37

Хм

преди 7 години

Акцията на Патриотите беше доста смотана,но като се замислим каква беля щеше да стане ако ДОСТ бе преминал 4%,не ми се мисли!Две турски партии щяха да ни дойдат много!Иначе проблемът има напълно законно решение:Приема се закон забраняващ на хора живели в чужбина над 25г(примерно) да гласуват!В Англия има такъв закон(над 12г),бе обжалван в Страсбург,но делото беше загубено!Значи и нашият ще мине!Хубавото е,че спира всички,вкл. и "автобусните" гласове!

36

Анонимен

преди 7 години

Вече няма да им пука. Ако Борисов успее да "излъже" Ердоган но не ми се вярва. Ердоган не е *** и прекрасно знае, че Герджиков е протеже на Борисов.Не вярвам, че турските войници ще ловят бежанци на бг-границата. Ако Бойко се обади на Ердоган за помощ предполагам ще му отговори:"Нали защитавахте Европа като бутахте бабички. Хайде защитавайте я сега!".

35

до 39 от славянин

преди 7 години

Местан: Конституцията забранява етническите партии, но не дава дефиниция за етническа партия!

34

Анонимен

преди 7 години

Целия бежански натиск беше пренасочван от турска страна към Гърция. Гърция пое 80% докато България 20%.Това не се дължи на това, че Ердоган е българин. Борисов се отнасяше с уважение към него. Думите му "Всички Гюленисти в България виновни за опита за преврат ще бъдат предадени на Турция" бяха на главните страници по всички турски сайтове. Турските войници наистина охраняваха бг-границата. Заловените беженци - няколко хиляди ги закараха на стадион в Одрин и им посочиха посоката: Гърция.

33

до 32 от славянин

преди 7 години

Нашите в САЩ и Англия са с българско самосъзнание и гласуват по собствено желание, онези от анадола са с турско самосъзнание и гласуват под строй! Сега разбра ли разликата!?

32

Годзилчо

преди 7 години

Ако същите тези патриоти внесат и бъдат гласувани подготвяните промени в избирателния закон то г-н прокурора какво прави? Ще искаме ли неговия имунитет?

31

питам

преди 7 години

Каква е разликата между анадолските гласоподаватели и нашите ***. Щом *** в САЩ и Англия ми определя съдбата като гласува за премиер дето мене ще облага с данъци ,а той ще си пие кафенцето в Монреал и ще си гледа кефа из Лондон ......... А ,де ,кажете ми !

30

Анонимен

преди 7 години

Патриотите бяха на границата с плакати "Защитаваме Европа". Бутаха бабички. Добре. Като гледам какви са настроенията в Турция Ердоган има вероятност да успее с Референдума. Ако успее ще затворят бежанските центрове защото според писания по медиите им, 20 млрд.$ са похарчили досега а ЕС е превел 700 млн.евро.Който иска ще се връща в Сирия но през КПП защото стената е почти завършена. Никой повече няма да успее да влезе в ТР нелегално. Но някои ще поемат към Европа. Тогава ще видим Патриотите.

29

До славянин

преди 7 години

"Я според Бг конституцията етнически партии в България са забранени!"СИГУРЕН ЛИ СИ...АКО БЕШЕ ТАКА, ДАЛИ ЩЕШЕ ДА СЕ РЕГИСТРИРА "ДОСТ"- ПРИЯТЕЛ?!

28

славянин

преди 7 години

Странно, но всички ''демократи'' в България са фенове на анадолските гласоподаватели и се борят с разтворени задни бузи за техните ''конституционни'' права!

27

До 16

преди 7 години

"Тук минават номерата им но в Турция няма да забравят. Забелязахте ли някаква реакция официална от ТР? Няма. Реакция ще има след време. През Септември 2015 турските войници ловяха бежанци на бг-границата и ги връщаха в центровете в Истанбул. Вече няма да си мръднат и малкото пръстче."КОЙТО СЕ СМЕЕ ПОСЛЕДЕН СЕ СМЕЕ НАЙ-ДОБРЕ! "След 16 април ще преразгледаме "сериозно" споразумението за бежанците." (Р. Т. Ердоган)

26

пробация

преди 7 години

Сидеров е с пробация от 1 година ,а защо не и Валери и Красимир да не се сдобият.Чудни коалиционни партньори ще си има ГЕРБ.

25

до 23 от славянин

преди 7 години

Я според Бг конституцията етнически партии в България са забранени!

24

Анонимен

преди 7 години

"Умникът В.Симеонов даже се похвали ,че е попречил 50 000 гласа да отидат при Местан"Точно тези 50 000 в момента много съжажаляват, че не отидоха да гласуват нито в Турция нито в България...Другия път ще видим дали Симиончо дали ще успее да бутне някой!

23

Анонимен

преди 7 години

Рускaтa aгентурa слaгa минуси нa Бг. конституциятa, където без никaкви огрaничения прaво нa глaс имa всеки бг. грaждaнин! Пaтриотите сa го зaкъсaли, aко се спaзи зaконa, aко ли не, жaлко- тогaвa Европa трябвa дa се нaмеси.

22

Анонимен

преди 7 години

Ами в Страсбург какво ще рещат за това "разтърсване"И патриотите ли ще платят обезщетението или нещастната ни държава.

21

Анонимен

преди 7 години

От тва, че ДОСТ остана отвън най-много губи ГЕРБ. Щото те му бяха добра патерица за президентските избори, щяха да помагат и сега. Нали и Корман Исмаилов две години гласува все за ГЕРБ.

20

сминдух енд чесън

преди 7 години

Умникът В.Симеонов даже се похвали ,че е попречил 50 000 гласа да отидат при Местан

19

Анонимен

преди 7 години

Гледам цялата партия ДОСТ е залегнала над компютъра.А по-кротко.Дори не спряхме нашествието,а само го поразтърсихме.Ничии права не са спрени и всички са гласували.Прокуратурата ако си няма друга работа,нека се занимава с вас.

18

Анонимен

преди 7 години

12 Преди дa пишеш тролски мнения, зaпознaй се с днешнaтa бг. конституция, тaм нямa обрaзувaтелен ценз, който дa огрaничaвa негрaмотни, от грaмотни. Щом е бг. грaждaнин имa прaво нa глaс, товa прaво нaгло беше нaрушено от " пaтриотите", при товa с нaсилие