43

Анонимен

преди 7 години

dnes.bg/obshtestvo/2017/03/31/izpovedta-na-17-godishno-momiche-iskam-da-ostana-tuk-no.336704

42

Мара Джуката

преди 7 години

До АнонименС тоя спрей монтажна пяна да и се запълни кухата тиква, а не да се разсипва хубавата кола...

41

Край

преди 7 години

Ми не е имало място. 80% от населението смята че като "няма място" може да се паркира на тротоара. Нищо че тротоара не е за коли и с тия тритонни джипове става на чакъл за месеци. Другите 20% от населението смятат че "като нема работа" можеш да си крадеш. Такива сме си ромобългарите.

40

Анонимен

преди 7 години

Има едни спрейове с монтажна пяна ,струват 3.5 лв.купувате един слагате тръбичката от комплекта (30 см.) и го вкарвате в аиспуха на нарушителя.Пръскате и броите до 3,ще видите как после никога няма да му хримне да паркира неправилно!!!Евтино,ефикасно,възпитаеащо!!!

39

skunka do 50

преди 7 години

Баретата и дронове има, но си ги купува сам. Издържа цял антураж сам, а тази отварачка харчи парите на номенклатурата :))))))

38

онанимен

преди 7 години

До Анонимен42я земи, като те отвържат и *** питай баретата колко детски площадки ще станат от колите му , като си толко отворен.

37

Анонимен

преди 7 години

Еми откак е без шафьори Мичето така ще спира, толко си може детето. Пази си паричките за кола маска на осмоъгълника, че си требва нов спонсор, не може и заплата на шофер да плаща..

36

Анонимен

преди 7 години

Тази па коя беше ?

35

Анонимен

преди 7 години

Простотия, простотия, простотия.Не намерих по безкрайната земя.Простотия, простотия, простотия.Е наситена България до ръба!!!

34

Анонимен

преди 7 години

Днес пишат за нея, утре ще я забравим дори коя е ;)без чичко паричко ще залезе и най много някой розов филм да издаде нищо повече.

33

Egsmbnsptr

преди 7 години

Жидомиров, седни и прочети полет над кукувиче гнездо, има го в читанката. Там е обяснено.

32

Жидомиров

преди 7 години

Може ли някой да ми обясни значението на израза -лоботомирани *** - какво означава че не съм го срещал

31

Анонимен

преди 7 години

На тая офсъ колата й струва колкото да се направят детски площадки в половина Северо-западна България. Целия икономически продукт на тази страна се отича в ръцете на ***, които моменталически купуват най-скъпите луксозни стоки, които облагодетелстват ЕДИНСТВЕНО И САМО чужди икономики. Айде, купи нещо скъпо, ама поне парите да се въртят в нашата икономика, колкото и да е никаква.

30

.....

преди 7 години

Наглостта и нахалството се превърнаха в религия в нашата мила държава!

29

Анонимен

преди 7 години

Помня като я видях за пръв път Мара в Сблъсък на Иван и Андрей. Толкова *** *** не бях виждал преди това. Водещите я бъзикаха колко е проста а тя дори не се усещаше и обясняваше некви глупост за "нейното творчество". Това няма как да се промени, тая селяния е толкова дълбоко вкоренена че с нея ще си умре. Лошото е че тогава селските пръчки бяха малко а сега са на всяка крачка и даже са модерни

28

kjh

преди 7 години

*** заралийка от КольЮ ГанчевУ

27

Възутен

преди 7 години

Единственото спасение от кухи ***, мутри, бизнесмени и др. с бели мерцедеси е черен мерцедес(катафалка)

26

Анонимен

преди 7 години

Простащина, долна, нагла, безочлива. Чалгата е диагноза, да се пее как ще зяпна гащите, пищова в панталона и тем подомни простотии.. хора без никаква ценностна система. Каквато е очевиднo Мара. МВР може да и пусне един хиш за 50 лева, и следващия за 500, тетият за 5 000 и в съда. Така се процедира в Европа, три нарушение - съд.

25

Анонимен

преди 7 години

mursha nedna,zabravi ot koe selo izleze i pochna da se prai na golqmata grajdanka.

24

преди 7 години

Хм ,аз като карам хубава кола ,то и аз ли мога да паркирам където си искам ,за да избивам комплексите си !? (ЗАЩОТО с друго няма какво да се покажа-убава ама .......))