11

Анонимен

преди 7 години

Работата е ясна.Цялата КЗК ще почива на Малдивите.

10

Анонимен

преди 7 години

Да познаем ли от 1 път , че никой няма да направи нищо на тая мутра? Ще стане същото, Както с делата му за рекет,побой и заплахи за убийство..Ще стигнат до кривата круша. Ами че това е новият златен пръст на Боко, смее ли някой да го закача?

9

Тото

преди 7 години

И дотам ли стигнахме, да разследват някого че продава евтино!!?? Е на това се казва ПЧП - първа частна прокуратура.

8

Анонимен

преди 7 години

Марешки трябва да спре да прави дъмпинг на картела.

7

Анонимен

преди 7 години

КЗК е шайка от корумпирани служители с тлъсти банкови сметки -а защо е така -прокуратурата е с тях

6

Анонимен

преди 7 години

Смес е пуснат.Сега да не иска много от Бойко че ще му отиде бизнеса.Баси държавата, прос.т народ.Малцинството избира рекетьори да им се радва

5

Камен

преди 7 години

Дъмпинг друг път. Няколко дни след като Марешки отвори в София една от бензиностанциите в Овча Купел (не от верига) свали цените до неговите. Друга пак в Овча Купел от веригата SNG (Топливо) продава само с 1-2 стотинки по-скъпо. Явно е възможно да се продава на тези цени и да не си на загуба, ама бензиностациите от картела, дето уж го няма, няма да смъкнат цените и да изтърват големите печалби, дори и с риск да загубят част от клиентите си.

4

Анонимен

преди 7 години

Вместо бензинът да е 2,50 лева и всичко да е наред, сега прокуратурата разледва защо било евтино.

3

zeus

преди 7 години

След като КЗК казаха, че картел няма, само служителите на веригите си обменяли любовни мейли, е нормално да подхванат и Марешки, че им подбивал цените. Не, че е цвете за мирисане, ама и останалите в бранша не са светци. Сега някак от раз той ще се откаже от претенциите си за министерски кресла, а разследването ще приключи без резултат ;)

2

анонимен

преди 7 години

Няма карте, има само обмяна на данни. Обаче, ако продаваш малко по-евтино и разваляш имиджа на обменящите данни, ти правиш дъмпинг. Трябва да ги изметем тези обменящи данни, и не само за горивата. Заедно с покровителите им.

1

+-+-+-+-

преди 7 години

Много ясно, пуснат е нов смс