23

свободен

преди 7 години

вечните догодващи от БСП и "руските патриоти" отново са ..... НАЗАД, НАЗАД, НАЗАД ....

22

Анонимен

преди 7 години

Законът предвижда от 2 до 7 години затвор за винкела. Цацаров недей да спиш ами се задействай.

21

Анонимен

преди 7 години

Ще съди ли сега Цацаров тоа Валери или го е страх да няма 2-ри Скандал

20

Анонимен

преди 7 години

Ей, Грух, да бягаш и да не се показваш!

19

Анонимен

преди 7 години

Днес друга статия, освен на тема избори ще напишете ли? Че като ви отвори човек сайта целият е нацвъкан само с това. Ясно че са ви платили да пишете, ама каква е таз мобилизация, какво е това чудо.

18

Промяна

преди 7 години

Има си закон който е приет и им дава това право и на първо място трябва да се спазва. Предизборно надуване на мускули от страна на ПФ и някои общи формации. Точно тези на които им е ясно че е противозаконно да блокират отидоха и го направиха. Това с изборният туризъм е кофти работа, но законите могат да бъдат променени в следващият парламент, ако някой има нещо против.

17

Анонимен

преди 7 години

Няма такъв български Закон който да позволява на Група хора да блокират и се гаврят с хората на Гранницата така че всичко е Незаконно , като Народен представител злоупотреба с Депутатската карта

16

Анонимен

преди 7 години

Всичко е документирано с видео на живо тоест Доказателства има , осъдени дали ще има

15

имунитета на Валери

преди 7 години

Интересно сега ще падане ли имунитета на Валери Симеонов като Депутата след този тоста вече известен на Общественоста Скандал , ще стане ясно след Изборите дали има въобще Държава тука , всичко друго останало е FACE NEWS

14

Анонимен

преди 7 години

ЦАЦАРОВ, КЪДЕ Е ЯРМАТА ***?И КЪДЕ СА ТИ ОБВИНЕНИТЕ И ОСЪДЕНИ КРАДЛИВИ ПОЛИТИЦИ???

13

ааааааа

преди 7 години

"И естествено Винкела отиде да се прави на голям мъж срещу възрастна жена, много интересно защо не хвана да бута някой млад турски бабаит "МЛАДИТЕ ТУРСКИ БАБАИТИ КАТО СЕ ПРАВЯТ НА МЪЖЕ ВИНАГИ СЕ КРИЯТ ЗАД ГЪРБА НА ЗАСТАВЕНИТЕ ОТ ТЯХ ДА ДОЙДАТ НА ПРОВОКАКАЦИЯТА ВЪЗРАСТНИ ЖЕНИ И ГИ НАЛАГАТ ОТЗАД КАТО ОБВИНЯВАТ ПРОВОКИРАНИТЕ. ТАКТИКАТА ЗА ПОКАЗВАНЕ НА МЪЖЕСТВО ПРИКРИТИ ЗАД ЖИВ ЩИТ ОТ ЖЕНИ И ДЕЦА Е ДОСТА СТАРА

12

Анонимен

преди 7 години

Тия избори хич не ме интересуват, важното е да се прави сухо!

11

Анонимен

преди 7 години

Браво на Цацаров ,не може да се блокира граница и да се спират и нарушават правата на БЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ,харесва ли ви или не закона е спазен.Обединените мафиоти или обеднелите патриоти имаха цялото време на света за да подготвят закон за двойното гражданство и да отменят правото на глас на определени хора ноооо,нее,те са популисти на руска ясла.Гласуваха заем от 13 милиарда по 5 бона рувет взеха

10

мнение

преди 7 години

Когато гърците блокираха границата този си мълчеше. Сега като българите блокират турците този се хвана да работи. Турско ***.

9

Горан

преди 7 години

Българите се самоизядоха с корупция и престъпност и сега гледат да си избият комплексите срещу няколко хиляди изселника, които реално не могат да повлияят на изборния резултат. Другаре ако не си извадите главите от задниците и да се справите със собствените си проблеми , а имеено крадливи кметове, продажни съдии,полицаи , политици и тям подобна ***, след 20-30 години тук ще властват турци и роми и затова няма да са ви виновни те.

8

Viktor Make

преди 7 години

Pravo na glas trqbva da imat samo hora s nai-malko sredno obrazovanie I hora koito jiveqt postoqnno v Bylgariqa ne ot drugi dyrjavi.

7

Вижте сега

преди 7 години

Обвинявате нас родните пейтриъти че се борим срещу беззащитни граждани. Ами за толкова ни стигат силите и желанията. Така са процедирали и младите хитлеряги навремето. Най-лесно е да вадиш нож на полумъртва котка, знаете ли как помпа самочувствието?

6

ERDOGAN

преди 7 години

EVALA BEI EFENDI - PROTESTITE PROTIV IZBORNIAT TURIZAM NIAMA DA SE TOLERIRAT.

5

бежанец с нагон

преди 7 години

бъдете толератни,идват весели акбарчета!

4

Анонимен

преди 7 години

Цацаров, а защо още не е арестуван Валери Симеонов, по-известен като Валчо Винкела, за това че блъска възрастна жена при предизборните си циркове на границата??? И естествено Винкела отиде да се прави на голям мъж срещу възрастна жена, много интересно защо не хвана да бута някой млад турски бабаит??? Или до там му стига смелостта и мъжествеността???