272

Анонимен

преди 7 години

Гражданинът Слави, щом твърди че е такъв, ще намери друг начин да търси съмишленици! За подобна агитация се плаща ефирно време, а в неговият случай си е чиста проба злоупотреба. И аз искам да протестирам срещу цинизмите и просташките му шеги, но ми ги натрапват от екрана, за което си и плащам! Така че, хайде по правилата! Особено, ако наистина иска да изхвърлим ***! И накрая, оттеглям гласа си от референдума!

271

Анонимен

преди 7 години

А бе tumnia1, кой кого манипОлира се вижда от твоите писания - май не си разбрал какво се коментира, а?

270

tumnia1

преди 7 години

Абе бавно развиващи се слабоумници Всички политици ви маниполират и лъжат в ефир, а Слави не може да ги разобличава и подиграва а ? Мисля , че му завиждате на силата , смелостта и богатството. Българите се чустват добре само със по слаби и бедни хорица от тях. Тесногръди комплексари. Не за друго само по умни или по богати са приятели на Слави. Значи вие сте от бедните и глупави хорица, затова може да замълчите завинаги.

269

Анонимен

преди 7 години

Мали-и-й, издържах да погледам 10 мин т.нар. шоу, ама не можах да се насиля да догледам как неколцина комплексари се правят на народни трибуни! Е, защо смятате, че сред зрителите ви има само правно неграмотни хора като вас? Плоските ви шеги не могат да разсмеят, ама жалките ви опити да използвате разни общолафии за оправдание на *** ви поведение наистина ме разсмяха! Особено начинът за позоваване на Конституцията!

268

Референдума-отсвирен

преди 7 години

Депутатите пуснаха референдума на чалгаджиите на Слави по наклона на бобслея, т.е. го отсвириха. В крайна сметка ЦИК и съдът решиха, че референдума на учиндолския умник е само пожелателен , а не задължителен поради липса на достатъчен брой гласове. Това са законите на България. Какво му остава на дългия клоун Славчо да организира нов референдум като убеди повече хора да гласуват Да му пожелаем успех.

267

Анонимен

преди 7 години

Ох добре че Слави не се е родил в UK, щото щеше да спретне един анти - Брекзит референдум по поръчка на някой местен олигарх и като събере 700 к. гласа, на Тереза Мей щеше да й се отще да изкарва британците от ЕС :) .. На Уембли правил концерт уау! Помня го, нали всички английски медии след това се надпреварваха да отразяват това Велико събитие на най - яката мега, балканска поп фолк звезда Слави Трифонов. Адел се скри от срам и завист, като чу какви убийствени ориенталски парчета дънят Куку бенд насред центъра на Лондон и оттогава сънува кошмари, че я гони Славчо с Харли Дейвидсън. : D

266

Щирлиц

преди 7 години

Какво откровение,ц,ц..Ние пък не знаехме,понеже хапваме доматите с колците.

265

КЪВ Е СЛАВИ,БЕ...

преди 7 години

БТВ----НЕГОВА ЛИ Е ....??!!!КВА Е ТАЯ "СЛОБОДИЯ" и "ПРОСТОТИЯ" ,бе.....???!!!!

264

Анонимен

преди 7 години

Слави ,като гражданин,може да излезе на улицата,пред парламента,със свои съмишленици,или не,но не и в национален ефир да протестира и критикува властта,тъй като БТВ не е негова собственост,а и да е,има си правила,какво може и какво не.

263

АНОНИМЕН

преди 7 години

Слави е един застаряващ шут ,който не става за гледане / противно оплезен ./ тъпо за слушане и просто за много е едно нищо. Усеща ,че е изхабен и търси ново поприще ,нагледахме се на сеира на един журналист сега пък този дългуч ? ДА АМА НЕ.

262

Анонимен

преди 7 години

Слави,като гражданин не може да използва национален ефир,дори предаването си,което е "шау",за политически цели.Все пак,има закони,нали иска даконност?

261

Дтиб слафчо

преди 7 години

До " 295 край " - България няма нужда от пеещи палячовци. Писна ми и от бащици със силна ръка да ни оправят. Трябват културни и упорити хора, които не се плашат от тъпотия и простотията. Слави не е новото, не е оригиналното. С манталитета на бияч да си ходи на село на мегдана да се кара с бай Пенчо на по ракийка и семки.

260

Анонимен

преди 7 години

До 295 Да прави това ,което е добър в политиката да не се меси ,защото заблуждава хората.Неговите искания затвърдяват статуковото,всеки здравомислещ човек знае ,че мажоритарният вот не променя нищо,1 лев субсидия е найвна глупост.Кой е той та ще дава ултиматуми на власта?Политически субект лие,какъв е?

259

Анонимен

преди 7 години

слави е никой, той не представлява никой освен себе си. хубаво са му спрели предаването стига е плюл по премиера Борисов. нека се извини публично на Бойко и да му поиска прошка и вече там нека Бойко реши дали да го пускат обратно по бтв

258

учиндолски простак

преди 7 години

СЛАВИ ТОЯ УЧИНДОЛСКИ *** ИМА ОГРОМНА ВИНА ЗА ФОРМИРАНЕ И НАСАЖДАНЕ НА БЕЗНАКАЗАНОСТ, НА АГРЕСИЯ И ЧАЛГАРЩИНА- ЧАЛГА Е НЕГОВОТО ИМЕ- ЧАЛГАТА В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ, МАХНЕТЕ ГО ОТ НАЦИОНАЛЕН ЕФИР!

257

Анонимен

преди 7 години

Слави сега: Гражданин, съмишленик с Борисов------------------------------------------------------------------Е от тук нататък тоя ме загуби и като зрител и като гласоподавател, както предполагам и още стотици хиляди досегашни негови симпатизанти! Да не брои моя глас в жалкия си референдум

256

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

ЕРАТА --НА "ПОЛИТИЧЕСКАТА ЧАЛГА".....В ТОТАЛНО НАСТЪПЛЕНИЕ!!!!!!!!КОМУНИСТИТЕ --НЕ УСПЯХА ДА ЗАВЗЕМАТ БЪЛГАРИЯ!!!РЕД Е НА ---ПРОСТОТИЯТА И СЕЛЯНДУРЩИНАТА!!!

255

край

преди 7 години

Абе хора вие от какво сте направени бе. Тоя Човек е болен - едва ходи, трудно вижда за 25 г. тоя човек ви се раздаде- Изпя десетки БЪЛГАРСКИ песни с жар, направи хиляди предавания в които ви срещна със световни звезди, с всеки българин направил нещо значимо. Тоя Човек и неговото шоу ви разсмяха хиляди пъти. Тоя човек остана без личен живот, парите са нищо за него. Тоя Човек тръгна срещу системата която бърка в джобовете ви, която прогони децата ви. Вие сте направени от нещо кафяво миришещо лошо.

254

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

С.Трифонов-...Аз не мога да избягам от факта че съм гражданин и като такъв...Не Славчо не си гражданин-ти си чиста проба селянин в най-лошия смисъл на тая дума-неук,самодоволен и арогантен.Продукт си на чалга културата и кича...

253

край

преди 7 години

Някой пък се кефи как депутатите отсвирили 2.5 млн. български НЕПЛАТЕНИ гласове от Референдума. Ти си мазохист бе братле. Лъчо Мозъка, Кирчо Добрев, Владо Кузов, В Сидеров и пр. *** ти пишат законите по които живееш харчат ти данъците ама ти им се радваш че отсвирили Слави.