35

Да попитам ...

преди 7 години

...експертите тук: идва единадесетгодишната ви дъщеря и ви казва " Едно момче ме ритна в корема!", вие питате "Как се чувстваш, имаш ли болки?", отговорът е "Не ме боли!".Колко от вас биха хукнали с детето си към Пирогов в тази ситуация?

34

Kreti

преди 7 години

Когато бащата е Мутра а майката таньорка на пилон как детето да стане учен? Учителите нямат права не могат да бият с пръчка както някога преди 1989, ако направиш простотия учителката ще те набие а после и баща ти ако мъж на място. А сега родителите бият учителките , какво възпитание искате от учители след като малките нямат респект пред тях? Кажете имента на убиеца и родителите му кои са , да не е син на депутат?

33

даскал Пандо

преди 7 години

Добро или лошо ,но преди 1989г имахме образование...Сега нямаме нищо...Ама нищо !

32

Анонимен

преди 7 години

Имам идея откъде да се вземат пари, за да се осигури мед. лици и психолог във всяко училище. Комисионните, които директорите вземат при покупка на нещо си, или при ремонтите, да отиват за заплати на тези хора. Знам, че комисионните са в размер на 30%. Това не са малко пари. Всички знаят, че директорите взимат тези пари, но никой не взема мерки, защото това са пари от делегираните бюджети, тоест-на колектива. А това е престъпно облогодетелстване.

31

Българка

преди 7 години

Как е възможно да се говорят подобни глупости.Не съобщиха ли че детето е било с разкъсан дроб - далак,за какъв тумор говорите.Не ви е срам.Бог да е на помощ на родителите и да съдят виновниците.

30

Анонимен

преди 7 години

До съмнения "Най-вероятно" е споделило? С кого - с учителката? Та нали споделянето става в клас, пред всички деца? Някое от тях е казало " Габи плачеше от болка, ама госпожата й нареди да пази тишина!" ? Има ли такива показания от поне едно дете, свидетел на инцидента?

29

Анонимен

преди 7 години

До Не е за вярванеУви, можехте да разказвате "достоверно" врелите си некипели ако не беше видеото от "побоя". Не е за вярване друго - че след това видео има едноклетъчни, които държат на версията на лъжещите близки на починалото момче за случката...

28

Анонимен

преди 7 години

На кой да каже като е умирало от болка, ако е получило перфорация не може да каже и дума. Просто се е свило детето и е умряло а *** в училището пак се опитват да ни баламосват.

27

Анонимен

преди 7 години

Сега пък пари им трябвало в училищата това бил проблема .Не знам с пари как можеш да възпиташ за длъжности който не са необходими съветници глупости самото безхаберие на цялата ни общност като съвест никой не обръща където и да си внимание на нуждаещия за помощ за това внимание не трябват пари .А бе хора за да се реши някакъв проблем в обществото което зависи от самите нас все пари ли трябват тия съветници за нищо не стават само да лапат заплата за нищо "да си клатят краката".

26

съмнения

преди 7 години

1. Детето е ударено в стомаха. Това не е някаква никаква болка. Най-вероятно е споделило. Трябвало е да реагират по-рано. А и детето е споделило на учителя, че е ударено. Вярно, не винаги тези удари са фатални, ама малко застраховка не пречи. Второ: абе имало тумор. На мен все тумори ми намират, а после се оказава, че не видели. Това е малко съмнително. Сега, учителите да кажат не отговаряме за това, което става извън часовете- по ще ги разбера. Нормално е, да искаш да се защитиш, ама все пак

25

Анонимен

преди 7 години

Колкото и да се жалват родителите по всички медии, колкото и медиите да се опитват да правят сензации, в крайна сметка не учителите са ритнали детето в корема.

24

4i4i

преди 7 години

Проблемът е, че ги оставят безконтролни в занималнята. Учителките си намират работа навън защото им идват много 25 маймуни на главата. Калапиш беше много важен в началото на годината, но поведението му след инцидента е неуместно и явно разчита да се позамажат нещата. Имах по-високо мнение за него. Дъщеря ми учи в това училище. Ръководния екип всяка втора приказка им е 'това не зависи от нас' човекът трупа точки за политическа кариера ...лично мнение

23

Анонимен

преди 7 години

Ами възпитавайте си децата!

22

Абе...

преди 7 години

Абе, нещастия стават и никой не може да ги предотврати. И да е имало мед сестра, и да са се обадили на родителите, и каквото и да бяха направили - все тая! Каквото е имало да се случва, се е случило. Не виждам сега смисъл да се рови и да се предприемат неразумни действия като "сестра във всяко училище" и други такива щуротии.

21

Пф

преди 7 години

Вярно е,голяма трагедия е това.Но според мен основната вина е във родителите(не в конкретния случай,а по принцип).Защотото повечето деца днес нямат елементарно възпитание и уважение към никого.Ходят на училище колкото да имат присъсъствие,а главите им празни.Прав е по долу Мартин,не е виновна учителката.Попитала е детето дали нещо го боли,а то е отговорило отрицателно.Тя е учител,не е доктор.Според мен виновна тук е държавата,защото не осигурява медицинско лице до края на учебните занятия.

20

Неа до Мартин

преди 7 години

Сливи или друго ... Все тая . Щом се е разплакала значи я е боляло . Тук тълкуваме невербалното поведение . Децата имат склонност да се правят на смели ...

19

Анонимен

преди 7 години

Мартин и той е на 11 и си казва като го боли и затова неможе да разбере милия какво му обяснява каката

18

Неа

преди 7 години

Майката на другото дете казала Простете ни ... Е как се прощава такова чудо ?

17

Мартин

преди 7 години

До Неа до МартинПредполагам сигурно сливи е имала в устата, че не била могла да каже, че е боляло.

16

Неа

преди 7 години

Ако децата имаха правилна преценка на 11 щяха да стават пълнолетни тогава . Както се вижда обаче дори възрастните не са имали . Не обвинявам никой , просто разсъждавам ....как се стига до такъв край ...