23

Анонимен

преди 7 години

Rusia pravi opiti da otglejda okopna kultura kato zareviza s satvornizi na kusi redove. Na dulgi ne se poluchava.Ot dogodini shte vnasya bejanzi sa tay rabota.

22

сминдух енд чесън

преди 7 години

Грешите ,Бойко Борисов е типичния български русофил,нагаждач и подмазвач в повече от необходимото.Справка ,в петък сутринта по въпроса десет минути глупости в неговия стил на общуване в ефира на Нова тв.

21

Анонимен

преди 7 години

България вече няма спасение. ГЕРБ или БСП. Ако само това са алтернативите, сме свършени. Дали ще управляват едни престъпници и мафиоти, предатели, некадърни лицемери, нагли крадливи същества, или другите е все едно. После има едни други които се правят на патриоти, две турски партий, които работят открито против България. Това е. Тук няма политици. Тук са на власт защото черпят с кебапчета разни първобитни малцинства. Пълна трагедия. България изчезва, и те го знаят

20

Анонимен

преди 7 години

Доволен съм че слугите на путин от БСП няма да са във властта.

19

Анонимен

преди 7 години

КОГА И НА БАТЕ БОЙЧО ЧЕ МУ РЕЗНЕТЕ ЛЕНТИЧКАТА ДА ГЛЕДАМ АЗ С ИНТРЕС А СИНОДА ДА ПРЕЛИСТВА ЛИСТ ПОЛИСТ

18

Анонимен

преди 7 години

Чекисти и Кагебисти от Кремъл се подготвят да минат в нелегалност, защото народа и там ще се вдигне ! Тогава БСП, ДПС Атака и Патриотите от какво ще се захранват ???

17

Анонимен

преди 7 години

До наблюдател,Ти какво очакваше- тези избори си беше ясно, че са един вид вот на доверие към Бойко! Само дето този вот на доверие ни струваше, на данакоплатците, около 60млн.лв.До анонимен 15,Така ли, и от къде по точно го купува Русия това жито, че да го препродава?

16

Бай бай

преди 7 години

До няколко месеца искаме избори отново. Това не е правителството на българите. Мутри с магарешки с трапезните патреоти = Чудовище за крадене и рекет! Изнасяй си булгарино бизнеса в гърция, в румъния, далеч от гербаджийския октопод.

15

Наблюдател

преди 7 години

Всички изпускат най-важното вторачени в Москва или в ЕС - с ГЕРБ на власт статуквото остава! Корупцията и краденето продължават! С БСП щеше да е същото че и по-зле....На практика българския избирател ненаправи нищо съществено!

14

Анонимен

преди 7 години

Русия жито не произвежда , купува и препродава.

13

123

преди 7 години

Хубаво са се наредили така , ама вместо камери да имаше автомати.................

12

Анонимен

преди 7 години

НЕЗНАМ ВРЕМЕТО ЩЕ ПОКАЖЕ С КОГО ЩЕ СЕ СБЛИЖИ БОЙЧА КАТО ИЛЕЗИ НЯКОЙ ОТ НЯКАДИ ЧЕ ЦАР ДАЛИЕКО А ДЕДОГОСПОД ВИСООООКО ВИСОКО ИСАМО СВЕТИПЕТЪР ПОМАГА ДА СЕ СТИГНЕ ПРИ ДЕДОГОСПОД

11

Анонимен

преди 7 години

До анонимен 8,Айде за винце, млекце и цигарки с известни уговорки мога да се съглася! Само че не ми е ясно защо им е на рашъните това жито, след като те самите се превърнаха в крупен износител на такова!

10

Анонимен

преди 7 години

Двамата убавци от снимката, защо още не са в затвора? Цацарката да даде крак и цялото трио да поема отговорност.

9

Любопитен

преди 7 години

След изборите..Борисов към Корнелия: Боли ли те , ДА. Да го извадя ли ? НЕ !

8

Анонимен

преди 7 години

Кремал не гледа много много дали е БСП или ГЕРБ."Мечката" гледа редовно да и се прашта : жито, винце, млекце, цигарки,

7

Анонимен

преди 7 години

До 6Те добре че атака целунаха пф отзад че да видят парламент. Така като им гледам общите проценти... Слаба работа. Хората разбраха че волен е пълен перко вече окончателно.

6

ф 15

преди 7 години

Ние се отдалечихме от Кремъл по волята на Горбачов и Черненко доста преди Живков да падне.Какво остава сега ,когато русофилски партии за някакви ВМРО и Атаки . Последните очаквайте да се потурчат до 10 г. За силен ЕС и НАТО в новия свят на космически изследвания .

5

Анонимен

преди 7 години

Герб се възползваха от апатията на хората, за да продължат да строят некадърно и да крадат като луди.

4

Анонимен

преди 7 години

Аман с тоя кремъл втръсна ми вече. Русия та русия като си я харесвате толкова ей го самолета, довиждане. България няма да се обърне към русия не го ли разбрахте вече? Ни "патриоти" ни БСП ще дойдат пак на власт.