185

ивчо

преди 7 години

дедо Йоцоправ си ама Бг протестърите за без пари не протестират.

184

Ха-ха-ха

преди 7 години

Бай Реджеб отново се гаври с Вова маленкый!

183

дядо Йоцо

преди 7 години

Какво се пените толкова бе *** мижави? Сирия ви е проблема.а тука ни правят на маймуни..увеличават каквото и когато си искат и замразиха доходите.И.диоти мижави само.50 човека на протест за геноцида от КЕВР а вие си барате дедовио. .мишки....световна политика ми бистрят тука..

182

:) :)

преди 7 години

до 202за пореден път ги питам феновете на Тръмп, какво толкова поразиха тез 59 ракети, конкретен въпрос, а отговаряш с клишета на лаик, или искаше два потопени кораба и сега щеше да се чудиш що от носа ти хвърчат искри и си в пустинята сахара около теб...ако ме ра,збираш какво ти говоря.

181

Анонимен

преди 7 години

А още по-добре, ще е, да се оттървем от злото Ердоган !

180

Анонимен

преди 7 години

Тоя Ердо,свири на две флейти,така му изнася.Затуй вяра на мислиманин,никога

179

Анонимен

преди 7 години

Заработвате ли платени гербави мишоци а ? Войната с християнството сега започва... Оплювате единственият,който може да даде отпор. Дори мюсюлманите виждат, че сатанистите са враг на всички ни.

178

Анонимен

преди 7 години

Ами ако Путин и Тръмп се споразумеят срещу Ердо? Ко праим след туй? Парти?

177

ЕРДОГАН

преди 7 години

ЗНАЕМ БЪЛГАРИЯ КАКВО ПРОДАВА НА АСАД :)ЗА ЕРДОГАН НЕ БЕРЕТЕ ГРИЖА, А ЗА СЕБЕ СИ :)

176

дасд

преди 7 години

До :) :)нали вие бехте феновете на Тръмп бе ***

175

дсад

преди 7 години

До циененич не е тръгнал да и знаеме как се задържа на власт един в случая двама диктатори

174

Анонимен

преди 7 години

С две ръце съм за руския нефт и газ, но... да ни ги дават на половин цена от сегашната. То и реалната си е толкова. Нали сме братски народи, а за брата се прави само добро.

173

Анонимен

преди 7 години

Какво бил поразил Тръмп пита някой тук? - Порази българското "Тръмп общество", в което влизаха Шаренкова, Митьо Гестапото, чувовци, муковци и други ***! Другари-товарищи срам голям берете! За смях станахте!

172

Анонимен

преди 7 години

за пореден път ги питам феновете на Тръмп, какво толкова поразиха тез 59 ракети, ....Казвам ти веднага.Поразиха и разрушиха мита за безаналогова руска ПРО.Другото което разрушиха е митът, че Русия брани съюзниците си.Има и още, но едва ли ще разбереш.Руските тенекии разпилени по летището не са най-важнато в случая.

171

До184 от 185

преди 7 години

Малко питане:Задължително ли е да си по-*** отколкото те създала природата за да си клакиорка на САЩ?

170

Щирлиц

преди 7 години

Ефенди,гледай си кюрдите, и говори когато ти разрешат,че ще ти отнемат микрофона,а може и думата въобще.

169

:) :)

преди 7 години

за пореден път ги питам феновете на Тръмп, какво толкова поразиха тез 59 ракети, склад с авиационна скрап, една празна казарма, 9 войника партулиращи в рсйона на летището. Писта непокътната.Самолети и фнес са летяли от там, знсчи и системите за въздушен контрол са непокътнати....питаш ама като не знаят отговора, не да го пратили още...

168

ивчо

преди 7 години

а къде е набуко дори и без арабския газ.....спрян ама не от руснаците

167

До 191

преди 7 години

Прав си!Това е единствената останала диктатура, която позволява на ушанките да струпат окупационни войски и да поддържат режима на главореза - Асад!Друга държава не би ги допуснала никога!/ това не се отнася за българските гъ.золизци-русофили/.

166

Анонимен

преди 7 години

Главния газопровод е Азерския с НАБУКО. Но към него зще се включват и арабските страни. Но Асад вече 15 години пречи на тези проекти ,защото Русия му плаща. Но той не пресметна,че ще го вкарат в гражданска война ,от която ще съсипе цялата държава . Слаб управник.