69

До 79

преди 7 години

Пълни глупости си написал, все едно да кажеш че Турция е наследник на римската империя)

68

Анонимен

преди 7 години

Смешници - чакат русия, турция и иран да свършат работата пък после претенций...

67

до 177

преди 7 години

Трябва да си много *** за да пишеш подобно нещо.. Сирия е наследник на асирийските и шумерските народи. Но такъв е плана на глобалистите, корените ви да се затрият и да се превърнете в една робска био-маса на елита. Дамаск е един от най-древните градове на света.

66

маде ин Булгари

преди 7 години

Българите са категорични: Бъдещето на Европа е без ЕС!

65

до 71

преди 7 години

Евалла за коментара само дето ЕС не е червена, а фашиска *** за прикритие си вкараха малко бежанци, които полека-лека разселват към нас *** доказвай че не са фашиски останки ,превратаджии и метежници. Ама Асад ще им ошмули вратовете.

64

Анонимен

преди 7 години

Bydeschteto na ES bez Merkel pyk iskat 90% ot xorata v ES ma koi gi pita

63

Анонимен

преди 7 години

Светският Асад им пречи, но Саудитска Арабия и Катар - не! Браво, демократи!

62

Brussels

преди 7 години

До 35,68 и т.н......Странно, но всички коментари от проевропейски настроени *** са със страшно много правописни грешки!!!Като този от 35 малак за 68 няма да си губя времето....просто е късно да се ограмотява такъв ***!!!Та мисълта ми е как тяхното мнение може да има тежест?!?

61

Анонимен

преди 7 години

Че откога ЕС казва кой къде да бъде президент,това е грубо нарушение на международното право и демокрацията, а също и европейските ценности към които се стремим. Лицемерието на Брюксел надмина всички очаквания ЕС е една червена диктаторска ***, искат всички други да са им васали. Немците да си затворят Северен поток и и един АЕЦ тогава, защото северен поток е с руски газ.

60

Анонимен

преди 7 години

До 68 Българският русофил ,не налага на никой,никакви религии и ценности,в самата Русия има над 20 млн. мюселмани в България са над 1,2млн. Но естествено ще бъде против употребата на тази религия за политически цели и унищожението на цивилизования ред.

59

Анонимен

преди 7 години

А Ердоган, има ли бъдеще? Явно е голем демократ с евроантлантически ценности,та него не закачат,няма санкции ,няма заплахи. На Лукашенко не даваха да се покаже в Европа,защото бил диктатор,ама сравнение с Ердо си е направо аматьор.

58

трол

преди 7 години

Българския русофил е против исляма,но ако става въпрос за ислямав Иран и Сирия,тогава исляма е чудесен,защото и приятел на християнския му вожд.Като прочетеш разсъжденията на русофила и разбираш защо Русия е на такова деридже.Само индивиди със животински инстикти,които еволюцията е подминала се възхищават на тази държава.

57

Лицемери

преди 7 години

Три четири страни от ЕС,активно помагат на терористите в Сирия и са виновни за касапницата в Сирия....

56

Анонимен

преди 7 години

Ето на това се казва евролицемерие,,Народа да реши,но Асад бъдеще няма.Набързо му лепнаха 300 000 убити. Истината е корено различна,Сирия си беше цветуща държава без ислямисти ,дори в опозиция ,камо ли на власт.Но някой реши ,да организира ,,арабски пролети" от Либия до Сирия ,резултата всички го знаем.

55

ционисткия план Йино

преди 7 години

"Всеки вид между Арабска конфронтация ще ни асистира в краткосрочен план и ще скъси пътя към по-важната задача за разкъсване на Ирак на деноминации като в Сирия и Ливан". Всичко останало е измама и производни!

54

Анонимен

преди 7 години

Планът Йинон"Сирия ще се разпадне в съответствие с етническата и религиозна си структура на няколко части като в Ливан ,така,че ще има шшиитска алауи държава на крайбрежието,сунитска държави в района на Алепо,друга сунитска в Дамаск враждебна на северния си съсед,друзите също ще установят държава".

53

factotum

преди 7 години

Ердоган към турците: Опълчете се срещу "внуците на нацизма"! Асад диктатор а тоя ислямист какъв бе европейски умници!

52

ЛЯВ

преди 7 години

Е това се казва евроатлантически ценности: сирийския народ да реши но да не е Асад

51

Анонимен

преди 7 години

2/3 от Сирия е в границите на ционисткия план Велик"Израел".Цитат от Ционисткия план за Средния изтокн на Одед Йинон"Разпадането на Сирия и Ирак на етнически или религиозни части като в Ливан е главната цел на Израел на източния фронт в дългосрочен план,а разпадането на военната мощ на тези държави служи като главна цел в краткосрочен план".

50

Сандо

преди 7 години

кой го бръсне ЕС за нещо относно Сирия?