35

Факт

преди 7 години

До Питам"...Боко тиквата ще остане в историята като Бойко Победителя."Верно много победи има!Ама след всяка следва дезертьорство,щом стане напечено!Дали ще бъде търпяно до безкрайност?

34

SS

преди 7 години

Само не мога да разбера от къде на къде Брюксел ще ни налага да приемаме тези хора и защо изобщо сме се съгласили на подобно нещо.Не си спомням България да е организирала цветна революция в която и да е държава, че да ни налагат да приемаме бежанци бягащи от война в следствие на тази цветна революция.Да си ги прибират в САЩ и в Русия тези бежанци, аз тука не ги ща, не че не ги харесвам *** не им е тука мястото. Който изнася демокрация, да си носи и последствията.

33

Кмета на Симитли

преди 7 години

Завинаги в Българската история БОКО Тиквата ще остане като най-неграмотни политик и мекотелото продало БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ интереси! Назначен от Меркел КЛОУН с цел да засели България с Араби! Успех ГЕНЕРАЛ РАДЕВ!

32

Далновиден

преди 7 години

Всъщност има вариант приемането на "бежанци",мигранти и т.н. да бъде добре прието!ЕС,а най-добре водещите държави да подпишат споразумение,съгласно което при война срещу България(както се очертава),те да приемат ВСИЧКИ българи и да им осигурят жилища,работа и прочее.След като ще ни се унищожи държавата,редно е да получим компенсация,к'во пък!

31

Анонимен

преди 7 години

бе, пичове, не четете ли конституция, кога и къде видехте да пише, че по искане на льотчика, Министерският съвет приема и отменя нещо, не свързано с изборите, които вече май се проведоха, доколкото си спомням. кои спешни обстоятелства го налагат? кво праиме сега, ли? са ше видите къде спи рибата, ли! бее ..

30

Питам

преди 7 години

До Радев *** 35 Боко "тиквата" ще остане в историята като Бойко Победителя, а теб дали ще те знае някой що за ком..е си бил?

29

верту

преди 7 години

егати скучните новини, едно и също вече 20 години едни и същи мутри се въртят, плюят се едни други и го играят театър, а затъваме все повече. Народа е разделен, едните ругаят другите, сякаш не сме обединени в една кауза. И едните и другите не ги бива, просто го разберете, че няма значение кой ще седне на най-високия стол в парламента. Трябва да разрушим всичко и да издигнем нов управляващ само един, със стачки да поемем контрол над нас. По-зле не може да стане, младите бягат и се заселват бежанци, какви ще сме след 50 години? Убиват ни бавно.

28

Хм

преди 7 години

Има полза от отмяната,защото така се улеснява приемането на нова,по-добра за България!Изобщо,време е да си изясним отношенията с Брюксел-ако смятат да ни ислямизират,по-добре да си хващаме пътя!Може да сме по-бедни тогава,но ще се спасим от пълно унищожение като нация!Впрочем Унгария посочи правилния път-всички мигранти в лагери!А най-добре е да се направи референдум-ако хората искат "бежанци",мигранти,ислямизация-така да бъде!Може пък само няколко души тука да са против?

27

Бай Корлеоне

преди 7 години

Браво на Президента Радев е Герджиков, че отмениха Постановлението на ТИКВИТЕ 2 за заселване на Араби във ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ общини! Сега очаквам ШАЙКАТА на ТИКВИТЕ 3 да приеме нови мерки за заселване на върнати от Меркел бежанци във всеки български град и ПАТРИОТИТЕ да го ПОДКРЕПЯТ ( както подкрепят Тиквоний). Е тогава ще питам техните избиратели - какво си мислят?

26

опетков

преди 7 години

До Анонимен И парите за бежанците се дават от Брюксел, но това се крие от раята.

25

Мнение

преди 7 години

До Анонимен 40 Герджиков няма да коментирам. Той си върна на всички които мразеше. Този си отива , но Радев остава. Огромен гаф още в началото и лош знак за ЕС. Очаквам ответния удар да бъде парализиращ.Що ни трябваше?

24

Анонимен

преди 7 години

Честно да ви кажа, не съм очаквал че Герджиков ще бъде толкова як премиер. Аз не се сещам за 28 години за по-силен инистър председател от него, никакви компромиси с никого, рязане от корен, евала. Да си беше останал премиер за следващите десет години.

23

до днес

преди 7 години

Уважаеми журналисти. сигурно сте минали в опозиция. защо днес да няма никакви новини за банкянския вожд и интелектуален капацитет, полиглота и финансист, политолога и експерт по всички въпроси за управление на държавата, икономиката, образованието и здравеопазването. разбира се и културата и египтологията. моля, корегирайте се.

22

Ицо

преди 7 години

Знам само, че радев обеща да премахне постановление 208. Два месеца по късно това вече е факт. Не виждам никакъв проблем. Проблема щеше да е да не го направи. И ГЕРБ направиха гръмки обещания. Сега чакам да видя дали ще ги изпълнят. Некви средни заплати по 1500 лв и.т.н. Чакам...

21

Анонимен

преди 7 години

Не ме интересува кой от коя партия е човекът, отменил наредба, която ни поставя нас в неизгодна позиция. Утре търтейте от Брюксел ще искат да ми вземат къщата за да настани горките бежаници, които са бежанци, защото същите хуманисти от Брюксел и тия през океана, им бутнаха държавите. Нямам нищо против да се помага на хора, но НЕ за сметка на собственият ни живот и то понареждане на виновниците за положението. Кой ще има смелостта да защити българите, преди да се прави на светец пред господари

20

Радев глупака

преди 7 години

Радев - ***-нарежда закони...Герджиков - машата - си измива ръцете. Българите - *** - духат супата. Не ни ли стана ясно, че всеки парви нещо за себе си, а само ние -народът страдаме. Бабите глусуваха за Боко Тиквата, защото щял да им даде 40 лв. за Великден, а не смятат с колко ги краде -всяка секунда....*** народ - сам си е виновен. "Реформаторите"---всеки иска да е вожд---няма обединение,...и затова Тиква и Доган, *** и ***, Каракачанов и Симеонов - ни смучат кръвта.

19

Анонимен

преди 7 години

Нещото радеф като видя, че няма да връчва мандат на Нинова ще направи сума ти мизерии на победителите. Геберджика също.

18

Анонимен

преди 7 години

Премиерът Герджиков благодари на министрите и закрива заседанието с думите: "Оказа се, че кабинетът е много висококачествен".В същото време Здравният министър на този "качествен" кабинет е с мярка за неотклонение "подписка" за опит за назначение на свой човек в Агенцията по лекарствата като е заплашил Директора на Агенцията с уволнение ако не го направи, въпреки конфликта на интереси на "нашето момче".

17

анонимен

преди 7 години

Умре ли *** дето ви хвалеше та сами се хвалите?

16

Анонимен

преди 7 години

Др. Радев така и не може да излезе от битноста си на военен . Мисли си , че да дава заповеди е най умното нещо на света. Може би , но трябва и да се мисли , а пенсионирания военен това не го може . Тариката Герджиков го пързаля всеки ден и контрата винаги е при Радев . Това е големия кадрови успех на БСП и др. Нинова . Ура другари , след нас потоп .