101

ЧИКАГО

преди 7 години

ГЛАСУВАШ за България получаваш СИДЕРОВ !

100

Анонимен

преди 7 години

Разбраха се само че много трудно ще подадат оставка. Много ясно.

99

Зозо

преди 7 години

*** спечели избори - "народа" спечели;*** загуби избори - край, няма народ, тикви, калинки ....Крайно време е да разберете, че народа масово не е съставен от ***.Знам, че ви е трудно, поне опитайте.

98

Анонимен

преди 7 години

ах ха ха ха ха смешна държавичка

97

Анонимен

преди 7 години

То народ нема - АМА ПРЕМИЕР НАЛИ ИМА !!!

96

Анонимен

преди 7 години

TOI NARODYT SCHTE DADE OSTAVKA PYL TE DA UPRAVLQVAT BEZ NAROD.

95

Минаващ

преди 7 години

Айдеееее, старата песен на нов глас. Малко са тези, които вярват на Борисов. Едва ли ще изкара мандата си.

94

Зозо

преди 7 години

Айдеееееееее, *** пак отпаднаха от големите държавни поръчки. Превъоръжаване - самолети, машини, кораби. АЕЦ, Юж. поток и др.Рублата подмина 3.25 лв./100 руб. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

93

Анонимен

преди 7 години

За патриотите дебела пица от Боко, за народа среден пръст!

92

Анонимен

преди 7 години

1 седмица вече и не могат да разделят баницата.

91

Анонимен

преди 7 години

Браво Боко, браво ГЕРБ еееери ! Най после ! Щастие за България ! Сидеров министър ! На културата ! За Б.Б. златен пръст, за България среден !

90

Анонимен

преди 7 години

Направете по-скоро правителството с националистите биячи на баби. Сложете ги шеф на парламента, министър на икономиката та да имаме по 300 лв. минимална пенсия, представете си какви пари ще вземат останалите пенсионери. Дайте им властта да видим и ние файда от цялата тая работа - нали така обеща Каракачанчето , пари имало.

89

Васко

преди 7 години

До АнонименДа бе, много сме били добре с арабите.... И колко милиарда заеми загроби бай Тошо при арабите, нали затова и фалира България. Това ли искаш пак?

88

да да

преди 7 години

До Анонимен 104 то нали за това подписват за 4 г. мандат и да не може да се оттеглят поотделно за 4г кой кво налапа това е 66256

87

Васко

преди 7 години

До АнонименХаха ти май забравяш, че ГЕРБ не са във властта и ако изборите са фалшифицирани, то само твоите началници могат да го направят, нали сега те командват - служебният кабинет слушка президента, той Нинова, и затова смени почти всички областни управители а и много други.

86

Анонимен

преди 7 години

с тази коалиция Патриотите казаха-повече Парламент няма да помиришем.

85

Анонимен

преди 7 години

300 лева песния беше преди 1 месец преди ДКЕВР да видгне цените. Сега 30 % по 300 лева прави 390-400 лева минимална пенсия.

84

Kit Chelin

преди 7 години

Уникална държава, уникален кандидат за премиер. За 1 млр.лв. невиждани протести за 16 млр. лв. тишина. Сега било нужно спокойствие и сигурност, а нима през 2013 г. не беше необходима. Тогава платени "умни и красиви" протестъри подкреняни от Герб 300 дни обикаляха като изоглавени софийските улици за върнат ББ на власт. Медиите отново ни облъчват с негово величество, но да видим как ще изпълни обещанията за 650 лв. мин. заплата и патриотите за 300 лв. мин. пенсия. Сега ще се разбере кои са популис

83

Реалист

преди 7 години

До Анонимен 76 Забравяш че в мамента управлява служебно правителство на БСП. Я виж за отрицателно преме какви глупости сътвориха.Колко министри изгърмяха и как Герджика се провали тотално.Гаф след гаф ,провал след провал в угода на президента.

82

иван

преди 7 години

Ха, ха, ха . Тука нали повечето са за "патриотите". Видя се. Никой да не може да предизвиква предсрочни избори, че да можем да си крадем на воля, защото след четири години няма да ни има. И най-големите наивници надали вече ще гласуват за Волен Сидеров и Каракачанов. Оня Симеонов въобще не го броя.