27

Анонимен

преди 7 години

Англия винаги е била противовес на Германия и на техния 4. райх ЕС. Започнаха войните при арабите и оставиха Меркел да се оправя сама. Елементарно Уотсън.

26

бончо генчев

преди 7 години

Супер.ЕС се задвижи и следва плана за Европейски Щати.Бойко да натиска да ни вземат в Шенген че останем ли извън ЕС,ще станем като Казакстан и другите мюсулмански приятели на Русия.

25

Истината

преди 7 години

Браво! Най-накрая някой да направи нещо смислено. Че щяха да ни изпотрепят тука тия промити мозъци мохамеданите.

24

Анонимен

преди 7 години

Ай честито. От 15 години ви разправям че есс ще се срути като вавилонска кула ама кой да ми повярва? Ето ви свободно пътуване на стоки и хора! И чих го търсите н ЕСС дебелият ли? Ами щом ви е харесал дебелият халал да вие. Бабето Меркел ви нахлунзи на пачи яйца. Но пък на вашите любимци есс е златна мина. Облагите не са за вас а за тях. Евромангизите не са за вас а за тях! Как е добре ли ви си отразиха новите цени на тока и парното? Добре са нали? Браво трайте си поемайте го и гълтайте!

23

цирк ес

преди 7 години

След дъжд качулка .....

22

Анонимен

преди 7 години

Англичаните го надушиха това мазало отдавна и затова се ометоха навреме.

21

Циник до 23

преди 7 години

Напротив...тя не е спирала да опитва!Милионите са си там ( в Германия, Швеция, Дания, Франция, Белгия...) ТЯ ги пусна - храни ги, и ги пои!Провал - е забранена дума!Мултикулти, обогатители на генофонда, и носители на култура...са модерните думи!

20

Анонимен

преди 7 години

Въпрос към всички сорросоидни хамерикански педдеруги във форума: Защо 2-та хамерикански кораба са вече на пър за Гибралтар- проливът? Пуснаха 59 ракети, убиха 4 *** сирийсйки войници за 88 милиона долара и си тръгнаха?Бравооооооо

19

Анонимен

преди 7 години

i ko stana s schengen uq mu schengen

18

упс...

преди 7 години

Гответе се за евроопашки, от днес Шенген проверява всички-------"Страх - лозе пази"!Програмата на баба Меркел за Интеграция на близкоизточната Камила се провали!!!

17

Анонимен

преди 7 години

Кога е следващата атака на хамериканците срешу Сирия с Томахоук? А, извинявайте...те си тръгнаха за Гибралтар 2-ра хамерикански кораба!Извинете ме, наистина!

16

Handel

преди 7 години

Ауууу... Ама немойте така бре! Това е сериозно нарушение на правата на терористите! Демокрацията е в опасност!

15

Анонимен

преди 7 години

до 7Хахаха ами питай децата си що искат да стоят там а не в Русия.

14

до 13

преди 7 години

Какво си чакал, бе пъпеш? Ти минавал ли си поне веднъж границата. Че на излизане от България, дори не излизаш от колата си.

13

Циник

преди 7 години

Убиецът от Берлин (Анис Амри) е имал САМО 12 различни самоличности! В хаоса предизвикан от Меркел , и консорти в Европа буквално прелива от куцо, и сакато! Преди 2 месеца в Мюнхен полицията задържа 100 Суданци изпомпвали социала с фалшиви самоличности (в продължение на месеци) "Шампионът между тях е имал 13 паспорта , и е ощетил провинция Байерн с 49 000?Благодарим ви - Меркел, и Брюксел!

12

Анонимен

преди 7 години

Ние винаги сме чакали, какво толкова?

11

авганистанец

преди 7 години

Ми ние и без това не минаваме през КПП-та. Нас какво ни бърка. Ние по опашки на граници те в Европа не седим. Белите европейци да висят по опашките. Да свикват с новия си статут на долно качество хора.

10

Анонимен

преди 7 години

Трамп е на първо място бизнесмен и най-накрая хуманист и интернационалист.

9

Анонимен

преди 7 години

Радев да води преговори за членство в Евразийският съюз. Защото европейския се оказа ялов.

8

АТАКИСТ

преди 7 години

Даже не осъзнава още каква простотия е направил тоя Тръмп снощи!То не е като да си се напил и да направиш глупост на пияна глава и на другия ден да се извиниш!