289

MoX

преди 7 години

Цените ги вдига КЕВР, сега действащата е назначена през есента на 2015-та от Бойко Борисов - Премиера на РБ. Съставът на въпросната Комисия е изцяло от герберасти, при това кой от кой по некадърен, а начело на нея стои един още по-крадилив и некадърен ваш коалиционен партньор Иван Иванов от РБ. На всички от ГЕРБ- честита победа. На всичкото население на България - търпение и благородство братя - все пак нашите тегоби носят на някого печалба и щастие.

288

Анонимен

преди 7 години

Маните газа дайте нещо за турците , че ми става тъжно.

287

Анонимен

преди 7 години

Борисов обвинява руснаците в Малта а пък иска евтин газ, няма бате свърши, само ако изберете соц. правителство.

286

Анонимен

преди 7 години

При Борисов 2 първото което се случи беше поскъпването на тока с10%. Сега почваме от 30%. Айде, хаирлия да е!

285

Анонимен

преди 7 години

След изборните честитки към електората започнаха. Днес газта, утре хлеба, водата бензина и нема край.Заслужаваме си съдбата която със сигурност нема да се промени оше 30 - 40 години. Роби.

284

Анонимен

преди 7 години

Ако си мислихте, че при Борисов 3 ще ви се размине скокът на цените щото Баце е вече добър и ще помисли за доходите на хората явно нищо не сте разбрали. То сега почва газта е само началото. Айде - юруш, народе на Борисов 3! Кой каквото си направи никой друг не може.

283

Анонимен

преди 7 години

До байхейсИ триста "плюсчета " да си нашлякаш .....все тази..........тролска му раута...........

282

Bad Company

преди 7 години

Не ми стигнаха символите...........Та и още един въпрос имам:КОЛКО % от мандрите са на газ??? Не знам в Балкана да има газопреносна мрежа ама да не бъркам нещо , ей!!:)))

281

Bad Company

преди 7 години

Толкова поръчкова статия скоро не бях чел-----------------------"От резкия скок на газа се оплакаха и мандрите."На първо време ще се опитаме да поемем само ние загубите. Впоследствие обаче ще се наложи да вдигнем цените на сиренето и кашкавала", казаха производители....."-------ПИТАМ: КОЛКО % в цената на сиренето е енергията???? 1%.......2%...?? И като спадна цената на газа с 60% що, аджаба, нямаше сирене по 4лв/кг като тооооооолкова много зависи от цената на газа???? Или мляко няма....

280

eve1

преди 7 години

А само до преди 3 дни всички партии ни обещаваха увеличение на заплати и пенсии!За газта никой нищо не спомена.

279

Bad Company

преди 7 години

Толкова поръчкова статия скоро не бях чел:------------------Така че най-търсените банички ще струват с 10 - 20 ст. отгоре...........---------------------------Ако баничка която струва левче поскъпва с 20% означава , че тя е направена единствено и само от газ!! Няма брашно, няма сирене, няма работа!! Реално разходите по изпичането и са 2% от цената на продукта. А!!!!! Забравих да попитам!! КОЛКО % от баничарниците са на газ?????? Според мен не повече от 2-3%. ..........

278

Анонимен

преди 7 години

ПРЕЗ 1915 Г БЪЛГАРИЯ ВЛИЗА В ПЪРВАТА СВЕТОВНА ВОЙНА, А РУСИЯ РЕШАВА ДА Я НАКАЖЕ ЗА ТОВА, КАТО НАНАСЯ УДАРИ СРЕЩУ ВАРНА ОТ КОРАБИ И САМОЛЕТИ НА 14 ОКТОМВРИ, А ДВЕ НЕМСКИ ПОДВОДНИЦИ ПОДГОНВАТ ВАРВАРИТЕ, СЕГА НИ ОБРАБОТВАТ БРАТСКИ С ЦЕНАТА НА ГОРИВАТА, ВСЯВАЙКИ ЖЕСТОКА ОМРАЗА КЪМ СКРОМНИЯ И БЕДЕН БЪЛГАРСКИ НАРОД.

277

gyzotino doune

преди 7 години

ko nai noviq hit banichka s gaz hem evtinko hem ekologichno a za prokarvane dizela s primeci na Magareshki za vecherinka- filiq s mas po 1-2 da se pesti hlebo shoto poskypva

276

Анонимен

преди 7 години

ша избирате герб а, хак да ви е сега. научете се да избирате точната партия НИНОВА ВИ РЕЧЕ- ДЕМОКРАЦИЯТА ВИ ВЗЕ МНОГО, А СЕГА КАТО НЕ НИ ИЗБРАХТЕ НАС, БРАТСКИ ЩЕ ВИ ОТУПАМЕ С 30%.

275

Bad Company

преди 7 години

Толкова поръчкова статия скоро не бях чел:--------Очаквано новите цени на горивата ще увеличат разходите за транспорт, а таксиметровите компании вече готвят по-солени тарифи......-----------КОЛКО от такситата са на метан и когато цената спадна с 60 % о не намалиха цените???

274

Bad Company

преди 7 години

To ясно, че поскъпването на газа е се отрази. Харно ама преди сега да "поскъпне шоково" с 30 % преди това цената му падна с 60%!! И що тогава този прословут хляб на българина не падна с 40 ст.?? Между другото цената на газа е обвързана с цената на петрола по една сложна формула. И същите тези, които се радваха неистово на покачването на цената на петрола заради Русия сега реват против цената на газа?!?!??!?!!? Тролкска му раута......

273

Анонимен

преди 7 години

Tobi, дай източника на информацията, която предоставяш, иначе си просто лъжец.

272

Анонимен

преди 7 години

Е как само у нас газовите компании са губещи? Такова нещо няма никъде по света!!!

271

Анонимен

преди 7 години

Да благодарим на всички продажници гласували за ГЕРБ , БСП и ДПС и така разчистили питя на бивши седесари да дерат народа. Ако слушахте какво ви говори Сидеров нито газта и тока няма да се вдига , нито ДКЕВъР щеше да го има. За каква държавна комисия говорим като 90% от източниците са частни и Иванов работи за тях? Сега очаквам Софиянци кротко да си стоят в апартементчетата и да чакат новите сметки. Те са богати имат по два -три апартамента давани под наем така , че бълха ги ухапала.

270

Анонимен

преди 7 години

спокойно демократиПлевнелиев е в братска америкаще ни донесе шистов газ в бутилки на половин ценанека на Путин да му е гадноруската газ по северен поток да я ручат германците