22

Избирател

преди 7 години

Защо подценявате избирателите, които са гласували за двете формации? Те над 50 % от гласувалите (тоест от граждански активните хора).

21

Боко Харам

преди 7 години

Кабинет - ОПГ 3 / Обединени патриоте и Герб/

20

Ano-nimus

преди 7 години

Патреотите забравиха бързо в "името на България" , че тяхната програма няма нищо общо с тая на гробарите. Но това е техният край, както стана с "десните". Дано да се напънат в кражите като РБ и да де оакат. мощно. Толкова за трапезните патреоти, не си заслужава повече даже да ги споменаваме, да ходят там да си бъркат в дупките с гробарите :)

19

Дежавю

преди 7 години

Национален Фронт за Спасение на Бойко!Преди се смеехме на тази абрвиатура като шега, но сега е истина!

18

Анонимен

преди 7 години

Преди няколко месеца Тиквочът се е обадил по телефона на Сидеров и му е казал в прав текст,че българският народ е *** и неблагодарен и че не заслужава това,което Волен прави за него.Или с две думи вместо да крещиш по митингите пред 50 човека и да ставаш за смях,по-добре ела при мен да крадем от това стадо заедно.И Сидеров явно му е послушал съвета.Честно казано без да преставам и за секунда да псувам и Мутрата ,и Волен,ще каза,че в тоя случай са напълно прави.Българският народ това заслужава.

17

Анонимен

преди 7 години

Няма да бягат хората навън ли, вече не само млади напускат

16

НА СОРАТА

преди 7 години

ГЕРБ и Патриотите пак преговарят, изглаждат различия......НЯМА РАЗЛИЧИЯ , ИМА .........КИНТИ, МНОГО КИНТИ, С ДРУГИ ДУМИ .......ЛАПКАНЕ, НО НЕ ПОСТНО!!!!!

15

Анонимен

преди 7 години

Много чудна работа са НФСБ и Симеонов! Телевизията му в опозиция и полирва мозъците на аудиторията а той във Властта!

14

Анонимен

преди 7 години

загладиха пак косъма патрЕотите

13

Анонимен

преди 7 години

изглаждат различия по сумите за банковите преводи

12

Смееех

преди 7 години

И какво стана? Смятайте кой ни управлява, Боко пожарникар и Сидеров психически нестабилен! Не че първия е по-добрв психически! И всички агенти! Агент Буда, агент Иван,на другите двама не им знам работните прякори!В цялата помия липсва Яне Янев - бивш съветник на Тиквуний, смятайте, тандем видео- от *** по-***!После защо копаем дъното....!!!

11

преди 7 години

Нали бяха против ГЕРБ....или в името на България и с ДПС ще направят коалиция... Тримата ***..пардон ..хитреци пак излъгаха избирателите. Сега чакайте да ви вдигнат пенсиите ...ама само като паднат новините на турски..ха.ха.ха

10

Бай Корлеоне

преди 7 години

Патридиотите пропускат следващия Парламент (след 7 месеца) защото който се хване с ГРОБарите го застига бърза политическа СМЪР - народа не прощава КРАЖБИТЕ и ДАЛАВЕРИТЕ!

9

Анонимен

преди 7 години

Колко да ги изглаждат?! На времето амубата ги изглаждаше с гоуемата шкурка... по думите на Веждито.

8

Гласоподавател

преди 7 години

Само да напомня на Валерката Симиенов:Нали си знаете, че другия път няма да влезете в Парламента?!

7

"Бг над всичко&

преди 7 години

Различията се заглаждат с постъпления в личните сметки на "патриотите"!Да живеЙ България!

6

Анонимен

преди 7 години

Пуделчетата ще бъдат дресирани, Боко Тиквата знае как!

5

Анонимен

преди 7 години

Патриотарският цирк пак започва.Ще охкат,ще пъшкат,ще грухтят,ще се правят на ядосани,ще тръшкат сърдито вратите и по стар каракачански обичай след"тежки"преговори и компромиси в името на стабилността точно в 12 без 5 ще се разберат.А в същото време газът,парното и водата скочиха до небесата,а пенсията от 300 лева и минималната заплата от 650 лева се превърнаха в цената на компромиса.Честито на овчето стадо.

4

кико

преди 7 години

Всички са мижитурки и никой не мисли за народа.

3

Анонимен

преди 7 години

Зевс, аз ще бъда по-радикален. Ако ще и патриот да се наречеш, нищо не може дате оправдае, че влизаш в договорки с гр0бокопачите на България.