26

Иван Тотев

преди 7 години

Българина отново избра правилния път...поръча си пак от "същото". А това означава просперитет на държавата. Туристическия сезон ще бъде поне с 20% по-силен от миналия и това се дължи на управлението на Борисов,колкото и да не се харесва на опонентите му. Това е истината!

25

Анонимен

преди 7 години

Абе що не си ги заврете някъде тия смешни платени статии, то верно трябва да си мазохист да отидеш с последните си пари там или пък ако имаш да си ги харчиш тука...........като тая статия с жилищата.То изобщо не може да става дума за почивка по тоя начин, скубане и направо изнасилване за пари е нашето море

24

Колев

преди 7 години

БЪЛГАРИЯ Е ЧУДЕСНО МЯСТО ЗА ТУРИЗЪМ,ПОЧИВКА И ЗАБАВЛЕНИЯ. НОРМАЛНО Е КОГАТО Е ДОБРО,СТАБИЛНО И ПРАВИЛНО УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА,ТУРИСТИТЕ ДА СЕ УВЕЛИЧАВАТ ЗНАЧИТЕЛНО. ТАКА,ЧЕ БОРИСОВ СЕ ВЪРНА ЗА ТРЕТИ МАНДАТ И ТУРИСТИТЕ ЩЕ СТАВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ.

23

Анонимен

преди 7 години

Личи ти ,че нито ходиш по заведенията, нито по курортите. Просто се намираш на приказка да плюеш. Приказвай си .... хората идват почиват беснеят и си заминават. От такива като тебе икономика ,не се прави :) Има много добри места и заведения в България и евала на хората ,които се стараят!

22

Анонимен

преди 7 години

Има и свестни хора, които идват на почивка, но за съжаление в голямата си част останалите са кре'тени. Не случайно се въведе термина "балконинг", показващ уважение и към неконтролираните брусове тип селски бек/к'ъч.

21

Анонимен

преди 7 години

И да добавя - точно в прехваления Лозенец ми сервираха "пица" за 10 лева преди 6 години без нищо отгоре, и "паста" в хотела - макарони по дъното на чинията без нищо! И да добавя - кафе машината работеше, но в лобито на кафе не миришеше и беше отровно горчиво. Сякаш бяха прекарали *** с хинин през нея.

20

Joko

преди 7 години

"Западните туристи.....", имате предвид провнциалната *** ! Като гледам на снимката каква гемеж е, през ум не ми и минава за тази "дестинация" !

19

Анонимен

преди 7 години

И как храната е прекрасна, при положение че тук се доставя задължително нефелно качество, като за втора ръка хора и с висока цена? Сигурно я карате специално със самолети? Че в средата на лятото доматите са пластмасови със парникови цени. Сравненията ми са с Tурция, Гърция, Франция, Германия, Сърбия, като за средностатистичен българин.

18

Анонимен

преди 7 години

В Италия ми сервираха един голям макарон в средата на чинията с доматен сос около него. За скромната сума 25 евро! Извинявай ама по нашето черноморие с 50 лв ще ядеш само най скъпите риби и десерти ! Не ви знам ,къде сте ходили ама много бъркате курса . Български не е никак лошо място просто , не е излъскано все още.

17

Анонимен

преди 7 години

Не е верно това нещо. Абсолютно празни приказки. По морето има много качествени ресторанти с добри готвачи и добри менюта. Във Варна особено е пълно. Храната е вкусна и добра. Според парите ,които разполагаш. Ако искаш за 2лв сьомга е това и в Гърция няма да стане,нито в Турция. Предното лято бяхме южното на 3 различни места - храната навсякъде беше добра и сравнително евтина ! Говорят се пълни глупости тук. Аз и Италия и Германия съм страдал много повече от лоша храна на безбожно пари !

16

Анонимен

преди 7 години

Крайбрежието е презастроено, природата изчезва, водата е замърсена. И най важното е храната - скъпа, некачествена, предлага се най, ама най-евтиното от "Метро", примерно. Като вземем предвид, че тука всичко на пазара е с влошено качество и висока цена... Тези туристи трябва и да ядат, извинете, моля! Не да ги гледате само като крачещи портмонета! Мръсни, претъпкани плажове със скъп достъп... Научете се да правите бизнес, с трици маймуни не се ловят.

15

Анонимен

преди 7 години

Ти си пълна глупост. Курортите се пукат по шевовете. Пробвай да си резервираш места за юли и август и ще разбереш , че ти глупостта. Какво значи презастроено? Аз пак не обичам да ходя по пенсионерски места? България има условия за всичко - от сл.бряг до Лозенец . От златни пясъци до тихите голф игрища. Има за всеки , каквото му хареса. То по твоята логика да оставим всичко ниви и поляни и да чакаме чайките да спят там.

14

antonov A

преди 7 години

пълни глупости, този сезон имаше хора, но само бедняци .......пара дуржавата от такива *** няма да видикой иска да дойде в едни презастроени курорти без инфраструктура

13

Анонимен

преди 7 години

Испанската Ибиза е най-голямата европейска дестинация за алкохол, наркотици и туризъм ?!? Но не виждам Английски платени телевизии да е плюят? Даже напротив хвалят е и ходят милиардери там!Стига сте си плюли държавата това е присъщо за ниско интелигентни хора. Ако плюете собствената си държава, как очаквате да дойдат качествени туристи?

12

Анонимен

преди 7 години

Не е вярно че сме алкохолна дестинация. Златни пясъци и курорти извън слънчев бряг се ползват с друго име. Има и доста по скъпи туристи ,балнео туризъм, скъпарски хотели . Тука пишат хора ,които са далече от морския туризъм и нямат елементарен поглед. Нещата вървят в добра посока , но всичко зависи и ние като работна ръка ,как се отнасяме към туристите.

11

Анонимен

преди 7 години

Браво ЕС ни помага да излезем от комунистическата дупка в която бяхме паднали. Година след година курортите ни се пълнят все повече.Браво на ГЕРБ и общините за реализирането на инфраструктура и рекламни кампании на България. Имате още много работа по плажната инфраструктурата работете бързо и качествено! Успех на бизнеса и залагайте на качеството и доброто отношение!

10

Анонимен

преди 7 години

Ооо да разбира се ще ги върнете....На кукуво Лято хахаха

9

ИСТИНАТА

преди 7 години

Западните нископлатежоспособни алкохолици отправят поглед към България. Че това новина ли е ?!

8

много просто

преди 7 години

По-малко руски туристи и ще върнем Западните туристи. Просто въпрос на ценова политика. Повече Западни туристи - по-добро заплащане на персонала и ето ти качествено обслужване.Руските туристи просто трябва да се насочат както при тато в отделни хотели и повъзможност на отделно място.

7

Анонимен

преди 7 години

Извод : Нямаме нужда от руските навлеци.