126

байхейс

преди 7 години

това продажно източно-германско, ялово бабе тотално е изкукало !!!в Германия работа се намира ужасно трудно, дори и в големите градове, дори и ако говорих немски перфектно каква работа ще намерят необразованите африкански и арабски диваци, които не знаят и думица на нито един език в германските села, където хората едвам връзват двата края - пълна загадка е това за мен. Очевидно е, че този който е накарал бабето да ги говори тези глупости никога не е бил в Гврмания

125

Какви ги мъти тази?

преди 7 години

Да изберат селата значи?Да работят земята, това е добре. Но да не помислят да предявяват претенции спрямо нея!Земята е свещена!Те са бежанци и когато техните държави се умирят, ще си заминат обратно.Онези пък, които са дошли от райони, в които няма война, могат да бъдат само работници-гости, а не храненици.Да има предвид всичко това и Меркел, и мераклиите да се настаняват по селата.Който не ще на село, а иска в града, но няма подходяща професия, да си заминава за там, откъдето е дошъл!

124

ще емигрирам на марс

преди 7 години

Ами тези дето знаят повече понеже имат добро разузнаване им биха шута по британски на време със съзнанието че правят големи икономически жертви и компромиси .

123

Анонимен

преди 7 години

7.62 между очите, че и е гнусен и долен погледа и трябва да се угаси.

122

panov

преди 7 години

Има една хубава думичка за тия горкички псевдобежанци - scheiße! Само като ги видя в росмана как се блъскат и шум вдигат, не ми се говори. А и намирисват. Хората по селата са открити и любезни, но са много внимателни с новодошлите. Тези псевдобежанци не се вписват с абсолютно нищо в Германия. Само смучат помощи и киснат на безплатния нет по кауфцентровете.

121

Анонимен

преди 7 години

Затрихте сви'невъдството, а сега сте се сетили, че фуража идва на крака. С тази урбанизация няма кой и да копае септични ями за оглозганите от дивите животни пришълци? Всеки иска директор в големия град. Ако си сипрекарал живота на високо по дърветата, трудно е да живееш сред европейското простолюдие.

120

Пешо

преди 7 години

И какво ще правят на село тези неграмотни мързеливци?

119

Петър Папазов

преди 7 години

Лично аз бих теглил една майна на г-жа Меркел!

118

месара

преди 7 години

другарката меркел иска да властва над Европа (това което Хитлер не успя),сега тая се опитва да направи,"мигрантите"са за отклоняване вниманието на държавите от истинските и намерения,за това тая ги заселва из цяла Европа,и когато почнат масово да се бунтуват, другарката меркел ше се яви като освободител окупатор - германска войска на всякъде"да поддържа мира"-но със сигурност няма да стане - ес се разпада,и Унгария явно е на крачка от напускането на ес след великобритания !

117

Аутист

преди 7 години

Арменец- стругар, еврейн- миньор, арабин-земеделец...

116

Маркс

преди 7 години

Всеки народ си заслужава голтаците.

115

Анонимен

преди 7 години

До МенеДядка, каква е тази КАНЛЕРКА, бе. Алцхи явно те гони, щом си още на писалка с мастило, хе, хе. Много станахте дъртаците в политиката, вече всичко мразите, нищо не помните, е това ви е от училището за бавноразвиващи се. Внимавай да не си изцапаш потурите с мастилото.

114

КраварятОтФашингтонъ

преди 7 години

До селяковНеее факт е че Вие сте русофоб !

113

селяков

преди 7 години

Къде има повече мюсулмани в Русия или Германия?Евроазийски съюз начело с Русия-две християнски и четери мюсулмански държави.Факт.

112

аа

преди 7 години

Тази баба да не си мисли,че 90% от тези "бежанци" идват в развитите страни да работят и изкарват пари за семействата си ? Идват за да живеят на високите социални помощи които се дават в големите и хубави градове,да им осигурят жилища за живеене,да ядат и пият на гърба на държавата (данъкоплатците) и да ш*бат хубави европейки.Като в същото време разпространяват исляма като рак в развитите държави.Ето това е истината за бежанците..

111

наблюдател

преди 7 години

Германия ще стане първата мюсюлманска страна в ЕС.

110

чичо Гошо

преди 7 години

Не щат селата ***,само дърти баби като теб!Няма нищо за е...!

109

наблюдател

преди 7 години

Очаквайте сега миграция на белите германци към Унгария. Четох, че вече германците бягат към Унгария и САЩ.

108

Емил Г

преди 7 години

ДА СЕ ОТКАЖЕ БГ ГРАЖДАНСТВО, НА БГ ГРАЖДАНИ НЕЗАВИСИМО КАДЕ ЖИВЕЙАТ, АКО НЕ РАБОТАТ ИЛИ НЕ ПЛАШТАТ ДАНАСИ. ОТ ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ, ВИЖДАМ ЧЕ ДРУГО РЕШЕНИЕ НЙАМА

107

Анонимен

преди 7 години

Г-жа Шикългрубер прекали с глупостите си,татко и се обръща в гроба.......