83

Анонимен

преди 7 години

До кога тоя *** ще присъства по форумите? Плевнелиев и една жена да задържи не може, а е тръгнал акъл да дава.

82

мнение

преди 7 години

Ей, няма оттърване от този! Кой му плаща бе.... има ли някой, който се интересува от него, че така се напъва?

81

Анонимен

преди 7 години

Докога мистър Бийн ще ни занимава със себе си. Показа необходимата безгръбначност и сервилност към САЩ - дадоха му пост ... Видя се, че е подл*га. Защо се напъва да се подмазва още?

80

Ми добре

преди 7 години

А в представителството на ЕС в София работят агенти на Ц Р У а мерки никакви що така бре елементарни корумпета жадни за лукс вила на морето!?

79

ШАЙКА ПРЕСТЪПНИЦИ

преди 7 години

ЕДНИТЕ--БИЯТ ХОРАТА НА ВЛИЗАНЕ В БЪЛГАРИЯ И ТЪРКАЛЯТ БАБИЧКИТЕ ПО ЗЕМЯТА...ДРУГИТЕ---ОГРАНИЧАВАТ ИЗБОРНИТЕ ПРАВА НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ !!ТОВА Е ЧИСТ , НАЦИОНАЛ--СОЦИАЛИЗЪМ /обикновен руски фашизъм/ДОЛУ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ БКП!!!!!!!ДА ЖИВЕЕ СВОБАДАТА НА БЪЛГАРИЯ!!!

78

Чичо Тони

преди 7 години

До Турчин. Тези пари не влизат в бюджета! Иначе по тази "логика" трябва да разрешим на руската диаспора в България да гласува понеже са вкарали пари в страната, а аз да имам право да гласувам в Гърция понеже ходя там на почивка и харча при тях??? Я по-добре измисли нещо по-смислено.

77

Анонимен

преди 7 години

***, *** ли турски ***, жена ти гълта ли Сахар??Анадолски *** льольо смешен

76

РАДЕВ -ЧЕРВЕН ФАШИСТ

преди 7 години

ИСКА ОГРАНИЧАВАНЕ НА ИЗБОРНИТЕ ПРАВА НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ!!ТОВА Е ЧИСТ--НАЦИОНАЛ--СОЦИАЛИЗЪМ И ФАШИЗЪМ!!!!!!

75

папа Тони

преди 7 години

До Анонимен 80 .... ТИ , КРЕТЕНЧЕ СИ ГЛЕДАЙ РУСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ И НЕ ДАВАЙ СЪВЕТИ НА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ , ОЩЕ ПО - МАЛКО НА НАЙ - ДОСТОЙНИЯТ БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ - РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ , ПАНИМАЕШ ???

74

турчин

преди 7 години

В страната по официален път постъпват 4 млрд. и още 1 по тайни пътища. Тези пари подържат страната. Това трябва да се знае и тогава на какво основание ще им забраниш да гласуват. Не забравяйте опита на Тито ,как пусна хората из Европа и вложиха в страната си спечеленото.

73

Анонимен

преди 7 години

Доста широка миризлива диря остави след себе си Плевнелиев. Затова най-добре е да си мълчи. Това за ограничаване на референдумите идва от друго *** място-Брюксел. Откакто има Брексит, идеята за референдуми не е на почит.

72

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев предупреждава Генералпрезидента Радев, че се опитва, заради 50 000 турци, да задраска 1,5 млн. българи !

71

До 81

преди 7 години

Вашите пари,мигранте са за вашите роднини.Щом не сте кадърни тук да правите бизнес и да печелите,а ставате *** на чужди господари си е ваш проблем,а наш проблем е,че чужди държави застрашават националната сигурност на страната и това трябва да спре.От 1 милион българи в чужбина гласуват около 30-40 000(+ още толкова в Турция).Останалите не гласуват,т.е.не ги интересува какво става в страната ни и кой ще ни управлява.Но пък ни струват много скъпо.Който иска права,да има и задължения.

70

работници

преди 7 години

Росен плювналиев е олигарх-кръвопиец и лъжец!

69

Анонимен

преди 7 години

Платен говорител или крайно не разбиращ проблемите на БГ

68

Чичо Тони

преди 7 години

И кое му е притеснителното на идета за референдум? Това не е ли една демократична процедура? А що се отнася до "милионите успели, свободни и глобални българи в чужбина" - милиони берат ягоди и мият чинии. Няколкостотин са наистина успели, още няколко хиляди подържат прилично ниво на живот. Да са живи и здравии и да гласуват "глобално", а тука в България е редно да гласуват тези, които плащат данъци в България, защото гласуването е за това - колко данъци да платиме и с какви приорите-ти похарчени

67

Анонимен

преди 7 години

Българите останали в България са като разсърдени дечица към емигрантите. Ми като не искаш да си играеш с мене няма пък яече да съм ти приятел :)) Без нашите пари и подкрепа ще сте още по-зле, но мисля че говоря за голяма част от емигрантите като ви кажа, че не сме умрели за мнението на дузина псевдо патриоти, дето не си знаят историята :)

66

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев съветва?Ха.,ха,ха.Най-слабия и безгръбначен президент дава съвети.Я по-кротко.Гледай си живота и остави управлението на тези,които милеят за народа и държавата.Ти не беше от тях.

65

Плъх

преди 7 години

срещу настоящия президент

64

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев е най-успешният президент и това, че не предаде България на руският агресор, червените предатели го мразят .А мнението на ***.ти от сорта на атака и патриоти просто не заслужават внимание!