42

Анонимен

преди 7 години

До Футуролог-1 част"Сталин в пълна изолация"Момче много си неподготвен. Сталин бил в изолация пък американците му построили 1500 завода през 30-те години и 200 хилади американски специалисти са работили през този в период в Русия. Жалкото е че от тази индустриализация най-много са пострадали украинците на които Сталин е взел и последното зрънце жито за да се разплати с американците за прочутата индустриализация която комунистите и днес я представят за постижение на Русия и Сталин.

41

Анонимен

преди 7 години

За протокола инфото ми е от една дама-беларускиня, гостуваща ми вече 5-та година в Созопол......Хахаха, и аз като ходя по разни курорти всяко лято знаеш ли какви неща разказвам на местните. Имам приятел женен за беларуска и то от Минск. Голямото им дете е в 6 клас. Приятелят дори и веднъж не е отишъл да си види тъста и тъщата. Отиде веднъж когато не бяха още женени и каза, че втори път няма да повтори. Сега в Беларус е още по-зле.

40

123

преди 7 години

Само да ви кажа, че храната и отоплението в Беларус са жълти стотинки. Не гледайте какви заплати взимат, а какво могат да си купят с тях. И нещо интересно.... в Минск за миналата година има откраднати 2-3 коли, само преценете каква престъпност има. За протокола инфото ми е от една дама-беларускиня, гостуваща ми вече 5-та година в Созопол.

39

само истина

преди 7 години

Ние и без да ни плащат пак пишем истината. Просто американците плащаха щедро петрола и рашките удариха *ъза в тавана. Сега като паднаха цените и им се видя голия ***. Или както беше казал Крал Лир:"забравил ранга свой . . ."

38

Анонимен

преди 7 години

Примката се затяга. Петролът се е закотвил и не мърда нагоре. Резервът се топи, а на санкциите не им се вижда края. ЕС, а и светът не се огънаха от хибридната война. Популизмът мина в отстъпление. Претърпя крах в Австрия, Холандия, у нас, скоро и във Франция и Германия ще претърпи фиаско. Не му останаха ходове.

37

Анонимен

преди 7 години

Бре мам му стара американските долари за пропаганда влязоха и в Беларус.Така като Лукашенко ги пуска безвизово сега може и на него едно майданче да му спретнат. А тука като печели БАЦЕ нема майдан.Спечели ли друг неудобен на американците айде пак майдан. Те протестна мрежа са добре платени колко кафета изпиха и банички изядоха.А ко само знае АМданъкоплатеца къде му отиват парите ще има майдан и в Америка

36

ууу

преди 7 години

Колко от напъващите се тук с умопомрачителни "бисери" пишат от сърце и колко троляят за жълти стотинки, а се "замислили" за съдбата на далечна страна.

35

Анонимен

преди 7 години

Руският социализъм (олигархофашизъм) закъса на всякъде, във Венецуела вече няма какво да ядат, в Беларус също, а вече и в родината на олигархофашизма започват бунтове, виждаме че и последователите на руския социализъм в България също катастрофираха тежко.

34

ууу

преди 7 години

До Анонимен 48Много си уменн, щом вярваш на всичко писано тук. Думата "пропаганда", чувал ли си я? Или техниката "промиване на мозъци"?

33

Анонимен

преди 7 години

Русия и Беларус са пред социален взрив. Ако още малко се помотат Путин и Лукашенко из коридорите на властта ще бъдат пометени в небитието.

32

Анонимен

преди 7 години

В Беларус както и в Русия няма бедни, там всички са богати с идеите на ВИЛенин и ЙВСталин.

31

Анонимен

преди 7 години

Това, което справи Мустакатият е ярък пример - какво НЕ трябва да прави един президент и една държава, претендираща за демократичност и морал.

30

England - Essex

преди 7 години

До АнонименГанчо , първо не съм картонаджия , а изработвам кухни и стълбища . Второ , картонаджиите тука вземат месечната ти заплата за 2 дена ! Трето, какво са 700 протестиращи на 9.5 милионна страна ?

29

Анонимен

преди 7 години

След като и в Беларус има бунтове, чудя се жужилин коя ли част си е харесал за анексиране?

28

Анонимен

преди 7 години

Че кой ходи на почивка в Беларус!!!!???

27

Анонимен

преди 7 години

Понеже съм бил на почивка в Беларус ,искам да обясня на БАЙ *** че булгаристана не може да стъпи на малкия пръст на Беларус ! Само сравнете Минск и София , ами за беларуските села наясно ли сте ?! Ами производството ?! Ами знаете ли , че пътищата са по - добри от английските бе клошове ?.....Тъй де, нъл туй думам и аз. Да им се чудиш защо протестират?!?!?!

26

Анонимен

преди 7 години

За сведение на монтажника на гипскартон от Есекс, България и Беларус имат изравнени икономически показатели, като перспективата е положителна за нас.

25

England - Essex

преди 7 години

Понеже съм бил на почивка в Беларус ,искам да обясня на БАЙ *** че булгаристана не може да стъпи на малкия пръст на Беларус ! Само сравнете Минск и София , ами за беларуските села наясно ли сте ?! Ами производството ?! Ами знаете ли , че пътищата са по - добри от английските бе клошове ?

24

Анонимен

преди 7 години

НАЛКО ПО МАЛКО НАРОДИТЕ СЕ ОПОМНЯТ И СЕ ОПИТВАТ ДА СЕ ИЗМЪКНАТ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ СИ ДИКТАТОРИ!!!УКРАЙНА СЕГА БЕЛАРУС!!СКОРО ЩЕ ДОЙДЕ РЕД И НА ПУТИНОСИЯ !!!

23

Анонимен

преди 7 години

Двама екземпляри с две деца от Минск ми бяха съседи в хотела миналото лято в Гърция. Моето дете веднага се опита да осъществи контакт с техните деца за да си играят, но срещна високомерно отношение. Мен ме напуши на смях защото това семейство приличаше на българско такова от началото на 90-те. В ресторанта пък, бяха накарали децата да чакат да извадят диня с по 2 чинии в ръка. Абе чак ме хвана срам.