32

Анонимен

преди 7 години

Милиони гласуват за него, защото първо мат'ряла е такъв и второ - снощи обявиха, че поврче от 90% от ромските секции са гласували за Герб. Те *** любовта не си я дават безплатно. Да е жив и здрав Цецо.

31

Анонимен

преди 7 години

До краси - Като гледам общото мнение на троловете, Бойко е най-добре да направи правителсктво с ДПС.Става, как да не става! Все пак това е възможност за стабилно управление. Освен това се видя, че освен "казионните патриоти" и Доган дръзна да се обяви за патриот!

30

чудна работа!

преди 7 години

Уж некадърник Борисов, а непрекъснато милиони гласуват за него и печели всеки път!В същото време умните, красивите и можещите не успяват да убедят гласуващите, че са много умни, красиви и най-важното - супер можещи!

29

краси

преди 7 години

Като гледам общото мнение на троловете, Бойко е най-добре да направи правителсктво с ДПС. Щом не става с партиотите и с комунистите, с ДПС става, така ли?

28

Анонимен

преди 7 години

Стига с тия глупости кое дете къде учело. Цецка не я избраха не защото сина и учи в щатите, а защото е нека дърна. На Нинова поне детето и е прието с конкурс а на времето Борисов си изпрати щерката там на собствени разноски. Тия хули кой къде си е изпратил децата и къде живеят близките показва само българска завист и злоба.Бприсов не прави нищо добро на тая държава независимо дали дъщеря му е в Щатите или в Банкя. Все си е некадърник.

27

Ц.Д.

преди 7 години

Хахаха.....,защо слагате минуси ?!Обяснете !Или Ви е трудно да назовете определение за човек,чиито "идеали" не са съгласувани с действията му ?!

26

мажоритарен вот, НЕ!

преди 7 години

преференциалното гласуване е тест за мажоритарното такова. То показва големи рискове и възможности за манипулация. Вижда се, че само няколко души са в състояние да объркат листите. Колко му е да се развихри конспирацията, като се организират ядра (групи), гласуващи за определен кандидат. У нас такова организиране е фасулска работа, като се има предвид отдавна отлично разработената шуро-баджанашка практика.

25

Ц.Д.

преди 7 години

Интересен е факта,че синът на *** Нинова учи в САЩ - факт ,и намеренията му да се развива там ( според личния му ФБ профил )Най-бездарно е поуките,които даваш да са в разрез с действията ти !!!Нека някой русофил обясни защо лидерката на антизападна партия е пратила сина си точно да се ограмотява на запад ?

24

В Румъния

преди 7 години

току що осъдиха министъра на регионалното развитие на 6 години затвор. При нас ДПС, ГЕРБ и БСП се сговориха да *** изборите, за да не ги достигне народното недоволство, което вече отива към своя връх, поне в малкото останали недегенерати в родината. Боко над 4 милиарда евра, Доганеску над 6 милиарда, Р.Овч само с 200 милиона, Велчеви - над 500 милиона, Дани Вълчевче- 500 милиона, от на тати червения куфар, Шулевица и т.н.

23

Анонимен

преди 7 години

Бъчвата е аут туй е добре, значи в ГРОБ има и други калинки дори още по-неграмотни и некомпетентни, сега ще им намерим някоя служба докато случим на правилния човек експеримента ГРОБ продължава. Ипонеже и те са прости и вие прости ще си говорим за асвалт и слънчевото време.

22

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 21А сега накъде?.към нови избори, на които хората ще дадат този път 50+1 на една партия, "за да е сигурно" ...

21

Анонимен

преди 7 години

Еееххех! Народът иска мажоритарни избори и то за добро, но още след първите такива ще се разочарова жестоко! Дано не съм лош пророк!

20

Анонимен

преди 7 години

Може пак да завихрят някакви игри с кворума.Колко Х броя трябва да не влезнат за да им стигнат 90 депутати за правителство. И от кои могат да дойдат?

19

Анонимен

преди 7 години

Дебелия банкянски ***, кога ще си подава оставката не се ли наяде вече тоя. Hяма ли да освободи място на някой друг, ами нека му слугуват още, ами че в ГРОП ги експлоатират отвътре време му е да вдига кръвно.

18

Анонимен

преди 7 години

Най много се радвам че бъчвата е аут.

17

Анонимен

преди 7 години

Боко е в положение цунг-цванг.Реформаторите изгоряха.С патриотите ще му е трудничко заради чемберите,които ще му бият брюкселските началници и приятелят Ердоган,А и Волен ще си търси много вересии.С Марешки математиката не излиза,а и той е руска креатура.Кака Корни няма да се подаде на евронатиска от тези,които и отнеха победата с поредната еврофалшификация.А с ДПС ще си направи ритуално харакири.А сега накъде?

16

хм....

преди 7 години

Всеки трябва да работи това в което има компетенция , за да бъде полезен и да не става смешен. В този ред на мисли , не мисля , че Бъчварова заемаше правилната за нея позиция. Окарикатури МВР , за съжаление.

15

Анонимен

преди 7 години

Какво значение има кой ще управлява овцата, овцете нямат глас всички са статисти. Трябва пряка демокрация да се въведе или президентска република. Няма демокрация, а някои дори се радват, че имат нови господари. *** народ скоро ще изчезне от лицето на земята ако върви все тъй и не вземе нещата в свои ръце.

14

Анонимен

преди 7 години

Боже, Боже, как ще живеем без мъдрите слова и взор *** Бъчи? Кой ще подкрепя Бате Боцко като премиер, кой? Но няма страшно, от днес нататък поне внучетата ще бъда хранени и обличани гриживно, ще им се пържат сутрин филийки и плетат терлички. Плачем за Бъчи, а за Цецка Мамата вием от мъка. Колко мъка по този свят Боже, колко мъка!!!

13

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Тиквата - МаГАрешки - Винкела !Да ви е честита новата тройна коалиция !