4

Анонимен

преди 7 години

Каква да е ролята? Човека се доверява на собствения си екип и го съставя от близки нему хора. Няма да покани Бил Клинтън в него я! Ще му изпоизклати стажантките... Виакга преди всичко ;)

3

Анонимен

преди 7 години

Започва чистката.Затова така вият демократите( социалистите в САЩ).

2

Анонимен

преди 7 години

Не,просто се обгражда с хора на които може да вярва.Така наречените демократи там (какви демократи любители на чернокожи и хомосексуалисти) ужасно искаха една атомна война с руснаците.Дори мога да предположа с какво са им казали техните съветници."Русия е бедна изостанала държава с технологии от преди 65-70г а ние имаме невидими самолети и най-готините радари в светът.Че и ракета см3 дет нема такава.."Те са лесни-ще се скрият в бункера и ще клечат там 50години.А ние ?Клечки кибрит,нали?

1

luckyman

преди 7 години

а па Тръмп и наща марионетка Радев са най големите смешници, фанала го старческа криза, ходи с памперси под костюма и ги сменя преди конференциите. Вижте има анализ на профила му от психолози има разтройство на личноста, или просто казано ши3офреникТръм и нашия президент са да фанеш единия и да удариш другия. Скоро ще ги гонят само не знам кой първи ще го погнат с камъни и сопии