44

Анонимен

преди 7 години

aaaa nie imame prkrasna sadebna sistema reforma ne ni trqbva tova zaqvi bulgarina na izborite

43

Анонимен

преди 7 години

Клавиатурни бойци, не може да защитите бащите и майките, бабите и дядовците си... Не ми се оправдавайте бе, мъже сте само срещу жените и то по-слаби от вас жени.

42

голяма цензура,

преди 7 години

голямо нещо - да не кажеш и дума срещу чичкото-персона нон грата в Унгария и неговите храненици в България!!!!!

41

Анонимен

преди 7 години

"а срещу *** ги е страх."Грешка. Не ги е страх от ***, а от НПО-тата и геополитическите инструменти за извиване на ръце, изобретени в Кравария.

40

AZ22

преди 7 години

Дайте право на хората да носят оръжие и да бранят собствеността и достойнството си! То се е видяло, че мафиотската държава е тотално абдикирала от задълженията си.

39

Анонимен

преди 7 години

Къде се дяхана българските мъже, които скачаха на бабичката на границата? А верно, те са мъже само срещу бабички, а срещу *** ги е страх.

38

Анонимен

преди 7 години

Наясно ли сте, че полицията и жандармерията тия може да ги дисциплинира за 1 седмица. Защо не се случва?Защото са им вързали ръцете.От къде - Брюксел, Кравария, Анадола.Дори не трябва промяна в закона - погват ги за незаконно строителство, нарушаване на обществения ред, недоказуеми доходи и т.н. Само да има воля, за месец ще маршируват като пионерчета.

37

Анонимен

преди 7 години

Абе, лък, арбалет - може, ама на светло и открито. Сандокан с двата ножа - по едно мачете във всяка ръка, пък да ги видя. По-леко е от брадва, по-лесно се върти. Дори възрастен човек, който е муден и трудноподвижен би бил опасен с това. Да не говорим и за прочутата ромска храброст пред лицето на истинска опасност.

36

до Бай Гого

преди 7 години

За да се научиш да стреляш с лък е нужно много време!Арбалет е по-добре, но стрелите са скъпи (и на двете оръжия).Та за тренировка е нужен щит от специална материя,за да се вадят стрелите.Той също не е евтин.Може да се импровизира със слама,но всичко това не е по възможностите на онези хора.Пък и имаш ли представа колко струва един читав лък или арбалет?

35

Зле

преди 7 години

Положението е зле и още по-зле ще става. Тази *** знае как да премята системата, знаят че няма работещо законодателство и си правят каквото искат. Кой го отнася? Честния и беден човек. Докога? Докато не се стопим като нация, защото смажи го и го унижавай на Българина не му прави впечатление. Той има 500 годишен опит. Честито!Между другото ще става още по зле.

34

сотир

преди 7 години

да имаме оръжие, макар и незаконно и да се стрелят и даже убиват крадците, хора катовлезе непознат в двора и дома ви и краде , стреляйте и убивайте.

33

Анонимен

преди 7 години

При ГЕРБ е такаважното е да гледате към Европа, докато ви бият и ограбвати да не сте расисти и ксенофоби

32

Анонимен

преди 7 години

Нямаш право да се защитаваш от крадци и да им пречиш да си вършат престъплението. Това е част от евроатлантическите ценности.

31

mnenie

преди 7 години

Патриотите единствени обявиха, че трябва много строги действия срещу *** престъпност. Гласувах за тях. Сега са във властта. Очаквам да си свършат работата.

30

Анонимен

преди 7 години

Тея сещат ли се, че и при най-малката промяна на положението ще последва отстрел на дивеча, и те ще са първите ловни трофеи?

29

ledoiad

преди 7 години

Нов ЗАКОН за часна собственност, който влезе нежелан да си носи последсвията.

28

електората

преди 7 години

Гласувахте за стабилност, а сте недоволни. Стабилността ще продължава, докато ходите да гласувате. С гласуване нищо не се оправя.

27

??

преди 7 години

РАЗХАЙТЕНА ДЪРЖАВА! ДОКОГА ??????

26

Промит мозък

преди 7 години

Единствено решение са чиповете приятели!

25

Анонимен

преди 7 години

Така е при демокрацията и пазарната икономика в България. Да не се оплакват!