51

cazzo duro

преди 7 години

Не му обръщайте внимание на руския ***. Ако го попитате защо се разстрелва семейството на всеки "дръзнал" да избяга от КНДР никога няма да ви отговори. Ако го питате защо в тази "модерна" страна има само 2000 IP-адреса пак няма да ви отговори. Впрочем знаете ли каква е приликата между извънземните и "турист" от КНДР??? ОК! "Може и да ги има но никой не ги е виждал"!

50

Анонимен

преди 7 години

Ще има малки корейски шамарчета и светкавични каратечки за лошото момче САЩ, което ще стои безпомощно ои ще се чуди откъде му е дошло.

49

cazzo duro

преди 7 години

На Ким песента приключи. Ще го дадат на тооочно онези "поданици" които оцеляваха с корени трева . Въпрос на няколко дни. Мисля, че ще се гръмне. Ако не......ще му помогнат........

48

cazzo duro

преди 7 години

Не му обръщайте внимание на руския ***. Те за това му плащат-да пише малоумия и да шляка минуси и плюсчета. Скудоумия невероятни. А и "опорните точки" не са много:) То няма и как да са де:) Ще има как КНДР "изстрелва спътници" /които никога не е изстреляла/, как нашите пенсионери ровят в кофите за ***/а корейските/КНДР/ постоянно са на почивка във Флорида /:)) Как с подводница модел 1945-та година ще потопи американския флот. Как с МиГ-19 ще свали Ф-18, как Т 55 ще "смаже" М1 Ейбрамс.Как??..

47

Лилит

преди 7 години

Историята ни учи, че премахване на аристократична, или друг вид концентрирана власт, често има и странични ефекти...П.С. Кой го завря тоя младеж при замразени/ изсушени плъхове бре? Айде, военните са обръгнали на всичко, *** детето що да страда?

46

Анонимен

преди 7 години

Спокойно бе, хора, всички действия на Тръмп са по заповед на Путин. Всичко е парлама за успокояване на ястреббите у дома. Света все още се управлява от Владимир. За щастие.

45

Анонимен

преди 7 години

Кой ще приеме милионите емигранти към Южна Корея и Китай, ако падне режимът? САЩ пак ще оцапат пейзажа.

44

Анонимен

преди 7 години

Скоро ще станем свидетели на първия потопен самолетоносач в историята на САЩ. След това ще има краварско мучене до небето.

43

истината

преди 7 години

в този случай , сащ докара толкова кораби по две причини , да договори за 7 часа по изгодни договори между тях и китай и да покаже на не- северна корея колко е зависима :) , пълна глупост е да се мисли , че китай ще допусне ядрена война до тях :) и нали ако стане другата корея потъва завинаги , до там ракетите на ким - Ум :) стигат , всичко е бизнес и ким е в правилния коридор , китай и русия му плащат достатъчно да е трън в петата на терористите от нато :)

42

Анонимен

преди 7 години

До SnorkyТи нещо се обиди май, що бе, явно си спец по хапчетата, гълтай смело и си гледкай "сънищата". Определено имаш нужда.

41

Анонимен

преди 7 години

Време е южна Корея да довърши военните престъпници ! Да оборудва Пво на границата и с помощта на САЩ и НАТО да освободи своите роднини, приятели и граждани от този 70 год АД! Успех на корейците и Господ да е с тях!

40

****

преди 7 години

До опушения ердоган: Правиш свободен преразказ по амер.филми,войната не е толкова просто нещо както ти го представят по филмите,от сега мога да ти кажа,че северна корея държи краварите на прицел с ракети със среден обсек на действие,тъй като тези ракети не ги лови никакво про,така,че лошо им се пише на краварските лодки.

39

Бай Онзи

преди 7 години

Единствината държава откоято не цицат и нямат никакво влияния американците това е Северна Корея.В какво състояние е войската и народа на С.Корея е трудно да се каже заради пропагандата.Но е факт,че при конфликт Севернокорейците ще са в Сеул за 3 дена най-много а американците нека се точат с атомните си бомби и ракети.Ще се разбере кой кой е като пламне бурето с барута,Япония яде атома 45та нищо чудно пак да го вкуси.

38

Snorky

преди 7 години

До 44По-големият проблем е, че ти самия не разбираш какво думат пръстите ти. Изпий си успокоителното и хоризонтирай по- добре. ;)

37

Цирк САЩ

преди 7 години

Тръмп прави точно обратното на предизборните си обещания.Никаква деиндустриализация на САЩ няма да има - дъртия е разбрал, че най-голямата далавера идва от войната, а не от индустрията.Дано краварите не завлекат света със своя логичен край.

36

Анонимен

преди 7 години

До ЧЕРНИЯ ЕРДОГАН :))))Абе, зрелища, зрелища, ама как се гледат зрелища с изгорели очи, кфо шъ кайш, шегобиецо? Я отвори някой албум със снимки от Хирошима и Нагасаки! Шъ са нагледаш, и после ще отслабнеш бързо, защото месеци наред няма да можеш да се храниш. страшно е когато човек се мисли над живота, това е освен невежество, но и умствено увреждане.

35

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Е, какво сега... - да оставим лудият с картечницата да стреля ли...

34

Патология ли е?

преди 7 години

Съществува ли нещо, което да е поне толкова опасно, колкото близкоизточното и корейското буре с барут? Да, пиндостабският волунтаризъм!На фона на изстрелването на 59 ракети "Томахок" срещу сирийското военно летище в Хомс и предислоцирането на ядрения самолетоносач "Карл Винсън" с почти 6000 войници и 85 бойни самолета на борда пред корейския бряг Ти-Рекс точно като някаква истеричка поставя ултиматум на Путин като заявява: Избирай - или Пиндостан, или Сирия.

33

Анонимен

преди 7 години

Дали в букмейкърските пунктове, вървт залози колко американеца ще дадат фира на самолетоносача Винсънт? Аз залагам на 6000 души.

32

Snorky

преди 7 години

До 31Не разбрах какво имаш предвид. Би ли пояснил какво стои зад думата "спонсор"?