13

Анонимен

преди 7 години

С разумни инвестиции в подходящите технологии това няма да е проблем.Хората ще стареят по-бавно,ще живеят по-дълго.Може би дори ще започнат да си произвеждат тела по поръчка.Отначало механични след това биологични.Кой не би искал да изглежда вечно на 25-30год,млад силен с вграден имунитет към стотици заболявания?Единственото което може да спре неминуемият прогрес са купищата "бежанци" които просто ще се размножават докато не изчерпат всички налични ресурси.После естественото зануляване-масов мор

12

Кибик

преди 7 години

До ЦиникАбсолютната и неоспорима истина!!!Само не мога да разбера, тези, които са ти сложили минуси с какво не са съгласни и какво имат предвид?

11

Анонимен

преди 7 години

Спокойно. Китайци има за всички японски острови.

10

Анонимен

преди 7 години

Отмъщението на потъпкваните трудови хора към капитализма. Просто не правят деца. А на капитализма горивото му са...консуматорите. няма да има кой да купува стоките на корпорациите. Арабите и африканците имат друга култура. Не ходят по молове и не са консуматори в такива размери.

9

Joko

преди 7 години

Много си падам по прогнози към 2065 г.

8

Анонимен

преди 7 години

Преди 100 години:Иран - 10 милионаЕгипет - 12 милионаТурция - 13 милионаДНЕС:Иран - 80 милионаТурция - 80 милионаЕгипет - 90 милиона

7

Питанчо

преди 7 години

А дали българите сме цъфнали и вързали в съотношение роми и раждаемост ,че се тревожим вече и за японците?!

6

Американ

преди 7 години

В смотаните страни децата са пенсионна политика и се множат като мишки.В добрите страми децата са скъпи за отглеждане и объчение и не бройката им, а качеството им е ценно за родителите и обществото, там се ражда малко.Жалкото е, че пенсионните системи почти навсякъде са пирамидални схеми и имат нужда от наразващо население..

5

Анонимен

преди 7 години

Нема значение, китайците се увеличават.

4

Циник

преди 7 години

Засилва се натискът под формата на пенсионни фондове...Още не е измислен нов строй , който да наследи капитализма....но всеки полуразумен вижда, че целия световен капитал се съсредоточава в ръцете на има няма 100 души, за които освен "профита" народите...пенсионерите...и демографските кризи са просто досада! И човек започва да си задава въпроса - дали "бежанските кризи" не са начин за подмяна на скъпоструваща работна ръка! България се топи...и до 2065 сигурно няма да я има! Пука ли му на някой?

3

Анонимен

преди 7 години

Улисани от работа, няма време да е оженят. Обаче през 2060 година, 1,2 работещи щели да издържат по един пенсионер. А тук всеки работещ издържа един политик, милиционер, държавен служител, ром и пенсионер. Направо удрихме японците в земята! Само че ние трябва да си направим харакири заради идьотите, които ни управляват.

2

Анонимен

преди 7 години

живота е ужасно скъп, много хора са без работа и са задлъжнели, хората просто не се женят и не искат деца. скоро четох че почти половината младежи не са имали интимен контакт и не искат и да имат. това е положението

1

койчо

преди 7 години

Веднага да си внесът араби и *** да им увеличат популацията!