38

Смятайте !!!

преди 7 години

Знаете ли вица/истина за кралицата -дошла на власт с половината свят а ще си отиде с половин остров.......Толкова са велики в днешно време англичаните. Сега са 3та икономика ,зад Франция в Ес....нищо особенно. Немската икономика е с 1/3 та по-голяма.

37

Деян

преди 7 години

Е как няма да им поднови договорите. Нали в UK няма балами да ратайстват, не и за без пари. Евтино му е на човека да си внася роби от БГ и ще си внася. Все едно до преди 2007г. не ходеха нашенци с визи на ягодобер. Споко никой няма да ги върне, докато не дръзнат да гледат господаря в очите.

36

Бягат само слабите

преди 7 години

Те са РОБИ ! Каквото каже господаря им това ще стане.....

35

до 37

преди 7 години

До АнонименСтой си в Сидни, Анонимнико. Там климатът е най-благоприятен за твоето лечение, но о сега не са намерени илачи, които да лекуват комплексирани малодуковци като теб.

34

Един

преди 7 години

Кво да стане, все едно не могат да си берат ягоди дома. Нема кво да ги мислим нашите - мен сън не ме лови кой ше им бере ягодите на англетата.

33

Анонимен

преди 7 години

Забелязала съм, че разни другари, които живеят в чужбина, чат-пак се вкрючват със злостни коментари, което ми напомня именно за нашата прословута българска злоба. На мен може да не и е добре, важно е на Вуте да му зле! И тези хора си мислят, че са стигнали някъде, където може да е единствено дъното на умственото си развитие!

32

Анонимен

преди 7 години

вие от ЕС сте чао още преди UK, офицялно ви го казаха 2 3 4 5 скорости. Вие сте вън от ЕС още преди UK бе, не усетихте ли как напуснахте EС лекичко ви изгониха преди 2 седмици?пооздрави от Sydney Aв$тр.алия

31

Циганин

преди 7 години

Изпълняват си договорите и нови няма да бъдат подписвани и нашите ще се прехвърля някъде из Европа и това е , нищо лошо няма в това -англичаните ще започнат да се трудят ,нашите ще се поприберат към Родината си и ще започнат да работят и у нас и ще вдигат БВП на Родината си -нима това е лошо !?

30

Анонимен

преди 7 години

Тоя остров що не вземе да отплава на някъде?

29

Анонимен

преди 7 години

самата великобритания е грешка. доказват го едно 60 държави, които обявиха независимост, начело със сащ. едва ли можеше да се направи по-голям подарък на ирландия и шотландия. чуждопоклонниците няма да ме разберат, но само наблюдавайте колко интересно ще става там. като почне от британския футбол, където вече ще трябва да се съобразяват с броя на чуждестранните играчи и свърши с озадачените чичковци и лелки, които чакат с нигерийци и афганистанци в опашките за полу-хора.

28

Анонимен

преди 7 години

ами много просто неясното бъдеще на нашенци на острова = неясното бъдеще на британците в България и останалите 26 страни членки на ЕС. ако британските политици покажат глупост, вероятно ще изолират острова си и навътре, и навън. и ще се самозапалят, имайки предвид 20% азиатци и африканци, които цвъкат по 4-5 чавета и карат на помощи,

27

До Гошу

преди 7 години

Ти си вредител, бе! Какви 30% компенсации търсиш?Долу ръцете от бедните БГ бизнесмени и олигарси.Едвам свързват двата края тука, само някви завистливи бедняци им липсваха на всичките проблеми.

26

Анонимен

преди 7 години

Да не говорим, че това 27 "държави" означава точно това - отделни държави всяко от които гонеща свой собсттвен интерес. Вишеградската четворка си има едни интереси, Гърция други и т. нат. И този процес на разделение в ЕС ще се задълбочава оттук насетне - самият евфемизъм "Европа на няколко скоросит" го доказва. Англичаните са великолепен лакмус за насоката на геополитическите промени - нямат грешка в преценката си от векове насам.Щом бягат отнякъде значи там откъдето бягат идва потоп.

25

Анонимен

преди 7 години

26, хахаха, Великобритания не е ЕДНА държава. Великобритания стои начело на общност от страни, която включва 2 МИЛИАРДА човека. 27-те държави на ЕС в по-голямата си част са джуджаци, а не малка част са направо бедни. Къде ще сравняваш 2-милиарден пазар с ЕС и грандиозните финансови потоци, управлявани през Ситито с хилавата и енергийно зависима евроикономика? Английската кралица - "дайте ми поне една причина Великобритания да остане в ЕС"!

24

Анонимен

преди 7 години

по-долу прочетох и друго наивно мнение - че англичаните били гласували по "импулс" и затова щели да си бият сега главите:). А бе вие сериозно ли мислите,че британският елит е пуснал референдума ей така-щото няма какво да прави.А бе този референдум е организиран от брит. елит точно, защото вече си е направил сметката,че от ЕС не може да се изстиска нищо повече и следват само пасиви.Затова и двете камари на парламента гласуваха Брекзита в рекордно бързи срокове.

23

Анонимен

преди 7 години

ЕС МОЖЕ БЕЗ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ,НО ВЕЛИКОБРИТАНИЯ НЕ МОЖЕ БЕЗ ЕС !ВСЕКИ РАЗУМЕН ЧОВЕК ЗНАЕ ЧЕ В ТЪРГОВИЯТА 27 ДЪРЖАВИ МОГАТ БЕЗ 1 ДЪРЖАВА , НО 1 ДЪРЖАВА НЕ МОЖЕ БЕЗ 27 ДЪРЖАВИ !

22

Анонимен

преди 7 години

24, хахаха, Германята как точно ще пренасочат износ за 30-40 милиарда към други страни:)). Намирането на пазар е най-ТРУДНОТО от всички неща. Кой ще купува мерцедесите и бмв-тата? Поляците и бугарята ли:)))) Лондон е стиснал за топ.ките ЕС, а онова в което са силни англичаните - финансовите и правните услуги нямат конкуренция и няма кой да ги замести.Да не оворим, че за ЕС идва един тъмен облак от Щатите (мита,по-високи разходи за отбрана и др).На всичкото отгоре ЕС е енергийно зависим. Ка.***!

21

НЕ ТРИЙ БЕ И.ДИОТ

преди 7 години

Русофил гурбетчиев, ти си много невеж човек. От митническите бариери единствената стран, която ще страда е Германята, щото последната има 30-40 милиарда евро плюс в търговския баланс с Великобритания:)НЕ ТИ РАБОТИ ПИПИТО ! ГЕРМАНИЯ МОЖЕ ДА ПРЕНАСОЧИ БИЗНЕСА СИ КЪМ ОСТАНАЛИТЕ 26 СТРАНИ ОТ ЕС ! ВЕЛИКОБРИТАНИЯ КАК ЩЕ КОМПЕНСИРА БИЗНЕСА СИ С 27 ЧЛЕНКИ ОТ ЕС ?! ВСЯКА СТРАНА ОТ ЕС МОЖЕ ДА КОМПЕНСИРА ЗАГУБИТЕ СИ ОТ ТЪРГОВИЯТА С АНГЛИЯ КАТО ПРЕНАСОЧИ БИЗНЕСА СИ КЪМ ОСТАНАЛИТЕ 26 ОТ ЕС !

20

Анонимен

преди 7 години

До Анониментоест, след поредния англосаксонски номер, съюзниците пак ще разграбват техниката, специалистите и разработките за двуполюсен свят на "доброто и лошото ченге"?

19

Гошу

преди 7 години

"Те компенсират падането на курса на паунда с увеличаване на заплащането на час."-----Два извода:Извод 1: Че щом пада паунда, Брекзита е бил грешка и тепърва ще осъзнаят англичаните колко струва безразсъдният импулс да се подвеждаш по акъла на популиститеИзвод 2: Че там на секундата се взимат мерки с компенсация на заплатите, а сега да видим как ще се компенсира живота в БГ след поскъпването на всичко с 30% ????