614

Анонимен

преди 7 години

Дано да започне световна война и Западна Европа да потъне в кръв от колониалните единици, които са си довлекли. Всичко трябва да се плаща. Алчен гз сейе кръв.

613

Анонимен

преди 7 години

Тук свободни русофилски съчинения. Американците показаха сателитна карта с полетите от атакуваната база на Асад. И с руския дрон над болницата. Въпросът е дали руснаците са знаели.

612

Анонимен

преди 7 години

Дейли мейл е един типичен представител на жълтата преса, който КГБ купи, за да го направи рупор на путинската пропаганда.

611

Анонимен

преди 7 години

До НесторРУССКИЕ ВПЕРЕД, РУССКИЕ ВПЕРЕД, РУССКИЕ ВПЕРЕД.....................Голой жопой вперед. С гол гъзз напред.

610

Niki

преди 7 години

Не мога да разбера защо световната общност мълчи. Няма ли кой да излезе и каже, нещо известно на всички. САЩ СА СВЕТОВЕН ТЕРОРИСТ НОМЕР 1. Избили са десетки милиони невинни хора в техните държави. Почти всяка война я започват те.

609

Фронто

преди 7 години

Припомням: преди време,година или две,когато избухна проблемът с хим.оръжие в Сирия р у с к и експерт се изпусна - ' съветско, производство 1967!'

608

Фронто

преди 7 години

Не разбрах, химическото оръжие използеано с/у мирни граждани ЧИЕ производство е ?

607

Анонимен

преди 7 години

ЯНКИТЕ ИДВAТ, НЕКA БОГ ДA ИМ ПОМAГA, БОРБAТA СЪС СAТAНAТA- русия ЩЕ БЪДЕ СПЕЧЕЛЕНA!

606

Нестор

преди 7 години

РУССКИЕ ВПЕРЕД, РУССКИЕ ВПЕРЕД, РУССКИЕ ВПЕРЕД...

605

Анонимен

преди 7 години

До ахаможе ли Лaйнотo което е с 673 да смени изказа, защото за такива думи от размазани уста се плюят зъби! Ако си влезнал тук да покажеш колко си *** и как това минава, бъркаш!

604

Сащ -агресор номер 1

преди 7 години

фащ за пореден път създават напрежение, те създадоха нестабилността в арабския свят с техните войни, и това доведе и до всички беди за Европа! На краварите им е лесно, че са далече и са спокойни.

603

До 626

преди 7 години

До Истината !Огромен автопарк от разни ръждясали бракми с хлопащи по паветата ауспуси, пушещи, с ниво на вредни емисии, за които милите ни дружки от Брюксел ще ни налагат зверски глоби! Аз нямам, не съм имал и никога няма да имам кола и това нещо е на много задно място в ценностната ми стълбица. В примитивните общества колата се превръща във висш критерий за добруване. С хубавите и скъпи коли примитивите се самоизтъкват, гордеят. За мен колата е само средство до стигнеш от точка А до точка Б.

602

Анонимен

преди 7 години

САЩ нападнаха Ирак, търсейки химически оръжия. Не намериха отпушиха духа от бутилрката и се появи Ислямска Държава. Вчера нападнаха Сирия търсейки отново химически оръжияСтранно, но защо, след атаката, твърдейки, че от това летище точно Сирийската армия е атакувала с химическо оръжие, няма сведение за активиране на такова. Логиката показва, че след попаденията на ракетите би трябвало да експлоадират и контейнерите с химическо оръжие Логика. Защо не стана. Ами, защото не е имало такова Какво ли ще отпушат още.

601

Анонимен

преди 7 години

Евроатлантически ид-и-оти ! А, за цивилните жертви в Мосул пак ли руснаците са виновни ?

600

Анонимен

преди 7 години

Поредната англосаксонска лъжа.''Воината,която не виждаме''-вижте филма със БГ превод е и е на разследващи американски журналисти за вси4ки лъжи от екрана на политиците,как се изопа4ават фактите с цел да се запо4не една воина и не само това.Филм посветен на американската завоевателна политика,допринесла за гибелта на милиони и за нещастието на милиарди души,ето това е истоинското лице на американската''демокрация''.Хитлер е едно мнооого бледо копие с деиствията си в сравнение със всеки един от американските президенти.

599

Анонимен

преди 7 години

ирак със същият предлог-"предполагаемо оръжие".после последва вълна от арабски пролети в либия, египет, тунис и сирия.и огромни тълпи тарамбуки към европа ...

598

Анонимен

преди 7 години

В Сирия от едната страна е правителството на Сирия начело с Асад,от другата страна е ИДИЛ! Който е против Асад е съюзник на ИДИЛ и останалите формирования като Ал Кайда,т.е. терористите.Който подкрепя правителството на Сирия е против терористите.Толкова е простичко! За химическо оръжие.....да го докажат.По-тяхната логика всеки може да каже и ,че във Вашингтон има химическо оръжие и хайде на бомбенето на Вашингтон;)))

597

Анонимен

преди 7 години

Много искам да потърсят химическо оръжие в Северна Корея.Тръпна от очакване!Но няма да смеят да правят нищо бо-клуци-те,защото знаят,че там има много по-страшни оръжия и дръпнатите ще ги използват незабавно.Що там не обстрелвате с ракети евро--ФАЩ-исти?Знаете,че ви остава съвсем малко време.Практически сте фалирали и всячески се опитвате да предизвикате световна война.За да рестартирате всичко и да започнете от нулата,нали МЪР-ШИ?

596

Анонимен

преди 7 години

Кой нападна и унищожи Ирак. Либия. Югославия. Същите тез са нападали и България да не забравяме след втората световна. Кой хвърли бомбите атомни над Япония. Кой изтрепи невините индианци единствените собственици на американския континент. Всички знаем но мълчим.

595

Анонимен

преди 7 години

Първо да си изтеглят децата от западните столици и след това да плашат с война.