101

Анонимен

преди 7 години

До АнонименДа си беше прокарал директен гъзопрово,да плащаш по-малко.Ама на-инат глава българска!Сега ще плащаш двойно заради турците.БГ нацията е единствената,която ще се затрие от глупост.

100

готфрид

преди 7 години

Ей ама много комплексирани русофобчета :) Предпочитате анадолски подаръци ли не разбрах или хамерикански ? А Русия няма да ни завладява повече спокойно, те отдавна са си тук;) хайде сега да видим колко минусчето ще нацъкате смеш.ков.ци :)

99

Анонимен

преди 7 години

До 113: "Къде е руската инвазия?..."ТИ си продукт на руската инвазия, защото докато в България има такива васали като тебе - по-руснак от руснаците, Кремъл няма нужда от военни бази.

98

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен.............Естествено, противят се недоучили русофоби, самообразовали се от блогове и р...............А русофилите да не би до един да сте академици и професори. По-неграмотни елементи от вас не могат да се срещнат. Самата русофилия е форма на неграмотност, защото в основата и са лъжливи руски митове и легенди.

97

Анонимен

преди 7 години

Рашки, не ви щем меда, не ви щем жилото, не ви щем и глупавите паметници. Взимайте си и русофилите и се махайте!

96

Анонимен

преди 7 години

До До 109А на кой плащаме 1 милиард от неплатени данъци печалба само от горивата? Една пета от българската икономика са свързани с Русия фирми и всички работят на загуба

95

Анонимен

преди 7 години

За едни-поробители,за нас-освободители.Въпрос на вкус,казало кучето и се облизало отзад.

94

До 109

преди 7 години

Къде е руската инвазия? Къде са руските бази? Къде са руските банки? За коя валута е фиксиран курсът на лева? На кой съюз плащаме 1,3 милиарда лева вноска от бюджета годишно, на евразийския или за европейския? А ти с под IQ от 50 ли си, или да?

93

T2

преди 7 години

Какъв Цар Освободител ?!? Ако пише Цар ПОРОБИТЕЛ може и да го сложат за да знаят децата, които все още се раждат в България, макар и да не остават в нея на кой дължат това, че са принудени да напускат родината си!

92

Анонимен

преди 7 години

На путинова Русия не и щем нито "меда", нито "жилото" ! Точка !

91

Анонимен

преди 7 години

"...развили параноична психоза за предстояща руска инвазия. Която според тях предстои от вече 130 години..."Руска инвазия не предстои, а тя е Факт и това си ти Васал`ино !

90

Петър Папазов

преди 7 години

Писна ми да съм благодарен!А паметникът е глуповат, някак си "Скопски".

89

l

преди 7 години

nai neblogadarna nacia balgarska

88

Петър Папазов

преди 7 години

От какъв зор този глупав монумент да щръкне край Дунав?За да може руснаците като минават по реката да се гордеят и да си казват: ми това си е наше!Хайде и румънците да ни подарят някой паметник.

87

Анонимен

преди 7 години

Естествено, противят се недоучили русофоби, самообразовали се от блогове и развили параноична психоза за предстояща руска инвазия. Която според тях предстои от вече 130 години...

86

Анонимен

преди 7 години

До РъбоветеАма в Париж няма бивши партийци и деца на бивши партийни секретари.Има интелигентни хора,които си уважават историята

85

ай сик

преди 7 години

Защо да не отидат до Дарданелите.А турците защо отидоха и унищожиха Византия.Да не са много цивилизовани.Секачи на глави,подкрепяни от еврее и англичане.

84

Анонимен

преди 7 години

ВАЖНИЯТ ВЪПРОС ТУК Е !!! КЪДЕ СЕ НАМИРА СВИЩОВ НА КАРТАТА :D

83

?

преди 7 години

И Захари Стоянов, и Раковски ли са простаци?..Чети, момче... Тогава са искали да отидат до Дарданели руската царска армия... и не от благородсто са минали през България..А други са се присъединили наиситна от благородство...Испания се е освободила след 700 г. ислямска власт( Мароко).. и какво.. без Русия... и нито се ЖАЛВА, нито ВЕНЦЕХВАЛИ никого...Мисли, чети, момче... Изглади речта си от "лоши думи"...

82

ПАНАРЕТ ИФИГЕН ЕУГЕН

преди 7 години

....(ПРОДЪЛЖЕНИЕ) ПРИ САРАКИНИТЕ-АРАБИ И МАВРИ В БАГДАД, ПРИ ГЕРМАНЗИТЕ В БАВАРИЯ, ВЪВ ВЕЛИКА МОРАВИЯ ПРИ СКЛАВЯНИТЕ, И ПРИ ХАЗАРИТЕ ВЪВ КИЕВ .КИРИЛЛОС-КОНСТАНТИНОС Е БИЛ СПЕЦИАЛЕН АГЕНТ НА РОМЕЙСКАТА ЦАРСКА МОНАРХИА .А БРАТ МУ Е МОНАХ И ПИСАР .