41

анонимен

преди 7 години

До другия път ще е 50% Точно затова спряха Южния ПАТОК защото е средство за изнудване.

40

Анонимен

преди 7 години

:-))) ами помолете СПЕЦНАЗ към ГРУ да поиграе с вас :-)))))

39

Анонимен

преди 7 години

Не, че ние няма да ги очаткаме, като онези французи. Просто трябва да се уточни дали и ние може да удряме!

38

анонимен

преди 7 години

поляци и украинци те не подбират

37

Анонимен

преди 7 години

Еми те затова условията са много, защото ако наемат руснаци, сиромашките войници ще се върнат инвалиди като след Виетнам.

36

Анонимен

преди 7 години

Мечтай си ,че са яли бой някъде САЩ. Това да не е Русия ... Райха за 2 месеца да влезе до Москва :))

35

Анонимен

преди 7 години

Единият ден плюете мигрантите и Меркел. На другия жертвите на войната пак от тези мигранти. Объркани червени слова , както винаги :) Чак пък милиони избити в Ирак.... Смехотворно е всяко изказване на пенсиите. :)

34

Макс Вебер

преди 7 години

Единствената война, в която Сащ са победили е Гражданска война. А по света ядоха бой на всякъде! Затова предпочитат, да воюват като плащат на други народи, които да се избиват за религия, власт и оръжие.

33

училища и болници

преди 7 години

Кога ЕС ще протестира срещу избиване на над 300 мирни жители в Мосул, след бомбардировка на славните военно-въздушни сили на САЩ? Целта, иракско училище, е определена от славните летци на германския вермахт. Оказва се, че това е най-голямото военно престъпление на САЩ, след Виетнам!

32

Анонимен

преди 7 години

А СТАТИСТИТЕ ЩЕ БЪДАТ ЛИ ОТСТРЕЛВАНИ!ДА ИМ ПРАТЯТ НЯКОЛКО ХИЛЯДИ ОТ НАШЕНСКИТЕ ИНДИЙЦИ!А ЗАЩО НЕ ОТИДАТ НАПРАВО В АФГАНИСТАН ТЕЗ ХОЛИВУДСКИ СТРАШНИ АМЕРИКАНЦИ ТАМ ДА СИ ИГРАЯТ ТЕАТРОТО ПЪК ДА ВИДИМ!?

31

реконтраадмирал

преди 7 години

По-добре е американските войници да се разделят на две групи - на бели и на цветнокожи. И по стара американска традиция, белите избиват останалите. Така сценария ще бъде максимално близо да реалното ежедневие.

30

другия път ще е 50%

преди 7 години

Нека си търсят статисти да играят Руснаци ама другия път Газ-та да не скочи с 50 %

29

човек

преди 7 години

Как се кандидатства?

28

Руснак с мустак

преди 7 години

Аз искам да играя ролята на руснак във военните учения на американските солдати. А на бас, че след учението, жив гринго няма да остане!

27

Тео

преди 7 години

И още нещо ... нали сме демокрация, нали сме ЕС, нали сме по-цивилизованите и по-културните. Нас все Русия ни провокира, а за това правим изявления дирекно врагът да е руснак, отделно вчера някакъв американски генерал дирекнто се е изцелип за военни действия в Иран. Да ни таковам на демокрацията ...

26

Анонимен

преди 7 години

До Анонименми не, избиха няколко милиона, взеха им петрола, инсталираха им продажници като нашите да ги управляват, ама хич не водят война с Ирак, нали.И с Афганистан не водят - там само си охраняват маковата реколта.колко са миролюбиви американците, само дето мразят диктаторите - Садам, Кадафи, и обичат демократите като саудитския крал, ердоган, пиночет, хашим тачи...

25

Teo

преди 7 години

Съдейки от това, как избиха по погрешка 270 цивилни в Мосул надали ще има някой толкова луд, че да играе статист. Тия първо стрелят после мислят. И накрая едно сори решава проблема. Мъртвия си е и без това мъртъв ...

24

Striker

преди 7 години

Лошо. Мужикистанците требва да стегат сфинктерите, щом янките започнаха и учения с руснаци. :) Сега освен за про-сти-ТУЦ-ия ще ги ползват и за пушчено месо:)))

23

Анонимен

преди 7 години

Толкова глупави хора да има :)САЩ в Ирак отдавна не водят война....Смениха режима с нови лица и политика. Тяхната мисия е изпълнена - един диктатор по-малко . Оборудваха армията им с нова техника и самолети. Образовай се малко ***.

22

Г

преди 7 години

Партия Атака играе тази роля в БГ.