67

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен81Днешният протест в Русия дава лъч надежда.

66

Анонимен

преди 7 години

Русия пропада от ден на ден. Всичко до което се докосне Путин се сгромолясва. Сгромолясаха се напъните за велика империя, сгромоляса се войската му в Сирия, сгромолясаха се и цените на петрола през последните дни. Всичко това неминуемо ще доведе до сгромолясването и на путинската политическа конструкция. Лошото е че тези които ще наследят Путин ще бъдат същите кухи *** като него, защото в Русия вече няма свободни хора, а само роби.

65

РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪ

преди 7 години

САНКЦИИТЕ КЪМ РУСИЯ ПРИНУДИХА КРЕМЪЛ ДА ПРИБЕГНЕ КЪМ КОРУПЦИЯ И ДРУГИ НЕРЕГЛАМЕНТИРАНИ МАФИОТСКИ ДЕЙНОСТИ ! ТОЕСТ САНКЦИИТЕ ИМАТ ЕФЕКТ ,КРЕМЪЛ СЕ ЧУДИ ОТ КЪДЕ ДА ИЗКАРА ДЕНЬГИ / ПАРИ / ! САНКЦИИ ДО ДУПКА ДОКАТО ИМ ДОЙДЕ АКЪЛА НА РУСКИТЕ АЛКОХОЛИЦИ !

64

Анонимен

преди 7 години

До МишоПоследното.

63

Анонимен

преди 7 години

Мачкай Вова! Мачкай ***, нека цвилят от яд!

62

Мишо

преди 7 години

До Станой от АхелойСтаной, ти май не си от Ахелой.Нещо което не е свързано с по-горната ми мисъл. Не съм на ясно как ги градиш твоите разсъждения но се вижда, че или нямаш представа какво се случва в Русия или си просто платен, или си просто умопомрачен хейтър.

61

Анонимен

преди 7 години

До Българин в МоскваОткога на Карлуково казват Москва?

60

Анонимен

преди 7 години

Руските окупатори уж бяха много доволни от мършата Путин пък се бунтуват срещу него. Това е недопустимо. ОМОН нямат ли картечници и фаготи да респектират протестиращите. Какъв е тоя Нелегални, щом е нелегален веднага трябва да се ликвидира по сталинския закон и процедура.

59

Българин в Москва

преди 7 години

Снимката на новината е от "Reuters" (fake news).Колко са долни медиите. Ужас. Митингът на Навални е съгласуван от кмеството на Москва в парк "Сокольники". На снимката хора на Nавални блокират автобус от градския транспорт на най-натоварената улица в Москва Тверская и не го пускат да тръгне. Много ясно, че ще ги арестуват. Въпросът е тези арестувани вандали защо не са на митинга, в парк "Сокольники", който е на 10 км от улица Тверская. Това са вандали търсещи сензации.

58

Анонимен

преди 7 години

Политик който стои на власт репресирайки народа ,убивайки опозиционери се нарича ДИКТАТОР.Д владееш по голямата част от сушата ,да разполагаш със земните богатства а народът ти да мизерува пропит във отчаяние ,спирт и препарат за вана ? Алооу сваляйте го този

57

Анонимен

преди 7 години

По добре да сме мулти-етническа държава на втора скорост в ЕС и да работим чистачи на запада за 1000 евро заплата отколкото да мизерстваме като руснаци. Щом са ни сложили да сме мулти-етнически на втора скорост значи така трябва, такъв е животът, в Брюксел знаят най-добре какво е нужно за България и се опитват да ни помогнат, защото членството ни в ЕС е най-прекрасното нещо което някога се се е случвало на България.

56

Анонимен

преди 7 години

При соца България беше сред 30 те най-разивити икономически страни в света и на 27 място в света по жизнен стандарт. Населението стигна 10 милиона. Днес в ЕС населенито е 6 милиона, повечето са над 60 години и 2 милиона са малцинства. След 10 години в ЕС България е първа в света по смъртност на населението и по бедна дори от африканските страни.

55

Анонимен

преди 7 години

Путин е политически труп - факт, до седмица две режимът му ще падне. Десетки милиони руснаци излизат в Москва и цяла Русия да протестират срещу Путин. Със сигурност може да се твърди, че времето на диктатора Путин изтече. Руснаците искат да живеят свободно както в ЕС и Америка, руснаците мразят Путин и Русия и всеки руснак мечтае да живее като американец или западно-европеец.

54

58

преди 7 години

Човече,говоря ти за праг на бедност от 1200 евра,тоест ако имаш такъв доход ти си СОЦИАЛНО СЛАБ и започваш да кандидатстваш по разни те им социални програми,или ще ти доплащат завис и колко члена ти е семейството,или ти поемат 50 процента от наема ако си на квартира,получаваш отстъпки за ток ,вода.Да корупция има но тя не се усеща

53

старци и баби

преди 7 години

България и при соца беше отзад преди Албания и Румъния. Стига сте лъгали младите, защото ние помним.

52

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 48".Победата на руският народ срещу Путин ще е победа на ЕС и лично на България"Започва да става тревожно:Има хорица ,които въобще не знаят на кой свят се намират.Каква победа бе *** с ***.Руският народ е изцяло зад Путин.Путин издигна Русия.Това го отчитат всички на запад.Значи победата ще бъде лично на България-***.Тази България ,без суверенитет,без земеделие,без промишленост.Най бедната в Европа.Това стана защото нямаме нашият Путин,а ни управляват предатели

51

Анонимен

преди 7 години

България е бедна защото е в ЕС. ЕС донесе само мизерия. И мизерията все повече се задълпочава и все по-зле ще става докато сме в ЕС, вече открито заявиха от Брюксел, че България е на втора скорост, второ качество членка, второ качество хора - слуги и чистачи на запад и пазар за техните стоки, никаква икономика, никакво селско стопанство.

50

Анонимен

преди 7 години

До 51Никой не протестира в ЕС защото в страните основателки на ес,прага на бедност е 1200 евра,сега разбра лиНе можах да разбира само - има ли или няма корупция в Европейските институции? И явно никога не си излизал на запад - там да живееш с 1200 евро е все едно с 300 лева в България.

49

Анонимен

преди 7 години

НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЗАГУБЕНЯЦИ СА ЯВНО ПУТИНСКОТО НАСЕЛЕНИЕ ЩОТО АКО БЯХА ЧИТАВИ ОТДАВНА ДА СА ГО ИЗРИНАЛИ ДЕСПОТА МАСОВ УБИЕЦ ПУТЬОН!

48

Анонимен

преди 7 години

България е бедна защото е във про руския обсег ве каваааал,нали това ти казвам бе заплееес.Тук няма праг на беднос,средната заплата ти е 200 ера ако си намериш работа