4

Божил

преди 7 години

Повече никакви оставки,Бойко- сега трябва с твърда политика така да смачкаш фасона на червените,че и майка им в Москва да не може да ги познае!

3

До Надя Николова

преди 7 години

Ти остави червените ***,Надке,ами кажи какво стана с твоите симпатяги от РБ или там както се наричат в момента и с любимия ти Пепи Москов.Нещо не ги виждам в списъка на депутатите.А пък и дума на обелваш за лошия Волен,на който Баце ще трябва да прави метани до земята.А за кака ти Корнелия не се притеснявай.Тя съзнателно отстъпи днес една крачка назад,за да направи утре две напред.В тая световна турболенция всяка власт е временна.И кажи също така нещо за ромския вот.Къде отиде той-при Баце.

2

ц

преди 7 години

Надя,що се излагаш толкова. Със злоба може да напишеш два три реда ,но живот не можеш си направиш .

1

Надя Николова

преди 7 години

Искам да питам къде се покриха червените ***, които твърдяха, че ГЕРБ са пътници, че няма да минат бариерата от 15 процента, БСП бяха лидери, безапелационни... а накрая кво станА, пак БСП първи, ама сред заубилите. Секнаха червените коментари, няма копейки, няма коментари, само червена тишина и квичене от време на време. Комунисти, нареждахте ни до стената, в Белене ни пращахте, но сега започва процесът по вашето изпаряване. Чистката вече е стартирала, бягайте докато не е късно за вас.