41

/./

преди 7 години

Бат Митко да се радва че са го нападнали златотърсачките, даже банкет трябва да прави. Да се моли да не го нападнат златотърсачите - е тогава вече няма оттърване.

40

/./

преди 7 години

И аз искам от ОББ да изтегля 12 мил. и да им връщам по 500 000 на година. Дали ще се навият, как мислите? До 20 години я банката ще фалира, я държавата ще се затрие... все ще ударя кьоравото. А дано, ама надали. Щото в тая държава никой не иска да дава, иска само да взима. Човека е спечелил 12 мил. ами дайте му ги бе, да ги харчи или каквото иска да ги прави. Нали ги е спечелил, дайте му ги. Ама не давате нали - измамници такива. Лотария ли? Държава ли? ЗАКРИВАЙ.

39

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Ямбол в последно време много се...прочу;Митко-милионера,Динко-страшилището за нелегалните мигранти,Сидеров...опитоменото страшилище,Сашо Дончев-газов...милионер,живеещ още на хотел и още много други...образи.Съвет към Митко-милионера;да си купи луксозен кемпер голям като неговия камион и да съчетае професия с удоволствие на...неизвестен адрес.Бързо ще свикне.

38

/./

преди 7 години

Навсякъде където се спечели джакпот, се дава цяла сума и правиш каквото искаш с нея. Само в България се тръби че има джакпот от 12 мил. и накрая като удариш - курeц, не ти дават 12 мил. а някакви 500 000 и то на година. Ами да обявят тогава че ще дават 500 000 на година, в продължение на 20 години а не да викат че имало джакпот от 12 мил. Да видим тогава кой ще играе. То до 20 години, колко вода ще изтече - като дойде инфлация яка и тези 500 000 ще са 500 лева. Знаем ги тия, имахме такива пари.

37

Анонимен

преди 7 години

Тази лотария е чиста измама.---Ако имахме управници на място, тая перверзия трябваше да бъде моментално забранена.

36

Анонимен

преди 7 години

"в продължение на две декади ще взима по 500 000 лв."---И интересно дали в договора, наследниците му ще взимат останалите пари.

35

!?

преди 7 години

Има два вида печалби , Или е джакпот събиран от реално натрупани пари. Или е обещание за печалба на основата на евентуални бъдещи приходи , Теоретично от лотарията не знаят дали голямата печалба в дадена игра ще се изтегли когато са продали 30 или 90% от билетите , и ако се изтегли преди да продадат нужния брой билети интересът към тази игра се губи и много остават непродадени затова няма как да извадят 12 млн на куп

34

Вуйчо

преди 7 години

Ей тука на хората гледам и 500 хил. На година им се виждат малко

33

Анонимен

преди 7 години

Ся светна ли ви кой прибира печалбата ???А ви е търкайте билетчетата ....класическа схема за измама от типа пирамида .За да изплащат печалби чакат на постъпленията от продажби ,и ако един ден тези постъпления рязко секнат или намалеят ,какво следва ? Сетете се сами !

32

златоНетърсачка

преди 7 години

Ама не бе , ние и преди бяхме на опашка пред вратата на Митко Хубавеца , но той все нямаше време , сега се надяваме да си вземе някой почивен ден та да ни обърне внимание - вечния ерген

31

Наблюдател

преди 7 години

Ако знаеше какво го чака трябваше веднага да се покрие някъде. То и сега не е късно....

30

Анонимен

преди 7 години

Значи се спекулира с това ,че имало ДЖАКПОТ 12мл. И да е имало го е прибрал Пеевски ,за дядото половин милион ,после я камилата я камиларя *** че чакай 20 години -след 5 г. може вече тази фирма да я няма ,да обяви фалит -и къде е тогава " джакпота"?Самата дума означава -събрани пари ,а явно такива няма и от Нова Тв. прекаляват с рекламата все едно са му изсипали в скута накуп 12 млн.лева .Само от тотото са коректни и изплащат цялата печалба -другите са чисто и просто пирамида,но не и златна!

29

Анонимен

преди 7 години

какъв милионер,бе ? 12 милиона...ама след 20 години,когато лотарията няма да я има..........ТАТЕ ЩЕ МИ КУПИ КОЛЕЛО,АМА ДРУГ ПЪТ !

28

Митко

преди 7 години

Тази лотария е чиста измама. Добре е спечелил човека, но тази схема за изплащане е чиста измама. Къде е сега комисията за защита на потребителя. Всички ни зарибяват че е спечелил 12 мил, а тях ще ги получи след 20 год. Както каза колегата - дотогава фирмата може да фалира, или да я "фалират". Те си получават рекламата веднага, а той парите - след 20 год... Това е класическа измама с невярна информация.

27

Анонимен

преди 7 години

Да му организират Тв шоу "милионер търси съпруга"

26

питане

преди 7 години

Абе тея дето слагат отрицателни точки в коментарите,какви са.Дъртите калинки,далечни роднини или гербери са

25

тъй тъй

преди 7 години

Не са златотърсачки.... просто човека е много чаровен и привлекателен.

24

анонимен

преди 7 години

До *** ГорянинИма едно поверие.Ако знаеше за какво му са,нямаше да спечели

23

ДО ТУК

преди 7 години

Бате Митко,за човек не го смятали,сега бабетата-бедни и гладни църковни мишки-мноого го харесвали,ама не заради парите. Сигурно е заради камиона

22

Трол Горянин

преди 7 години

И тук изниква въпросът - Защо играе , като не е наясно за какво ? Да беше продължил да си кара камиона и да си харчи левчетата , за кафе с цигарка.