22

Анонимен

преди 7 години

От коя война е бежанец тоя в Русия преди 10 г?Норвежците да внимават на кого какъв статут дават! Некадърници!

21

Циник

преди 7 години

17 годишен младеж....ъхъ....в Афганистан, и Африка такива "младежи" на 15 са вече многодетни ..многоженни....татковци..и имат по няколко убийства зад гърба си!Младеж....с брада до пъпа!

20

Анонимен

преди 7 години

Ако руският му паспорт го прави руснак, ОК, но името му е сигурно Хасан. Мохамед и т.н. Побъркан и радикализиран. Един швейцарец преди години 5 пъти ме пита, дали наистина съм българин. Бил съм много бял. Оказа се, че работил на границата и виждал само мигани с български паспорти. Но те не са българи но излагат България пи света.

19

Анонимен

преди 7 години

Има държави срастнали с религията. Има и държава срастнала с тероризма.

18

Анонимен

преди 7 години

Номер 14 пий нещо успокоително.Хората са тук с право да си изказват мнението.Маловажен си и безинтересен.Липса на майчина грижа?Или *** е била на заработка?

17

Анонимен

преди 7 години

Айде сега пък руснак:)))Удобно за да си оправдаят действията в Сирия

16

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Този е руснак толкова, колкото онзи, който се самовзриви в метрото на Санкт Петербург ..

15

Анонимен

преди 7 години

Значи ПОДОЗИРАЛИ че имал оръжие, което значи, че той е заложил бомбата. Гениално.

14

Crusader

преди 7 години

Поредният мръсен миризлив мюсюлманин.....

13

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 14Хкрементче настъпано, не цапай терена повече! Русия е велика, народът й е велик, благороден и много изстрадал. Само търсите кал, за да я замеряте. Но на нея не й се лепи. Освен това не се знае русначе ли е било лекенцето, да не е като тези "българи" с *** венци и характерния мускус, заради които на Запад се пазят от българите?

12

Анонимен

преди 7 години

Такаам - ясно се вижда колко добре се интегрират много от (винаги има и добри изключения) тези с различната религия дори в страни с добра социална политика и демокрация дето се вика в разцвет, висок стандарт и т.н.... Няма бре то си иска неговото да коли да беси да бие жените така както му повелява една книжка от векове назад...... Хората полетяха в космоса те трепят жените с камъни за изневяра и никой не му пука ...Приемайте ги още викайте им добре дошли ама още по-добре отишли....

11

Беблин

преди 7 години

Хората го приели, подсигурили му висок жизнен стандарт, а yшанката хукнала да ги взривява.

10

Анонимен

преди 7 години

До RUSSIA the best"Явно животът в Норвегия му е промил мозъка и не е коректно тук изобщо да се споменава Русия."Абе руски тъпaкo, има ли поне един руснак на който да не е промит мозъка? Няма такъв, всички до последния сте извадени от един 100 годишен калъп от калъпа на чекизма, от калъпа на извращението на понятието човек. Така че скрий се в родината на тероризма Русия и не си показвай пияния червен нос от там.

9

Алекс

преди 7 години

До ШопВерно шопите сте много прости дървени кратуни.В комбинация с тролене е направо жалко.Карай,няма срамна работа ;)

8

"Мустафа"

преди 7 години

Зад всяка атака стои държава,в случая с Анти Ислямска държава стои ИзраИл.

7

Анонимен

преди 7 години

Путин ги е инструктирал ако бъдат заловени да твърдят, че симпатизират на ИД.

6

RUSSIA the best

преди 7 години

Той е пристигнал през 2010 година в Норвегия със семейството си, което поискало убежище в страната , следователно тогава е бил на 10 години и последните 7 живее там. Явно животът в Норвегия му е промил мозъка и не е коректно тук изобщо да се споменава Русия.

5

одоД

преди 7 години

надявам се заплатите на журналягите списващи тук да са доволно ниски. За тях рунсак и руски гражданин е едно и съшо , както и българин и български граждани. Може би са ромски *** и затова така ни пробутват новините.

4

ГАДОРЯН

преди 7 години

Хаха! Руснак ама се казва Борат Сагдиев или нещо от сорта. Или Азамат Багатов. Ще падна от смях

3

Да бе...

преди 7 години

"Pуснак"??? Толкова е руснак, колкото и терориста от берлинското метро беше българин! С каквито и епитети да го укичвате, това не променя факта, че е мюслуманин, тръгнал да прави джихад над 'неверници'!