85

Daamane

преди 7 години

Тая ограничена и нагла женица мъж се надяваше на тия които избраха Радев, държа се нагло, и съответно си получи шута в слабините

84

Анонимен

преди 7 години

В ляво извинявам се... ама и тоя в дясно :))))))

83

Анонимен

преди 7 години

Тоя горе в дясно на снимката е рядко антипатичен и арогантен и подал човек! Ей с такива кадри, не ***, а БСП няма да я бъде!

82

Анонимен

преди 7 години

Абе тия верват ли си?!

81

Анонимен

преди 7 години

Той и Първанов така подава оставка и му я отхвърлиха веднага, ама после му духнаха под опашката. Курнелчето да не се ежняви толкова, че Йончевица й гледа в стола.

80

БСП УМРЕ

преди 7 години

БЪДИ ***, с такива ДУПКИ като теб, тази парития никога няма да е на власт!!!!!!!!!!!!!

79

жената мъж

преди 7 години

Ако жената мъж(***) е и мъж да подаде оставка сега след тежката загуба на БСП на изборите, така както преди направи Бойко, а сега веднага след изборите направиха Радан и Лукарски и други доблестни мъже. Ако ли пък не го направи, БСП я очаква следващата 13 поредна изборна загуба от ГЕРБ, този път още по-съкрушителна.

78

Провалилата се БСП

преди 7 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

77

Комунистите ограбиха

преди 7 години

Комунистите ограбиха държавата и народа и използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

76

Анонимен

преди 7 години

И за водач на трамвай- тоже ставает.Очень хорошая будет.

75

Анонимен

преди 7 години

Смятам, че става и за водач на тролейбус.Само сменете униформата.

74

Анонимен

преди 7 години

До SvinskoИ аз така казвам-отвратителен мъж.

73

Анонимен

преди 7 години

КН е силна жена...Дам, но политикът-държавник не трябва да е силен, а умен и почтен.Силна е охраната.

72

позитано 20

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА ! 81 Ти верно си голям *** бе.Я спри и си поеми въздух да не се напикаш от толкова смях.Ниново плаче , той се смее....

71

Svinsko

преди 7 години

Отвратителна жена ...А тия зад нея да не говорим..типични БГ политици ...

70

Анонимен

преди 7 години

Руски номера оня ден пратил поздраво след поздрава надул цената нее като някои надолу *** те цял живот са надолу и рев.като един такъв среща ми и ми казва нямам за мен няма *** за някои има по много а и гузен защо от дружбата първо ко си истински щеше да подходиш ама по това прецених не си е видял съм какво ли не съжалявам само чете смятах за човек честито ми излъгване че по добре чужд да ти свърши работа

69

анонимен

преди 7 години

Корнелия Нинова е силна жена която се бори за доброто на нашата родина ?Но българина предпочете да не отиде да гласува за нея а да хвърли за Герб е това е грешката на българина той си предпочете Бойко Борисов пред Корнелия Нинова

68

ognyanz

преди 7 години

До 91: Ти пък си толкова ляв човек, колкото и другите ***, които си заработват постовете тук

67

ognyanz

преди 7 години

До 87: Сериозно, и милиардери ли има? Като покойния Рокфелер? Да, вярно е, че покойния също Божков беше известен като министър 10%, но той и той не вярвам да е събрал чак милиард за Иван Костов. Но като се сумира приноса на знайните и незнайни герои на прехода (най-вече по времето на Иван Костов и царските юпита), сигурно ще се съберат и милиарди разграбено.

66

Анонимен

преди 7 години

Не се.занимавайте с глупости, а изкараните хората на протест за увеличаението на цените на водата и газът!