27

Анонимен

преди 7 години

Абе аз само да попитам родолюбивите българи, живеещи в съседна Турция: Защо не си спретнете там една етническа партия ДОСТ да защитава правата на българското малцинство, като така милеете? А ако наши сънародници-турци започнат масово да се организират с автобуси да гласуват в Турция как ли ще реагират тамошните аркадаши? Само не ми казвайте, че ще посрещат автобусите от България с духова музика и девойки в народни носии с хляб и сол

26

до 25

преди 7 години

ами айде пробвайте се, шахматисти :-):-):-)

25

:-)

преди 7 години

че то вече има Ромска партия - ДОСТ :-):-)и тя се провали :-):-):-):-)

24

До !!

преди 7 години

Ти за умен ле се взимаш:-):-):-)тази стратегия няма да свърши работа...накрая ще има ШАХ И МАТ!

23

До до 18

преди 7 години

Вие заслужавате па и скоро от самосебеси ще имате "ОБЕДИНЕНА РОМСКА ПАРТИЯ"...:-):-):-):-) Тогава от Турция тази жена и ние ще гласуваме за тях!

22

До 18

преди 7 години

Айде стига,бе Местане,нищо и няма на бабата,малко са я побутнали и вдигнахте врява до небето.Тя жената така се дърпаше,все едо са и взели последния залък от устата.Искаше просто да си заслужи 100-те евро които Ердоган и е дал,а не от любов към "любимата"България.Стига сте се престрували на ощетени,защото тук е България,а не Турция.НЕ ИСКАМЕ ТУРСКИ ПАРТИИ.АНАДЪМ?

21

!!

преди 7 години

дано на изселниците 35-те секции за гласуване са им харесали, защото другия път ще бьдат по-малко и от 10 :-):-):-)а какво правим ние българите от своята страна на границата си е наша работа и няма да даваме обяснение на турцитук са нежелани и им беше показано а Гьокче никой няма да го "бута"- просто при следващата проява ще бьде изгонен от България, както изгонихме и другите турци тоя месец за действия срещу интересите на Българияа че това на смешната Турция не й харесва ??никой не я пита

20

Анонимен

преди 7 години

Възходът на Местан тепърва предстои. С всичките шашми и мръсни номера които му спретнаха всички събра 3%. Действителните гласове със сигурност са били поне двойно повече.

19

До Годзил

преди 7 години

Годзилчо какво ти пречи моето друго граждаство??? Какъв данък да плащам аз там след като повечето нямат нищо на тяхно име, но който има къща си плаща данъка на къщата естесвено! Тя през 1989 не отиде от кеф там...но друг е въпроса, че стана по добре.Я попитай заминалите българи за ЕС държавите ако им се отдаде възможност няма ли да вземат и друго граждаство! Па тези, които са взели дали са се отказали от българското! Явно ти и такива като теб нямат тази възможност и лаете...

18

Анонимен

преди 7 години

"Те кадрите обиколиха света. Видя се ганьовщината. След референдума отидете пак да протестирате когато тръгнат мигрантите."ТЕ ТОГАВА ОБЕДИНЕНИТЕ "мъже" няма да си покажат и носа...то е лесно да буташ жена с документ в ръката...да видим и ония не знаят български па и са без паспорти!

17

Годзилчо

преди 7 години

До 8 и 9......А защо идва тази женица която от 1989 год. не живее в България.Да реши със своя вот съдбата на моите деца които живеят,работят и плащат данъци в тази държава.За това следващите избори тази жена не трябва да притежава български паспорт а само турски и да си живее в Турция.Ако иска български, постоянно местоживеене и да и се отнеме турския.Лесно нали?

16

До до 12

преди 7 години

"Нали искаш като в Турция !? Върви там ! Поканиха те !!!!"Аз съм си в Турция!

15

Анонимен

преди 7 години

Те кадрите обиколиха света. Видя се ганьовщината. След референдума отидете пак да протестирате когато тръгнат мигрантите.

14

Анонимен

преди 7 години

"Ако се считат българи защо не се потрудиха да научат езика ! "С кой ще говорят в Турция по български, след като не им е и майчин?В българия си имате граждани по махалите, които при положение, че живеят там не знаят!Децата на твоите сънародници из ЕС държавите...след време дали ще си говорят дори и майчиния...??? Те защо гласуват от там?

13

До 12

преди 7 години

Нали искаш като в Турция !? Върви там ! Поканиха те !!!!

12

Анонимен

преди 7 години

"Ние идваме на пазар ! А вие да промените живота ни ! Има разлика нали !?"Кой живот? Този високи цени на лекарсва и лечение? С високи симестриални такси? Този с винетни такси за дупки? Този живот без работа? Този живот с големите "европейски" заплати и пенсии ли? За кой живот говориш?

11

Анонимен

преди 7 години

Ако се считат българи защо не се потрудиха да научат езика ! Защо агитацията е на турски !? Толкова милеят за България ,че тръгнали да гласуват ,а не знаят за КОГО ще гласуват

10

Анонимен

преди 7 години

Ние идваме на пазар ! А вие да промените живота ни ! Има разлика нали !?

9

До 7

преди 7 години

И КВО ОТПЛАТА БЕШЕ БУТАНЕ НА ЦИВИЛНИ ЖЕНИ...ТЯ КВА ВИНА ИМА?ЗАЩО НЕ ОТИДАХА ДА ПУТНАТ ГЬОКЧЕ ИЛИ ДРУГИЯ ТУРСКИ МИНИСТЪР, АКО СА ТОЛКОВА ГОЛЕМИ ПАТРИОТИ...ЯВНО НЕ ИМ СТИСКАШЕ, А??? СИЛИТЕ НА ВАШИТЕ П...И СТИГАТ НА ЖЕНИ!!!

8

До българин

преди 7 години

Колега даваха го в местните новини в Турция...хората се отвратиха...от държанието на вашите обидинени "мъже"...ама едва ли турците ще паднат на това ниво!!!Браво на вас, голяма работа свършихте...