44

EVET

преди 7 години

До stominсмей се тогава :))))) вас българите като ви свършат доводите в споровете почвате да увъртате "смешен си" , "тъжен си", "луд си".Точно "смешните" и "лудите" ви натриват носа в асфалта!

43

stomin

преди 7 години

До EVETщо другите да не продават

42

EVET

преди 7 години

До stomin...няма пък..., да дразниш българите с истината е безценно!

41

stomin

преди 7 години

До EVETа бе ефе ходи се скрий с твоите коментари едни и същи простотии на много места 4-5 аборигена ама май един *** на заплата ккъм турските служби

40

EVET

преди 7 години

До 51"Ще повярвам това когато Султана съкрати едностранно армията"С тази армия ще ви пази султана. С голо дуп.е държава не се защитава!"и подари безвъзмездно на България 300 броя изтребители Ф-16"А кой ще ги пилотира тези самолети? Това е като да дадеш ключовете от новата си кола на 10 годишния си син. Първо той трябва да вземе пример от теб, да го възпиташ добре и чак тогава...

39

Анонимен

преди 7 години

Султана ви пази 500 години, ще ви пази още 500, докато ги има турците, никой не може да навреди на българите! =====Ще повярвам това когато Султана съкрати едностранно армията си и подари безвъзмездно на България 300 броя изтребители Ф-16. :)))))))

38

stomin

преди 7 години

До EVETпрегледай се

37

EVET

преди 7 години

До 47Султана ви пази 500 години, ще ви пази още 500, докато ги има турците, никой не може да навреди на българите!

36

do 44 bulgar

преди 7 години

Sikish

35

Анонимен

преди 7 години

Султанът ще донесе и СВОБОДАТА на Българския народ...======При една анексия на България, султанът ще изфабрикува няколко атентата в Истанбул от българи, ще "намери" химическо оръжие на Българска територия и така ще обяви за терористи българите живеещи там.След това ще започне систематичен геноцид и масово изтребление на българския народ както го прави с кюрдите сега.Ще въведе отново данък за изтърканите зъби за тормоз на останалите българи.

34

stomin

преди 7 години

До Мен ме интересувати да не си чакаш пастира и тоя дето ще те оправи бе *** туркофилски

33

Bulgar sinan

преди 7 години

EVET

32

мен ме Интересува

преди 7 години

Султанът ЕРДОГАН е световен политик с топкиии,знаещ и можещ,умен и интелигентен..при Султана не се толерират национални предатели като Кунева,Иван Костов,Винету,Физкултурника на герб- ЕООД Комерс,разни третополови екземпляри

31

Мен ме интересува

преди 7 години

Султанът ЕРДОГАН е и спасение за Българския народ от вечната мизерия и глад ,Султанът ще донесе и СВОБОДАТА на Българския народ.....с тия мизерни заплати и пенсиии бедното българско стадо е за никаде

30

Ще кажат

преди 7 години

Япма!

29

Джурналист

преди 7 години

Човек, който е готов да инсценира преврат и да причини смъртта на стотици нима няма да се нагласи референдума в своя полза? Това е фарс, Ердоган държи и ножа и хляба в Турция.

28

Джумбуш

преди 7 години

Ердоган е точно толкова добър за Туркие, колкото и Путин за Русие.

27

Не ме интересува

преди 7 години

Изобщо не ме интересува какво ще кажат турците.Интересува ме, че турците и Ердоган искат да завладеят отново България и да ни колят и убиват както преди. Това са го правили винаги, не се подлъгвайте по мазните им усмивки като ходите на екскурзия там. Те бяха в основата на разбиването на Сирия, а следващата им цел е България.Колкото до Ердоган - да ходи да се лекува, има много болести, най-опасната от които е в главата му.

26

Анонимен

преди 7 години

ясно е как ще гласуват ,ама как ще се броят бюлетините ?поздрав от булгериастан !

25

Бай Хой

преди 7 години

Живеем в бардак и нямаме здравеопазване и полиция и правосъдие и чужди инвестиции, заради различни видове *** които поддържате вие от рода на мустафа и др подобни. Смукахте от тази държава а не се махнахте от нея щом чуждото ви е по- мило. Не мога да нарека такива национални предатели, защото не са от тази нация. Националните предатели са тези които пречат това което написах по- горе да го имаме. Те са ли.зачи на чужди близалки.