188

ДОБРА ШЕГА!

преди 7 години

Е МНОГО ИМ СЕ ЩЕ НА КОСТОВИ ПРОКОПИЕВ ТОЗИ СЦЕНАРИИ АМА ТОГАВА НАИСТИНА ЩЕ ИМА АВТОМАТИ НА УЛИЦАТА!

187

malart

преди 7 години

I love Stalinka !

186

Анонимен

преди 7 години

Кристалинка няма да представлява България, както не я представляваше докато беше евро комисар. Впрочем, никой еврокомисар не представлява държавата от която е.

185

Анонимен

преди 7 години

Това нали е първоаприлска шега?Защото, ако е истина, излизаме пред парламента!

184

:D

преди 7 години

Лиса Ан ще бъде министър на културата.https://twitter/thereallisaann

183

Шеговита Лъжа :)

преди 7 години

Честит ви Първи Април!!! :D

182

Анонимен

преди 7 години

По-голяма първоаприлска шега не бях чувала! Цар Тиквуний да изпусне кокала? Вие добре ли сте? :-)))

181

Няма проблем

преди 7 години

До Предложение 205 Първи Април до стане партиен празник на БСП.Напълно го заслужават.И да си ремонтират Бузлуджа и там да празнуват.Ле ле , кеф!

180

позитано 20

преди 7 години

До До 196 Че как мутрата ще даде някой друг да стане премиер? Народа му гласува доверие и той няма да го предаде на Нинова че е много убавица.

179

Така е

преди 7 години

Като махнем шегата,идеята е гениална.Правителство от ГЕРБ и БСП под егидата на пожизнения мин. председател Борисов е най доброто. И Бсп на държавната софра че полудяха от глад за власт и ето ти обединение на нацията.Така ли е ? Така е ....

178

неразбрал

преди 7 години

За Цвък Физкултурника ,Цеца Стругарката, Деса Дуловска и другите кок-ошки от курника на Борисов , прославил се като кабинет "Тиква-2" , няма ли министерства?Ами онези дърти мравояди Главчев-Велчев къде са?Съмнявам се че кабинета "Тиква-3" ще пребъде ,макар че др.Тикваров обича да се бъзика с народа.

177

Додо

преди 7 години

"...научи Dnes.bg от свои източници в партийните централи." Хахаха, знаем "надеждността" на "своите източници" на "Dnеs.bg" от времето, когато обявиха "със 100% сигурност", че Йорданка Фандъкова е кандидата на Бойко за президент миналата година! Аре у лево! Вещицатa на исляма Сталинка няма никога да стане премиер!

176

предложение

преди 7 години

Министър председател-Димитър Пенев,външен министър -Христо Стоичков,министър на образованието-Валери Божинов,МВР ще оглави Васил Боянов(Азис),министър на икономиката-Милко Калайджиев.Министър на здравеопазването-Николета Лозанова,министър на културата-Фики Стораро.Който е съгласен да гласува с +,а който не-с -.Ако съберем над 4 милиона + това може да е най успешният кабинет поне от 10 ноември досега.

175

Анонимен

преди 7 години

САМО БКП, САМО БКП, БКП, БКПКПСС БКП, КПСС БКП, КПСС БКЧ

174

ха-ха-ха

преди 7 години

Добре че Вожда не може да чете.Какъвто е умен ,ще вземе да се гътне от тази "новина".И без това не е добре с кръвното.Па и с главата.Притеснявам се и за СТРАНДЖАТА-Шоп-Василев ,по-известен във форума като Милиционерий Тикваровски. Да не стане някоя беля ,ще нацията съвсем ще осиротее...

173

Христо

преди 7 години

Дами и господа, дълбоко съм възмутен от факта, че на видният политик Радан Кънев не са му дали достойно място в правителството. Партията му остана извън борда, няма държавна субсидия....ама моля ви се, не е човешко.....

172

Бесен десен

преди 7 години

За момент ми се сви сърцето,но после погледнах календара и ми олекна!!

171

Екатерина

преди 7 години

Това е пъроаприлска шега.

170

Анонимен

преди 7 години

Уф това дори като за 1ви април не звучи особено смешно...

169

Ha,ha

преди 7 години

Честит празник..