131

Анонимен

преди 7 години

До ЯнонименОсъзнай, че никъде не ва щат! Ни на запад, ни не изток. Разбраха ха ва кви сте лъжци и крадци!

130

Достоен Президент

преди 7 години

ФАКТ

129

Тиквата

преди 7 години

ще изрови земята от яд, че Мамата не е президент. Плачете тиквокомунистчета, ще има кой да ви дърпа ушичките.

128

Янонимен

преди 7 години

До АнонименВярно е , че по-глупав държавен глава не е имало преди Борисов. Съгласен съм и с това, че е вреден за държавата, но да му искаме оставка преди да е откраднал поне милярд , макар и пореден за този мандат ще първи, мисля че е прибързано.А Радев е готин.

127

Анонимен

преди 7 години

Господин Радев, ако си толкова загрижен за България колкото го казваш на думи, първата бариера срещу чуждото влияние която трябва да сложиш е срещу Русия. Иначе думите ти служат само за прикритие на жестоката руска намеса в България. Удряш тъпана само че от грешната страна.

126

Браво Радев

преди 7 години

Напред и нагоре, както си знаеш.Ще е трудно срещу гербиските комунисти, но ти си имал и по трудни задачи.Само ти можеш да спасиш демокрацията и да озаптиш шайката бандити гербисти.Надежда за по човешко управление.

125

червен

преди 7 години

Браво на Румен Тарабата......... много е зависим от Илианка и Корнито

124

luckyman

преди 7 години

Най-сетне достоен президент, дръзващ да защити българина! Дано има подкрепа! Няма начин да не бъде атакуван! Десетки хиляди ( вече ) соросо идни грантаджии зорко дебнат политиците ни да не кривнат от инструкциите на "началниците"! Богатият им арсенал от мизерии като майданчета, протести, санкции и саботажи ще бъде включен!

123

Хитър Петър

преди 7 години

Борисов като се върне и ще качи с още толкова цените.

122

Аз

преди 7 години

Гласуваш където плащаш данъци! Точка по въпроса!

121

До трезвен

преди 7 години

Съмнявам се,че си трезвен и изобщо,че си в час.@ милиона българи в чужбина НЕ ГЛАСУВАТ!Гласуват само около 30 000/без тия в Турция/Заради 30 000,които са си направили труда да гласуват,няма да страдат 7 милиона,ясно ли е?Който иска да е българин,да заповяда,да се върне,да работи за тая държава,да плаща данъци,да ражда и отглежда децата си тук и тогава да има претенции за права,след като няма задължения.

120

Анонимен

преди 7 години

Абе,Местане,пиши с малки букви,знаем,че ти си единствения етнически турчин,който знае добре български.Ама си много прозрачен.Злобата ти прозира от всякъде и минусите под положителните коментари за президента го доказват.Впрегнал си цялата си партия да ***,но истината е,че проводници на чужди интереси нямат право да живеят тук,нещо повече-мястото им е в затвора.

119

Анонимен

преди 7 години

2 милиона българи в чужбина, вие не сте българи, ако не се забрани вота от Турция

118

Анонимен

преди 7 години

Повече никога в Бг нито стотинка за вас.

117

Анонимен

преди 7 години

Другарю Радев нещо за урана кажеш ?

116

TPE3BEH

преди 7 години

Другаре цоциалисти, врагове на на народа - няма да мине вашата.Заради 40 000 гласоподаватели от турция, няма да бъде забранено на близо 2 милиона Българи на запад да гласуват.Бъдещето е електронно гласуване - за да бъде чут гласът на всички Българи.Не само на тези в чужбина, но и на тези които не могат да гласуват защото работят далеч от родните си градове.

115

Анонимен

преди 7 години

Всеки един бг гражданин има досие в една близка южна държава.

114

Анонимен

преди 7 години

Истински човек , достоен президент

113

TPE3BEH

преди 7 години

Когато ДПС организираше изборен туризъм с автобуси, а в турция се отваряха над 140 секции ДС мафията нямаше никакъв проблем с това.Обаче, когато турското ченге местан започна да дърпа гласоподаватели от ДС образованието - ДПС, руските ченгета започнаха да увиват от мъка.Сега искат да се ограничи гласуването за хората в чужбина - поредното ограничаване на демокрацията.Още от сега предвиждам, че този референдум ще пропадне заради ниска избирателна активност...

112

ле,ле

преди 7 години

По *** и неадекватен *** надали има в България ! Как се е оправял в Армията този клоун ???? А иначе най - голямата опасност за България са 550 000 - те роми и негодниците от ДПС -- Меди Доганов и Пеевски !!! Радев, затова си много вреден и ненужен ,,.........