Повечето хора не искат да живеят в България -малка страна,бедна ,законите не се спазват.Хората се стремят към по добър живот в уредени държави с висок стандарт и по големи шансове за развитие образование и работа.И поради тези причини напускат България.

30

мда

преди 7 години

Наистина е повече от странно да чета нон стоп мъже които се оплакват от жените в БГ... Когато критериите ви за жена са такива, че само "кифли" да не казвам друго виждате после какво се оплаквате че истинските жени не ви харесват... Има хубави, умни и любвеобилни българки, които не заслужавате. Същото важи и за жените които се оплакват от заобикалящите ги българи, все пак не може критериите ви за мъж да са измислени и да очаквате качествени мъже които да ви обърнат внимание. Те са заетивече...