59

Анонимен

преди 7 години

До63 Само че това се иска от чи футите ! Да прави тетро за *** избиратели.Европае заплануванадасе напълни с мюсулмани задасе контролират масите .

58

Анонимен

преди 7 години

Този индивид е много опасен, насъсква турците по същия начин по който Хитлер е насъсквал германците едно време. Такива не изкарват дълго, дано само не му минава през главата, че може да тръгне със сила към Европа, все пак има ядрени сили в Европа, много бързо могат да го усмирят ако пожелаят.

57

Анонимен

преди 7 години

Интересно кой ше сложат за президент когато тоя пукне

56

Анонимен

преди 7 години

Вай, вай. Да подгони и пра- пра-унуките на кръстоносците. А папата да го хване и да го тръшка, тръшка. Га тъй. Машала ашколсун.

55

Анонимен

преди 7 години

Сега се радва на глупостта и веселбата , но като свърши партито цената ,ще е голяма:) Никой няма да го остави това просто така. Хората на запад са интелигентни , не влизат в конфронтация,но ще му е изкарат през носа тая веселба.

54

Анонимен

преди 7 години

" Внуците на нацизма" .Питам преглеждат ли го от време на време или са го оставили на произвола ....да ръси глупости.

53

Анонимен

преди 7 години

Какьв нацизьм какви беш лева бе хипи?03238

52

до 54 стефан севаст

преди 7 години

Нема кво да питаш турците,те не знаят . Кръстили са Найк,Диадора и др.подобни имена от гръцката митология , защото тези които са ги кръсътили са хора предимно материалисти мразещи християнството или еврей ,и нарочно рекламират езическата гръцка митология.

51

Анонимен

преди 7 години

Над 115 000 души гният в турските затвори със скалъпени обвинения за участие в преврат,Ердоган изнася речи , като Хитлер преди началото на ВСВ,предявява претенци за територии,турската армия влиза в Ирак и Сирия без да е поканена,уж гонила терористи.Запада мълчи и не налага никакви санкции на Турция .Това не само е лицемерие,но и нещо по-опасно ,насърчаване за продължаване на тази политика от Ердоган.Някой ще плати много скъпо за тази авантюристична политика.

50

СТЕФАН СЕВАСТОКРАТОР

преди 7 години

ЗАЩО ГОЛЕМИТЕ АМЕРИКАНСКИ И ИТАЛИАНСКИ ФИРМИ ЗА СПОРТНИ СТОКИ СИ КРЪЩАВАТ ФИРМИТЕ С ГРЪЦКИ ДУМИ ОТ ГРЪЦКАТА КУЛТУРА И МИТОЛОГИА ??НАЙК, ФИЛЛА, ДИАДОРРА, МАКРОН !?ЗАЩО ПЪРВИЯ СЪЗДАТЕЛ НА МОДЕРНОТО ПРИНТИРАНЕ И КОПИРАНЕ ПРЕДИ 45 ГОДИНИ, СИ КРЪСТИ ОТКРИТИЕТО С ГРЪЦКАТА ДУМА ''КСЕРО + КСЕРОКС = ЗНАЯ, РАЗБИРАМ ?ЗАЩО, ЗАЩО ?? ПИТАМ ТУРЦИТЕ .

49

тя

преди 7 години

По- голям съвременен нацист от тебе няма!

48

Анонимен

преди 7 години

Този *** на какъв се прави. Ами нали ако не бяха парите на тези нацисти, турция щеше да си бъде още в средновековието.Но както е тръгнало натам отиват нещата този циркаджия в момента изпълнява поръчка.След като си свърши представлението, внезапно ще получи инфаркт.

47

Оху

преди 7 години

Турци,опълчете се срещу внуците на нацизма- почнете първо с Ердоган!

46

Хм

преди 7 години

Обаче има някаква полза от про.стотиите на Ердоги-дори най-заспалите евро-ге.йове взеха да осъзнават,че за Турция място в ЕС НЯМА!

45

Слънчарски

преди 7 години

Ааааааа, най-голямата ирония! Значи Ердоган иска от турците да се опълчат срещу "нацистите", като го направят официално диктатор? След като вече хвърли в затвора 110 000 души уж подръжници на някакъв планиран изцяло от него самия преврат, в който също загинаха турци. Нищо чудно скоро да направи лагери, в които да вкарва "нацисти" за доброто на света. Добре поне че Турция не е и на една 1/1000 от това, което е била Германия през 1940 и дано никога не стане. Въпреки това трябва да се внимава.

44

Мактиф

преди 7 години

Га служехме войници,ердоганя беше трудовак и му викахме "Маркуча"- все се правеше на болен,клинчеше от работа и търсеше къде да се покрие. След време се обади някакъв дервиш и го назначиха артелчик- сичкия боб загаряше тоя маркуч,зеле вкиснато ни сервираше и търгуваше с портокалите от празничния порцион,а на нас раздаваше круши и мушмули!

43

Анонимен

преди 7 години

Ердогане, османлия...скоро твоите господари ще те пожертват! Ти засега им вършиш работа, затова те оставят да си вееш байряка. Скоро обаче...ще се променят нещата, за теб!

42

Гост

преди 7 години

Защо само нацисти са му в главата на тоя? През Първата Световна война да не би Турция да е била с Англия и Франция?

41

Бае ви Груе

преди 7 години

Какво съвпадение- и аз ги посъветвах същото,но някакви кел-еш-и държели много на теб ердогане,та не се съгласиха да те сменят за слива и кокошка!

40

Анонимен

преди 7 години

По неговата логика нашите политици да отидат там и да агитират против него !!! Тоя разсъждава ли изобщо !?