22

Анонимен

преди 7 години

Да им дадем на заем от нашите НСО-търтеи. И без това по цял ден си ги премятат.

21

Анонимен

преди 7 години

СЛУЧВА СЕ В МОМЕНТА! ПОСЛЕДНИТЕ ПРИГОТОВЛЕНИЯ ЗА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА СА ВЕЧЕ В ХОД!Посолството на САЩ в Москва призова гражданите на САЩ в Русия да проявяват особена бдителност след ракетния удар по сирийското военно летище.Предвид неотдавнашните събития е нараснала възможността от масови демонстрации, лични нападения и антиамерикански настроения. Напомняме на американските граждани, че дори мирните демонстрации могат да прераснат в стълкновения с употреба на насилие", се казва в съобщениет.

20

упс...

преди 7 години

Тръпеца го удари хормона на стари години! -)))Явно, Мелания не му пуска!?

19

Анонимен

преди 7 години

"" Колко души излязоха на протест когато на евроатлантиците (на втора скорост) им вдигнаха отоплението и водата с 30%? ""..............На мен ми се струва, че любимите ти руснаци вдигнаха цената на газта ... защото са ни приятели и ни обичат разбира се.

18

Брежнев Л. И.

преди 7 години

Чичо Дончо от САЩ направо кърти.The reason you don't generally hit runways is that they are easy and inexpensive to quickly fix (fill in and top)! или По полосата за излитане и кацане не се удря с томахавки, щото много лесно и евтино се оправя. Заравяш и готово. Справка туитър: https://twitter/realDonaldTrump

17

Анонимен

преди 7 години

Бай Тръмп хич не си поплюва. Ша бачкат не ами ша са съдират от бач, че кой знае колко атентати му готвят вече! Това да не е ония лигльо Бонго Обамонго!

16

Анонимен

преди 7 години

Направо не е за вярване 330 млн-на богата Америка среща финансови трудности при охраната на голямата рода на Президента си!Тия за *** ли ни вземат ?

15

Пешо от Козяк

преди 7 години

Много е готин! Направо не издържам като гледам тия сламено-руси коси. Искам да се заровя в тях, искам да ги галя до полуда, оххххх.... Атакувай ме, мистър Доналд, атакувай!

14

Анонимен

преди 7 години

Предлагам на Президента Радев на напускащите сикретъ сървизъ на Доналд, да им осигорява назначение да пазят българската граница за 515 лева и 5 процента за работа в редиците на МВР. Така ще ги интегрираме по бързо освен с безплатното медицинско обслужване.

13

Ха,ха,хаа това е...

преди 7 години

НАЛИ ВИ КАЗАХ----ТРЪМП ЩЕ ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСИТЕ НА ЕДРИЯ КАПИТАЛ И ОРЪЖЕЙНИЯ КОМПЛЕКС В САЩ!В ХОД Е :--превъоражаване на ЕС...--изпитване на новите оръжейни системи...--още по-пълната интеграция на западните сили...РУСИЯ , ЩЕ СИ ОСТАНЕ ДОНОР НА СУРОВИНИ----ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА , НЕМОГАТ ГОРКИТЕ!!!

12

Анонимен

преди 7 години

В Русия няма протести срещу Путин. Не смеят.

11

ГАДОРЯН

преди 7 години

Вечна слава на патока Доналд! Той ще срине каубойската кочинка. Муахаха

10

Анонимен

преди 7 години

Все едно чета за българска фирма. Работата драстично се вдига, но персоналът се съкращава, много хора напускат.

9

Анонимен

преди 7 години

И на тази снимка се вижда, че Русата Златка пак "играе във филм", пак позира, пак е смешен. Това е най-несериозно изглеждащият прецедент в историята на "страната на масоните"

8

Анонимен

преди 7 години

Не случайно Владимир избра тази безмозъчна фяшистка буца за президент. Гениален е Владимир!

7

Анонимен

преди 7 години

с 2 класи беше Маймуняка спрямо фашистъра. Този се оаказа като всеки фашист- първосигнален щом докопа власт! Факт!

6

Анонимен

преди 7 години

Персоналът на агенцията бе съкратен========ами,щом остават безработни,да дойдат да пазят границата ни. осигурени са им 220 евро месечно. то и в долари си е толкова. пък и няма да им е притеснено - динко и перата и без това вършат цялата работа.

5

Анонимен

преди 7 години

Фашистът се оказа доста простоват. Маймуняка всрявнение с него сн 2 класи.

4

НИЩО НЕ ВОДИ ТРЪМП..

преди 7 години

.....САМО ПРАЩА "ИЗВЕСТИЯ" НА РУСНАЦИТЕ В СИРИЯ....ХА,ХА,ХААААААААААААА...ПОЩАААААААААААААААА....!!!!!!!!

3

Анонимен

преди 7 години

niama li niakoi priatna novina za soros da mu muhnat nesho v nagliat Job i na familia rotschid na rokfeler na Warburg i drugi belejiti hazita globalisti