82

Анонимен

преди 7 години

Тръмп наистина спря износа на демокрация. Чакаме да спре и износа на тероризъм.)))))

81

91 нег София

преди 7 години

Завърших немската гимназия в София. Един ден разбрах, че Отворено Общество са спонсори. Тогава разбрах защо ни караха да четем книги за това колко са страдали евреите и защо ни обясняваха, че учим немски, за да емигрираме.

80

хюго бос

преди 7 години

Поредната посредствена и едностранчица статия- това изискване е ЗА ВСИЧКИ УНИВЕРСИТЕТИ, днес-ерещи и регулира тези, които идват от трети страни да учат. Сорос не иска да спази закона, както всикчи негови НПО-та никъде не спазват законите и си мислят, че са над тях. Справка: БХК и прочие организации, работещи срещу законите и тук. Но разликата е, че нашите политици са евтини продажници срещу мижави грантове и затова няма да предприемат нищо.

79

СЕРЕС

преди 7 години

Сорос е динозавър. Тези, които го следват го правят за пари. Тези, които защитават цветни революции, продиктувани от Сорос са объркани и неориентирани хора.

78

Мизантроп

преди 7 години

"..милиардера филантроп Джордж Сорос"Идва ми множко! В света, от UK до Малайзия го наричат "безскрупулен финансов спекулант", а нашите храненици - виж по-горе! Възхищавам се от Орбан - в миналото отявлен антикомунист, днес заради интересите на Унгария гради добри отношения с Русия. У нас е обратното - тези, които в миналото се мазнеха на руснаците, днес против интересите на България блокират руски икономически интереси, *** за санкции против Русия, подкрепят варварските US бомбардировки!

77

Анонимен

преди 7 години

До ШопЗа путлерасите, шосе, за путлерасите, не за ***. Не виждаш ли, че всички до един са гейове, все за разни европейски гейове да им го отпорят мечтаят, или за някакви третополови, ако няма наблизо нормални гейове :)

76

Шоп

преди 7 години

Ей, много страшен тоя Сорос, бе!Вашата статия толкова ме заинтригува, че станах горещ почитател на милиардера Джордж Сорос, от когото трепери милиардера Вова Путткин.Пишете още повече за Джордж Сорос, страшилището за путтеноидите.

75

Анонимен

преди 7 години

До АнонименСорос е минало където и да е ср..л...

74

42

преди 7 години

До 84Ставаш смешен, че всеки бизнес у нас билил финансиран от ЕС. И колкото и мен да ме убеждаваш, ако обичаш си сдържай емоциите и обидите, които аз ти спестих.Не е културно, нито в европейски дух. А гневната ти реакция подсказва колко съм прав.

73

42

преди 7 години

До 84

72

Този

преди 7 години

Това с точките е боуклукккк

71

Този

преди 7 години

Защо дъртия *** не е следствен за намеса във вътрешните работи на поне 50 държави? А?

70

Хм

преди 7 години

Няма лесно да се отървем от Со.рос и наследството му...

69

Анонимен

преди 7 години

Ква е тая мода да има фобия от тоя дъртак ...мн странно.Всичкото патреоте и националисте се хванали да се борят със Сорос, илюминатите, рептилите, неолибералите :D

68

Анонимен

преди 7 години

Вечна дружба и общ газопровод между България, Русия, Турция, Иран, Унгария и Северна Корея!

67

luckyman

преди 7 години

Атаката срещу Унгария е тотална, с всичката мощ на ционистките сили!

66

Анонимен

преди 7 години

Аз съм горд комунист и за мене най-великите държави в света са Турция, Русия, Иран, Унгария и С. Корея. Мечтата ми е България да стане като тях! Германия, САЩ, Англия, Франция и другите имат бедно и необразовано население и си избират най-глупавите лидери!

65

Анонимен

преди 7 години

Тоя Сорос, скоро няма ли да мре???? Или някой рептил!

64

Анонимен

преди 7 години

До SpaceXАЛАХ АКБАР ДА. И КАКВО? ТАКА ГОВОРЯТ МЮСУЛМАНИТЕ.

63

маке

преди 7 години

гледахте ли видеото как възкръсват умрелите